Follow us

Ο Δίας στην Παρθένο έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο;

Ο Δίας στην Παρθένο έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο;


Δίας: ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της πληθωρικότητας, της υπερβολής.
Στις 11/8 μπήκε στο ζώδιο της Παρθένου και θα μείνει εκεί ως τις 9/9/2016. Ο Δίας στην Παρθένο είναι σε αδυναμία και θα φέρει τύχη σε θέματα υγείας, εύνοια από γιατρούς, σε γραφειοκρατικά ζητήματα καθώς και στην καθημερινότητα και στην εξαρτημένη εργασία.

Το ζώδιο της Παρθένου διακρίνεται για την τάξη, την ηθική, την εμμονή στην λεπτομέρεια, την προσφορά,την παροχή υπηρεσιών, τον υπολογισμό, την πρακτικότητα, τη λογική. Ζητά απλότητα και ταπεινότητα. Ακριβώς γι’αυτό ο Δίας βρίσκεται σε αδυναμία στην Παρθένο καθότι ο Δίας είναι επεκτατικός και όχι αναλυτικός και λεπτομερής.

Η τάση μας για τάξη και οργάνωση θα μεγαλώσει. Θα υπάρξουν ευκαιρίες σε όσους έχουν διάθεση για έρευνα, προσφορά, επικοινωνία, γνώσεις και θα είναι ικανοί να οργανώσουν τα πάντα λεπτομερώς την κατάλληλη στιγμή.

Ευνοούνται: η συγχώνευση εταιριών, οι ομάδες που δρουν για ένα κοινό σκοπό ή για το κοινωνικό σύνολο. Ευνοούνται επίσης η υγεία, η άσκηση, η διατροφή. Η σκληρή και η σοβαρή δουλειά θα ανταμειφθούν. Η τύχη θα είναι περιορισμένη γι’ αυτό και πάσης φύσεως επενδύσεις θα πρέπει να γίνονται συντηρητικά.

Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Δυσκολίες, υπεραισιοδοξία, σπατάλη, υπερεκτίμηση σε κάθε επίπεδο, υπερβολές θα αντιμετωπίσουν Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύς καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από αυτήν την διέλευση; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο θα βοηθήσει τον τομέα της εργασίας σου. Μπορεί να βρεις μια δουλειά αν είσαι άνεργη ή να προωθηθείς σε μια καλύτερη θέση. Μια καριέρα στο εξωτερικό είναι επίσης πιθανό σενάριο. Η υγεία σου θα βελτιωθεί, η ενέργειά σου θα αγγίξει κορυφές. Η καθημερινότητά σου θα καλυτερέψει. Εναλλακτικές θεραπείες ευνοούνται. Πρόσεξε μην προσθέσεις κιλά!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο αυξάνει τη δημιουργικότητά σου, φέρνει αναγνώριση και ανταμοιβή. Η κοινωνικότητα θα είναι αυξημένη. Ένας νέος έρωτας είναι πιθανός αν είσαι μόνη ενώ αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση ή γάμο, η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανή. Η επισημοποίηση μιας σχέσης ή η δημιουργία μιας σχέσης με σοβαρές προοπτικές είναι επίσης πιθανά σενάρια. Εκμεταλλεύσου τα χόμπι σου ή τις επιχειρηματικές σου ιδέες για να βγάλεις χρήματα. Κέρδη μπορεί να προέλθουν και από τυχερά παιχνίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίας στην Παρθένο προστατεύει το σπίτι και την οικογένειά σου. Η απόκτηση ενός δικού σου σπιτιού ή μια μετακόμιση σε ένα μεγαλύτερο σπίτι ή η εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα είναι πιθανά σενάρια. Η αύξηση μελών της οικογένειας αλλά και οι αρμονικές σχέσεις μαζί τους είναι επίσης πιθανά. Περιουσιακά στοιχεία και κληρονομιές ευνοούνται. Μια εργασία μέσα από το σπίτι είναι εφικτή. Προβλήματα με οικογενειακά πρόσωπα θα λυθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο φέρνει νέες ιδέες και δημιουργική επικοινωνία. Διδασκαλία, συγγραφή, σπουδές, ταξίδια ευνοούνται. Η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι εφικτή. Σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, γείτονες, αδέρφια βελτιώνονται. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη ζωή σου ή να αγοράσεις έναν επαγγελματικό εξοπλισμό που θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας σου.

ΛΕΩΝ
Ο Δίας στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα οικονομικά σου, προσοχή στις σπατάλες. Οι αποδοχές σου είναι πιθανό να αυξηθούν και η ζωή σου να καλυτερέψει, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις το ρίσκο και τις επενδύσεις που κρύβουν κινδύνους. Είναι καλή περίοδος για να διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου. Θα επιδιώκεις επίσης τη συναισθηματική ασφάλεια και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Νιώθεις πως αγγίζεις κορυφές, η επεκτατική σου διάθεση ενισχύεται. Η κοινωνικότητα αυξάνεται, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία χωρίς να χάνεις το μέτρο,χωρίς υπερβολές και αναλυτικές τάσεις. Μετά από 12 χρόνια απουσίαςτου, ένας νέος κύκλος ξεκινά. Η αισιοδοξία αλλά και οι ευκαιρίες ανάπτυξης επιστρέφουν. Οι προσπάθειές σου θα διευκολυνθούν και θα υπάρχει ανταπόκριση. Θεμελίωσε βασικούς τομείς της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να γιατρέψεις πληγές του παρελθόντος, η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σε νέους δρόμους με νέες προοπτικές. Κάποια μυστικά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σε ωφελήσουν. Έχεις μια εσωτερική δύναμη πως θα καταφέρεις ότι επιθυμείς. Μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σου είναι πιθανή. Διώχνεις κακές συνήθειες ή κάποια άτομα σε βοηθούν κρυφά. Κάποιοι σε υποστηρίζουν και συ δεν έχεις παρά να βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο φέρνει νέες ιδέες. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, ανοίγουν νέοι δρόμοι, το διαδίκτυο ευνοείται. Μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση με ένα φιλικό πρόσωπο είναι πιθανή. Η φιλία είναι σημαντική για σένα και επεκτείνεται. Φιλικά πρόσωπα σου προσφέρουν όμορφες στιγμές. Οι στόχοι σου πραγματοποιούνται. Επαγγελματικές ευκαιρίες προκύπτουν μέσα από ομάδες ή εταιρείες ή ακόμα και από το εξωτερικό. Μια προαγωγή μέσω ενός φιλικού προσώπου είναι πιθανή. Κινήσου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Δίας στην Παρθένο ευνοεί την καριέρα σου. Μπορείς να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου και να φτάσεις στην επιτυχία. Θα εξελιχθείς και οι αποδοχές σου θα αυξηθούν. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην εργασία σου,επέκταση και προαγωγή. Ο σκληρός σου αγώνας θα εκτιμηθεί. Η φήμη σου και ο ενθουσιασμός σου αυξάνονται. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητα σε ακολουθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Δίας στην Παρθένο σου δίνει ενθουσιασμό και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Εκδόσεις, συγγραφή, ταξίδια, νομικά θέματα ευνοούνται. Οι ορίζοντές σου ανοίγουν και κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες. Εκπαίδευση, διδασκαλία θα έχουν επιτυχή έκβαση. Η επαφή με άλλους πολιτισμούς είναι εφικτή. Οι δραστηριότητές σου δημιουργούν προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο. Διεθνείς συνεργασίες ή και η εγκατάσταση σε άλλη χώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να λύσεις συναισθηματικά ή σεξουαλικά προβλήματα. Η αναζωπύρωση μιας σχέσης από το παρελθόν είναι πιθανή. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσεις χρέη, δάνεια, να επωφεληθείς από τρίτους ή ακόμα και από ένα γάμο. Απέφυγε τις σπατάλες. Μια επιστροφή φόρου, μια κληρονομιά ή οικονομικές παροχές είναι πιθανά σενάρια. Αντιμετωπίζεις τους φόβους και τις εμμονές σου, επιδιώκεις να κατανοήσεις τον εαυτό σου και να διορθώσεις τη ζωή σου. Η έρευνα ευνοείται.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Δίας στο απέναντι ζώδιο βοηθά σχέσεις και συνεργασίες. Όλες οι σχέσεις σου θα είναι πιο υγιείς και ευτυχισμένες. Θα σου δοθεί η ευκαιρία για νέες, αισιόδοξες σχέσεις. Οι καταστάσεις θα καλυτερέψουν. Προβλήματα και διαφορές θα λυθούν, οι ατυχίες θα εξαφανιστούν. Ότι ξεκινήσεις τώρα θα έχει σοβαρές προοπτικές και γερές βάσεις. Οι επαγγελματικές συνεργασίες σου θα σε ανταμείψουν ηθικά και υλικά.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ