Follow us

Ολική Ηλιακή Έκλειψη | Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Enjoying warm tea in cozy sock on a cold autumn day

Η έκλειψη πραγματοποιείται στην 23η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή, τον πλανήτη των πληροφοριών.Επηρεάζεται η κρίση και ο ψυχισμός μας. Ο Τοξότης έχει να κάνει με τα ταξίδια, τις συναντήσεις, τις επαφές με το εξωτερικό, τη θρησκεία, τα ΜΜΕ, τις ανακαλύψεις, τη φιλοσοφία, το διεθνές εμπόριο, την ανώτερη εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη. Η Αφροδίτη στις 15 μπαίνει και αυτή στον Τοξότη φέρνοντας αισιοδοξία στον έρωτα και τα οικονομικά. Η νέα Σελήνη τριγωνίζει με τον Άρη και τετραγωνίζει με τον Ποσειδώνα. Πρέπει να κινηθούμε δυναμικά για να εξελιχτούμε και όχι να εγκλωβιστούμε σε παλιές αντιλήψεις. Υπάρχει αποφασιστικότητα και μετάδοση πληροφοριών, πρέπει να μάθουμε το μάθημα που πήρε η ανθρωπότητα αυτή τη χρονιά και να ενεργοποιηθούμε μαζικά . Το τετράγωνο φέρνει ανασφάλεια, σύγχυση, εξαπάτηση, εξιδανίκευση, απώλεια, σκάνδαλα, απογοήτευση. Υπάρχει μια ευαισθησία σε ασθένειες και λοιμώξεις, σε αυταπάτες και πρόσωπα που υποκρύπτουν ζητήματα ή δίνουν μεγάλες υποσχέσεις. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε συναλλαγές με το διαδίκτυο, το εμπόριο και να ακούμε τη διαίσθησή μας. Δίας/Κρόνος στη συνέχεια μετακινούνται στον Υδροχόο σχηματίζοντας την ιστορική Βασιλική σύνοδο ή Άστρο της Βηθλεέμ. Είναι ένα σημαντικό γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι μια ιστορική συνάντηση που έχει να συμβεί από το 1226. Η εικοσαετία που ακολουθεί θα είναι πολύ σημαντική.

Χώρες που θα επηρεαστούν από την ολική έκλειψη είναι η Ισπανία, η Ν. Αφρική, η Αυστραλία, η Χιλή, η Ουγγαρία, η Σ. Αραβία, το Μπαγκλαντές, το Καμερούν, το Καζακστάν, η Κένυα, η Λιβύη και η Μαυριτανία ενώ την μερική έκλειψη θα δουν η Ν. Αμερική, ο Ειρηνικός, ο Ατλαντικός, ο Ινδικός Ωκεανός, η Ανταρκτική. Ανήκει στην οικογένεια Saros 142 που επαναλαμβάνεται κάθε 18 χρόνια και 11 μέρες. Ο κύκλος αυτός ξεκίνησε στις 17 Απριλίου το 1624. Οι ολικές εκλείψεις θα ολοκληρωθούν στις 29 Οκτωβρίου 2543. Η διάρκεια της έκλειψης στον Τοξότη είναι 5 ώρες και 20 λεπτά. Οι εκλείψεις στον Τοξότη συνδέονται με πνευματικά και θρησκευτικά ιδεώδη και επηρεάζουν θρησκευτικούς και πνευματικούς ηγέτες. Είναι η αλήθεια ενάντια στο ψέμα, το αυθεντικό ενάντια στο ψεύτικο, το φως ενάντια στο σκοτάδι. Μπορεί να μάθουμε κρυφές πληροφορίες και να γίνουν αποκαλύψεις. Θα υπάρξουν αλλαγές στα socialmedia, την επικοινωνία, την ελευθερία του λόγου, τα σχολεία, την διδασκαλία, την παιδεία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις συναλλαγές, σε νομικά θέματα και θέματα συνεργασιών. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται ή όπως ακούγεται. Η έκλειψη Ηλίου, ορατή από τη Χιλή, μπορεί να προκαλέσει φυσικά φαινόμενα και αναταραχές.

Είναι μια έκλειψη που θα φέρει ευαισθησία στην προσωπική μας ζωή. Θα πρέπει να διατηρήσουμε το δικό μας φως στην προκλητική αυτή εποχή. Μεγαλύτερη γνώση, περισσότερη αγάπη, μεγαλύτερη επέκταση είναι πιθανά μέσα από ένα ταξίδι, μια συνομιλία, μια μελέτη. Θα πρέπει να πολεμήσουμε την στενομυαλιά και την απαισιοδοξία του Κρόνου/Πλούτωνα. Οι δυο τελευταίοιφεύγουν αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια και πληγές που δύσκολα θα θεραπευτούν. Έρχεται η σύνοδος Δία/Κρόνου για να μας θυμίσει πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Ανατρέπεται το σύστημα αξιών, αναζητάμε νέες πνευματικές αξίες καθώς για πολλούς αιώνες η ανθρωπότητα ήταν προσκολλημένη στο χρήμα και την ύλη. Πρέπει να ακολουθήσουμε την αλήθεια αφού είναι αυτή που θα μας απελευθερώσει από τα δεινά, υπάρχει δικαιοσύνη αλλά αυτή δεν έρχεται χωρίς αγώνα. Ο Κρόνος στον Υδροχόο, από τις 17/12, σχετίζεται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, την τεχνολογία, τις εφευρέσεις, κάποιος περιορισμός της ελευθερίας, ίσως και λόγω Covid-19, είναι πιθανός. Ένα νέο σύστημα γεννιέται, μπαίνουν οι βάσεις για κάτι καινούργιο, ένα άλλο όραμα θα γίνει πραγματικότητα. Γίνονται αλλαγές και γεννιέται μια νέα φιλοσοφία καταστάσεων. Η αισιοδοξία και η ανάγκη για επέκταση σε κάθε επίπεδο δίνουν το έναυσμα για νέα ξεκινήματα μακριά από δογματικές αντιλήψεις του παρελθόντος. Γίνονται ξεκαθαρίσματα και τακτοποιούνται εκκρεμότητες.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τις σχέσεις σου με μακρινούς συγγενείς, ταξίδια, νομικά θέματα, σπουδές, θέματα με το εξωτερικό. Πρέπει να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις για να προχωρήσεις μπροστά. Προσοχή στις αυταπάτες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη και απογοήτευση. Αφιέρωσε χρόνο σε πνευματικά θέματα και τη φιλοσοφία. Πες ναι σε προτάσεις από το εξωτερικό ή από πρόσωπα που έχουν διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου. Ανοίγουν ορίζοντες και θα πρέπει να αποφύγεις συμπεριφορές που φέρνουν συγκρούσεις και ρήξεις. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις ψύχραιμα και αντικειμενικά, διώξε τους φόβους σου, τα μπλοκαρίσματα και τις εμμονές που κουβαλάς. Προχώρα δυναμικά και ισορροπημένα, διεκδίκησε, λύσε παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη φέρνει νέα δεδομένα σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά. Καλείσαι να κάνεις μια νέα αρχή που σε επηρεάζει ψυχολογικά και πρέπει να την διαχειριστείς. Μπορείς να κάνεις διακανονισμούς και διαπραγματεύσεις, να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα. Αν κάνεις αγοραπωλησίες, μελέτησε τα θετικά και τα αρνητικά και απόφυγε τη βιασύνη. Θα πρέπει να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν και τις ανασφάλειές σου που δεν σε αφήνουν να κινηθείς ρεαλιστικά και αποτελεσματικά στις καταστάσεις που βιώνεις. Άκου το ένστικτό σου για να ξεμπλοκάρεις και να δεις τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου σε οικονομικό επίπεδο. Προσοχή σε εντάσεις και στην προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να ζήσεις το πάθος με ένα νέο πρόσωπο. Πρόσεχε τα μεγάλα λόγια και ζήσε τη στιγμή χωρίς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ηλιακή έκλειψη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Μπορεί να εκτεθείς και να βγουν πράγματα στη φόρα. Μπορεί να επιστρέψουν άτομα από το παρελθόν και να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου. Έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες αλλά οι άλλοι μπορεί να μην είναι ξεκάθαροι μαζί σου και να οδηγηθείς σε ψευδαισθήσεις. Δες ρεαλιστικά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται χωρίς να έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Μπορείς να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και να ανοίξεις μια νέα σελίδα που θα είναι καθοριστική για την ερωτική και επαγγελματική σου ζωή. Κινήσου συνετά και προσγειωμένα και μακριά από αυταπάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία. Τα δεδομένα αλλάζουν και προχωράς μπροστά. Έρχονται νέες ευκαιρίες και επιλογές από το παρελθόν που δεν είχες εκμεταλλευτεί. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μεθοδικά μακριά από αυταπάτες και μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να σε παγιδέψουν. Θα κατευθύνεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Δες με λογική και ωριμότητα τι μπορείς να προσφέρεις, μην δεσμεύεσαι υπερβολικά για να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Απόφυγε τον αρνητισμό και την καχυποψία. Ασχολήσου με την υγεία σου, άλλαξε τη διατροφή σου, κάνε γυμναστική.

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη σε κάνει αισιόδοξη και χαρούμενη. Είσαι στο επίκεντρο της προσοχής, οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σου. Ζεις το πάθος και τον αισθησιασμό με ένα νέο πρόσωπο ή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ο συναισθηματισμός είναι μεγάλος και απολαμβάνεις κάθε λεπτό τον έρωτα. Δημιουργείς μια μοναδική σχέση, όμως πρόσεχε τις εξιδανικεύσεις και άκου τη διαίσθησή σου για να προστατευτείς. Απόλαυσε την ξεγνοιασιά και τη χαρά χωρίς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Άρπαξε τις ευκαιρίες και κινήσου άμεσα. Κάποια πρόσωπα θα σε ενθουσιάσουν. Ζητήματα με τα παιδιά σου μπορεί να προκύψουν. Αξιοποίησε τα ταλέντα σου και ασχολήσου με δημιουργικά σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει το σπίτι, τα ακίνητα, την οικογενειακή σου ζωή. Μπορεί να πάρεις αναγκαστικές αποφάσεις και να οδηγηθείς σε μια νέα σημαντική πορεία. Διώχνεις αντιλήψεις του παρελθόντος και προχωράς μπροστά με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις την δική σου οικογένεια ή να μετακομίσεις από το πατρικό σου. Πρόσεξε μην παρασυρθείς από καταστάσεις και πρόσωπα που φαντάζουν ιδανικά. Μακριά από ψευδαισθήσεις. Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου, άνοιξε τις κεραίες σου και άκου τα συναισθήματά σου. Τακτοποίησε θέματα που σου προκαλούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Ξεκαθάρισε μέσα σου τις βλέψεις σου και δώσε μια νέα πνοή στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη μπορεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα από το παρελθόν με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες. Έχεις ανάγκη να πεις τις σκέψεις σου αλλά το συναίσθημα κυριαρχεί. Απόφυγε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις για να μην εκτεθείς. Άκου το ένστικτό σου και πρόσεχε πρόσωπα που δεν ξέρεις τις προθέσεις τους απέναντί σου. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις, θα νιώσεις ασφάλεια με τις καλές οικονομικές απολαβές. Προσπάθησε να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Άνοιξε τις κεραίες σου και πρόσεχε τις επαφές με πρόσωπα που τελικά δεν σε εκφράζουν. Κάποια γεγονότα θα σε βγάλουν από ψευδαισθήσεις και αμφιβολίες. Κάνε συζητήσεις με ειλικρίνεια, ξεκαθάρισε τη θέση σου για να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. Έχεις νέες ιδέες και την ευκαιρία να τις υλοποιήσεις. Κινήσου άμεσα και αποφασιστικά και άρπαξε τις ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη θα δεις μέσα σου τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, τι σε ικανοποιεί απόλυτα. Βρες τον τρόπο που θα εκδηλωθείς στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να νιώσεις σταθερότητα. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου για να βγεις από την αβεβαιότητα και το άγχος. Προχώρα μπροστά και άσε πίσω σου σχέσεις και καταστάσεις που δεν σε βοήθησαν να εξελιχτείς. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Κατανόησε και τις ανάγκες των άλλων για να υπάρξει ισορροπία στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος και μείνε μακριά από αυταπάτες και μεγάλα σχέδια που θα σε επηρεάσουν οικονομικά. Η ρευστότητα σου δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής. Ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος που θα πρέπει να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Θα πρέπει να ξέρεις τι θέλεις μέσα σου. Οι προτάσεις σε κάθε επίπεδο θα είναι πολλές, θέματα από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν. Το συναίσθημα κυριαρχεί και θα πρέπει να αποφύγεις τις ψευδαισθήσεις, να βλέπεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένα μονοπάτια. Αντιμετώπισε τα πράγματα ρεαλιστικά για να βρεις το δρόμο να εξελιχτείς. Έχεις ανάγκη τη σταθερότητα και θα χρειαστεί να κλείσεις κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν με ωριμότητα και λογική. Άλλαξε την οπτική σου και στρέψε την ματιά σου στο μέλλον. Κινήσου με στρατηγική και αξιοποίησε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Κάνε νέα ξεκινήματα μακριά από εγωισμό, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σε φέρνει αντιμέτωπη με ένα παρελθόν που ακόμα σε επηρεάζει. Αντιμετώπισε την πραγματικότητα με δύναμη ψυχής χωρίς ψευδαισθήσεις. Κλείσε υποθέσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν και σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Η εσωστρέφεια, το συναίσθημα, οι βαθιές σκέψεις σε πληγώνουν. Αξιολόγησε τις δυνάμεις σου, εντόπισε τις αδυναμίες σου και δώσε δυναμικές λύσεις που θα σε απεγκλωβίσουν από φοβίες και ανασφάλειες. Προστάτεψε τον εαυτό σου και την προσωπική σου ζωή από ανθρώπους που έχουν ασαφή κίνητρα. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, όμως απαιτείται λογική σκέψη. Απεγκλωβίσου από τον έντονο συναισθηματισμό και μείνε μακριά από αυταπάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σε κάνει δημοφιλή και σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής. Στρέφεις το βλέμμα σου στο φιλικό περιβάλλον και λύνεις ζητήματα που εκκρεμούν. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στις φιλικές σου σχέσεις που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς θα κινηθείς μαζί τους για να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα, μην αφήνεσαι να σε καθοδηγούν σύμφωνα με τα συμφέροντά τους. Ομαδικότητα και συλλογικές δράσεις ευνοούνται. Δες τι πραγματικά σε εκφράζει, δείξε τις ικανότητές σου και προσπάθησε να αποβάλλεις ανασφάλειες του παρελθόντος για να προχωρήσεις μπροστά επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει την καριέρα σου και σε φέρνει προ των επαγγελματικών σου ευθυνών. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς. Μπορεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, να προχωρήσεις σε μια νέα σταδιοδρομία που θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου. Προσοχή στις αυταπάτες που θα σε κάνουν να χάσεις την ουσία. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και πρακτικά, ποια είναι τα οφέλη των επιλογών σου; Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Άκου τη διαίσθησή σου, δες τι σε ικανοποιεί, δες τις παγίδες που πρέπει να αποφύγεις στον επαγγελματικό τομέα. Αισθηματικά βιώνεις υπέροχες στιγμές με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται την πνευματική σου διάσταση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ