Follow us

Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες εκλείψεις του αιώνα και θα είναι απίστευτα ισχυρή στην προσωπική μας ζωή

Screenshot_2

Αυτή η έκλειψη είναι πολύ σημαντική και κρίσιμη. Είναι μια ολική Σεληνιακή έκλειψη στην οποία συμμετέχουν ο πολεμοχαρής Άρης και ο επαναστάτης Ουρανός. Αυτή η έκλειψη φέρνει συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, φυσικές καταστροφές αλλά και αποκαλύψεις για συνωμοσία ή κατασκοπεία. Αναταραχές και ανατροπές στην κυβέρνηση, πολεμικές συγκρούσεις αναζωπυρώνονται.

Αυτή η έκλειψη φέρνει συναρπαστικές εξελίξεις. Ο θυμός εκδηλώνεται ανεξέλεγκτα. Προσοχή στη βία, στη ζήλια, στις απερίσκεπτες ενέργειες. Η επιθετικότητα και τα συναισθηματικά προβλήματα θα είναι έντονα. Είναι μια υπερβολικά συναισθηματική έκλειψη και μια κρίση σχέσεων είναι πιθανή.

Διάβασε επίσης:Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα | Πώς θα σε επηρεάσει;

Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκλείψεις του αιώνα και θα είναι απίστευτα ισχυρή στην προσωπική μας ζωή. Τα συναισθήματα θα είναι παρορμητικά και μπορεί να επιδεινώσουν μια κατάσταση. Θα είναι δύσκολο να τα ελέγξουμε καθώς θα είμαστε ανυπόμονοι και ευερέθιστοι. Πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά πριν πράξουμε. Κάποια γεγονότα, ίσως και επώδυνα, θα μας δείξουν το δρόμο. Είναι πιθανή μια επανάσταση ενάντια σε ότι μας καταπιέζει ή περιορίζει.

Το ένστικτό μας μπορεί να μας βοηθήσει καθώς βιαστικές ενέργειες μπορεί να αποδιοργανώσουν τη ζωή μας. Στην καλή εκδοχή, εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός, μπορεί να βρούμε εφευρετικές και δημιουργικές λύσεις στην προσωπική μας ζωή και να κάνουμε θετικές αλλαγές. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε συζητήσεις σε κρίσιμα θέματα της ζωής μας καθώς είναι πολύ εύκολο να χάσουμε το μέτρο και να μην δούμε αντικειμενικά τις καταστάσεις. Δεν θα έχουμε την ικανότητα να κάνουμε σωστές και μελετημένες κινήσεις. Μια σύγκρουση μπορεί να οδηγήσει σε οριστική ρήξη. Η έλλειψη ψυχραιμίας μας ρίχνει στην παγίδα. Προσοχή στις μετακινήσεις, στον τρόπο αντίδρασής μας, σε επικίνδυνα εργαλεία, σε ότι έχει να κάνει με τη φωτιά και το ρεύμα.

Διάβασε επίσης: Ερμής στον Λέοντα από 29 Ιουνίου έως 5 Σεπτεμβρίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Αυτή η έκλειψη θα είναι ορατή και στη χώρα μας και θα κρατήσει 1 ώρα και 23 λεπτά.

Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Τα ζώδια αυτά θα πρέπει να είναι προσεκτικά στον τρόπο συμπεριφοράς τους, σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Θα πρέπει να αποφύγουν τις ακραίες θέσεις και αποφάσεις γιατί μπορεί να προκληθούν ανεπανόρθωτες ρήξεις.

Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο | Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από αυτό το φεγγάρι; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τους στόχους, τις φιλίες και τον κοινωνικό σου κύκλο. Μπορεί να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις κάποια σχέδια που συναντούν εμπόδια ή να κλείσεις ένα κύκλο με φιλικά πρόσωπα. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου σε ότι αφορά φίλους, ομάδες, εταιρείες. Μην κάνεις τώρα νέα ξεκινήματα σε διάφορα εγχειρήματα. Μπορεί να νιώσεις πιέσεις από κάποια πρόσωπα και ίσως και η απαλλαγή σου από πράγματα που σε πιέζουν να είναι αναγκαία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, να επαναπροσδιορίσεις τον προσανατολισμό σου, να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις, να εστιάσεις στην πορεία σου, τη σταδιοδρομία σου. Αν είσαι ικανοποιημένη από τη δουλειά σου, θα σημειώσεις πρόοδο και θα βρεις νέες κατευθύνσεις. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση να ασκείς πιέσεις προς συναδέλφους. Κάποια πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν και να κινηθείς πιο ώριμα και πιο υπεύθυνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σεληνιακή έκλειψη σε βοηθά να βρεις νέες ιδέες και να αφήσεις πίσω σου παλιές αντιλήψεις. Εξελίξεις θα έχεις σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή τις σπουδές σου. Μπορεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι επαγγελματικό ή προσωπικό ή να θελήσεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Κάποια γεγονότα θα επηρεάσουν την κοσμοθεωρία σου και θα αλλάξεις οπτική απέναντι στις καταστάσεις. Μπορεί να αναρωτηθείς για το μέλλον σου και το νόημα της ζωής σου, τι επιλογές πρέπει να κάνεις; Αλλάζεις φιλοσοφία ζωής. Θέλεις να ζεις σύμφωνα με τις δικές σου αξίες και πεποιθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει κοινά οικονομικά και ψυχολογικά θέματα. Μπορεί να εστιάσεις σε οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους, σε χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, σε ότι χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφαλής. Ζητήματα συμβίωσης έρχονται στην επιφάνεια. Κάποια γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να κάνεις αναθεωρήσεις. Το περιστασιακό σεξ δεν σε ικανοποιεί, αναζητάς βαθιές εμπειρίες. Πράγματα που κρύβονταν έρχονται στην επιφάνεια και μεταβάλλουν τη σχέση σου ή μια συνεργασία. Βρίσκεσαι στη δύσκολη θέση να πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή έκλειψη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μοιραία γεγονότα σε μια σχέση ή ένα γάμο θα συμβούν και θα σημαδέψουν τον γενέθλιο κύκλο σου. Μια επισημοποίηση μιας σχέσης ή αντίθετα, η απαίτηση μιας μεγαλύτερης ελευθερίας πέφτουν στο τραπέζι. Αλλαγές θα έχεις και στον επαγγελματικό τομέα. Χειρίσου με διπλωματία και συμβιβασμό τα προβλήματα που θα προκύψουν. Ακολούθησε τους κανόνες και απόφυγε τον παρορμητισμό. Άλλαξε συμπεριφορά και μην παίρνεις αιφνίδιες αποφάσεις. Δείξε κατανόηση και εμπιστοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την καθημερινότητα, την υγεία, την εργασία. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στην εργασία σου και να αλλάξει το πρόγραμμά σου και η καθημερινότητά σου. Ένας κύκλος μπορεί να κλείσει όσον αφορά τις αρμοδιότητές σου. Μπορεί να σε απασχολήσουν η υγεία σου και η φυσική σου κατάσταση και να αποφασίσεις να αλλάξεις τις συνήθειές σου. Πρόσεξε τι λες και τι κάνεις για να αποφύγεις διαμάχες. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Μην ασκείς κριτική, κάνε υπομονή.

ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη έχει να κάνει με τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα. Μπορεί αυτό το διάστημα να μην έχεις το χρόνο να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Κάποια συναισθήματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή και τα παιδιά θα βγουν στην επιφάνεια. Αυτά τα θέματα τραβούν τώρα το ενδιαφέρον σου. Αν ανησυχείς για το μέλλον μιας σχέσης, άλλαξε συμπεριφορά και πάρε αποφάσεις. Ο έρωτας είναι μια σοβαρή κατάσταση τώρα και κάποια γεγονότα θα σου δώσουν τα μαθήματα που πρέπει να πάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου, μια ανακαίνιση ή να αλλάξεις σπίτι ή να κάνεις μια μετακόμιση. Μπορεί να ασχοληθείς με την ακίνητη περιουσία σου. Ένας κύκλος που αφορά το παρελθόν κλείνει. Επανεξέτασε παλιές συμπεριφορές και κάποια παρελθοντικά ζητήματα. Κάποια γεγονότα μπορεί να αλλάξουν τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα. Χαλάρωσε και δες τα με θετική ματιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Μπορεί να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι που θα σε αναζωογονήσει, μπορεί να μοιραστείς τις ιδέες σου. Κάποιες πληροφορίες μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν. Κάνε νέα ξεκινήματα με πειθαρχία. Παρεξηγήσεις του παρελθόντος τώρα ξεκαθαρίζουν, αν δεν βρεθεί λύση, προχωράς μπροστά. Βάλε όρια στις σχέσεις σου, η ελευθερία της έκφρασης είναι σημαντική. Λύσε θέματα με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει οικονομικά θέματα και θέματα ασφάλειας. Κάποιες αλλαγές στα έσοδα και τα έξοδα θα σε αναγκάσουν να βάλεις κάποιες προτεραιότητες. Κάνε ένα συνετό προυπολογισμό. Απόφυγε τα περιττά έξοδα, μείνε πειθαρχημένη. Επανεξέτασε οικονομικές αποφάσεις και θέσε νέα δεδομένα. Μπορεί να αξιολογήσεις διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις που επηρεάζουν την αυτοεκτίμησή σου. θα δεις με διαφορετική ματιά πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσες σημαντικά. Ίσως ανακαλύψεις πως χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό για να νιώσεις ασφαλής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Μπορεί να τελειώσει μια συνεργασία ή να υπάρξουν αλλαγές με τα πρόσωπα που δουλεύεις. Μια εσωτερική αλλαγή είναι πιθανή. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη. Θα θέλεις να εξουσιάζεις και η υποχώρηση θα είναι αδύνατη. Μην κρίνεις αυστηρά τώρα τον εαυτό σου και τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη κλείνει μια σημαντική περίοδο της ζωής σου. Απελευθερώνεσαι από άγχη και απωθημένα. Κάνεις έναν απολογισμό της ζωής σου. Αν διατηρείς μυστική σχέση, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Κάποια συνεργασία μπορεί να τελειώσει και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που θα σε πάει πιο μπροστά. Το παρασκήνιο δουλεύει έντονα τώρα. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια ή μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις.