Follow us

Ουρανός στον Ταύρο | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Από τις 15 Μαίου έως τις 26 Απριλίου 2026

Night sky landscape and moon, stars, Ramadan Kareem celebration

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών, της ανατροπής, της επανάστασης, της εκκεντρικότητας, της πρωτοπορίας, της ιδιορρυθμίας, του αντισυμβατικού, του ηλεκτρισμού, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της εφεύρεσης και της αστρολογίας. Ουρανός είναι το απρόβλεπτο, το ακραίο, το ξεσάλωμα, η παραφροσύνη, η ευφυία, η εφευρετικότητα, το πείραμα.

Ουρανός στον Ταύρο σημαίνει έξυπνοι τρόποι απόκτησης χρημάτων αλλά και κακές απρόβλεπτες οικονομικές ζημιές. Θα υπάρξει μια επανάσταση σε οικονομικό επίπεδο. Αλλαγές μπορεί να δούμε στο τραπεζικό σύστημα, στη φορολόγηση, στο νόμισμα.

Ο Ουρανός μένει 7 χρόνια σε κάθε ζώδιο και απαιτούνται 84 χρόνια για να ολοκληρωθεί ο κύκλος σε όλα τα ζώδια. Κινείται αργά, 4 μοίρες το χρόνο. Ο πλανήτης αυτός δεν αντέχει την πίεση και την καταπίεση και αποτινάσσει τα δεσμά από πάνω του με απρόβλεπτο τρόπο. Κυβερνήτης του είναι ο Υδροχόος, ένα σταθερό ζώδιο του αέρα, που αγαπά τη διανόηση, την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την πρωτοτυπία. Η αδυναμία του είναι στο ζώδιο του Λέοντα, η έξαρσή του στο ζώδιο του Σκορπιού και η πτώση του στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ουρανός θα περάσει λοιπόν στον Ταύρο, το ζώδιο της πτώσης του.

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Ουρανός επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. θα αλλάξει ίσως ο τρόπος που διαχειρίζεσαι το χρήμα ή θα αλλάξουν οι πηγές εσόδων σου. Μπορεί να καταλάβεις πως το χρήμα δεν είναι το παν ή να βρεις άλλους τρόπους και δρόμους εσόδων. Το χρήμα έρχεται ξαφνικά αλλά εξαφανίζεται επίσης αιφνίδια. Επαγγέλματα από τα οποία έρχεται το χρήμα είναι ο ηλεκτρισμός και η τεχνολογία. Το εισόδημά σου διαφοροποιείται, μπορεί να λάβεις ξαφνικά χρήματα ή να ανέβεις επαγγελματικά ή να ρισκάρεις και να σου βγει. Οι αυξομειώσεις παίζουν τα επόμενα χρόνια. Ερωτικά μπορεί να ερωτευτείς σφόδρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα, ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό. Όλα τα δεδομένα αλλάζουν. Αλλάζεις συνήθειες και προσπαθείς να απαλλαχτείς από οτιδήποτε σε περιορίζει. Όσο και σαν σταθερό ζώδιο που είσαι, δεν αγαπάς τις αλλαγές, τώρα θα τις δεχτείς με ανοιχτές αγκάλες. Θα αναζητάς μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία και θα βάλεις τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που σε καταπίεζαν και δεν είχες μέχρι τώρα τη δύναμη να το κάνεις. Ξαφνικοί γάμοι, χωρισμοί αλλά και έρωτες είναι στο μενού των επόμενων χρόνων. Ξεβολεύεσαι, ίσως και αναγκαστικά και τους αφήνεις όλους με το στόμα ανοιχτό. Θα αναρωτιέσαι ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Η υπομονή που έκανες, οι συνήθειές σου, η σιωπή σου, πράγματα που σου προκαλούσαν άγχος και προβλήματα υγείας λαμβάνουν τέλος. Λειτουργείς αυτόνομα και αποτινάζεις τα δεσμά. Ασχολήσου με την τεχνολογία, με ομάδες, κάτι πνευματικό και θα φτάσεις στα ύψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ουρανός βγάζει στην επιφάνεια τα απωθημένα σου, τα θαμμένα συναισθήματά σου. Αυτά τα χρόνια, θα πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια, πράγματα που είχες θαμμένα μέσα σου, θα ξαλαφρώσεις και θα ξεκαθαρίσεις καταστάσεις. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια μυστικά, αποκαλύψεις, κινήσεις που γίνονταν πίσω από την πλάτη σου. θα γίνει κάθαρση, θα απεγκλωβιστείς, θα απαλλαχτείς από φόβους και ανασφάλειες, θα τα πολεμήσεις και θα προχωρήσεις στη ζωή πιο ανάλαφρα. Θα ασχοληθείς με τις βαθύτερες ανάγκες σου και θα κάνεις πράγματα που αγγίζουν περισσότερο την ψυχή σου. θα αλλάξεις πράγματα γύρω σου, θα δουλέψεις πολύ σε εσωτερικό επίπεδο για να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου χρησιμοποιώντας έντονα τη διαίσθησή σου η οποία θα σε βοηθήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για να πάρεις αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ουρανός αλλάζει τα σχέδιά σου, τα όνειρά σου και θέλεις να φύγεις μακριά από συνηθισμένες καταστάσεις. Ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τη ζωή σου και να απομακρυνθείς από πρόσωπα με τα οποία δεν έχεις τα ίδια σχέδια ζωής. Μπορεί να γίνεις μέλος μιας ομάδας, να κάνεις νέες φιλίες και να απομακρυνθείς από κάποιες άλλες. Θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι φίλοι σου δεν άξιζαν και δεν στάθηκαν στο πλευρό σου τις δύσκολες στιγμές ενώ αντίθετα κάποιοι άλλοι που δεν τους υπολόγιζες, σε στήριξαν. Επαγγελματικά αλλάζουν οι στόχοι και οι προτεραιότητές σου. Ανατροπές θα γίνουν αλλά σε ήρεμους τόνους.

ΛΕΩΝ

Ο Ουρανός επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις δουλειά, η τύχη είναι στο πλευρό σου. Παρόλο που ανήκεις στα σταθερά ζώδια και δεν αγαπάς τις αλλαγές, τώρα θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα ασχοληθείς με πράγματα που αγαπάς. Θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και δραστηριότητα σ’αυτόν τον τομέα, ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτά που ονειρεύεσαι. Οι αλλαγές θα γίνουν είτε με δική σου θέληση είτε με απόφαση των άλλων και ίσως με άκομψο τρόπο. Τόλμησέ την χωρίς να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με ανώτερα πρόσωπα και εργοδότες. Κλείσε κάθε εκκρεμότητα και διαφύλαξε το κύρος και τη φήμη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ουρανός σου δίνει θάρρος και νέες ιδέες. Θα θελήσεις να πειραματιστείς σε νέα πράγματα, να σπουδάσεις για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, να ταξιδέψεις μακριά. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις επάγγελμα ή να ξαναγυρίσεις στα θρανία. Μείνε ανοιχτή στις προκλήσεις και διώξε τις ανασφάλειές σου. Δες το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και μετέτρεψε το άγχος σε δράση. Θα επεκτείνεις τα σχέδιά σου ακόμα και στο εξωτερικό. Η πρακτικότητα μετατρέπεται σε πνευματικότητα. Θέλεις πολύ να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αλλάζεις φιλοσοφία, σώμα και ψυχή ταξιδεύουν. Εγκαταλείπεις παλιές ιδέες και εξερευνείς, προχωράς προς το άγνωστο αναζητώντας νέες εμπειρίες. Πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις νομικά θέματα ή θέματα με μακρινούς συγγενείς.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ουρανός θα φέρει αλλαγές σε κοινά οικονομικά, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, χρέη. Μπορεί να αποκτήσεις περισσότερες ευθύνες στη δουλειά και τα οικονομικά σου να καλυτερεύσουν. Μπορεί να λάβεις μια κληρονομιά εκεί που δεν το περιμένεις. Χρήματα θα έρθουν στα χέρια σου και ίσως όχι από τη δουλειά σου. Πειραματίζεσαι σε νέες ερωτικές εμπειρίες πέρα από τα δεδομένα σου. Άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει και δείξε τον πραγματικό σου εαυτό σε αυτόν που σε ενδιαφέρει. Η διαίσθησή σου θα είναι έντονη και καλό θα ήταν να την ακούς πριν λάβεις αποφάσεις για να αποφύγεις λάθη. Αλλάζει το μέσα σου και θα νιώσεις πιο δυνατή και απαλλαγμένη από άγχη και φοβίες. Δώσε στους άλλους την ευκαιρία να σε γνωρίσουν καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ουρανός στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Γίνεσαι πιο νευρική και απαιτητική και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Μια σημαντική σου σχέση μπορεί να τελειώσει. Θα μπουν στη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις που δεν περίμενες και δεν φανταζόσουν. Μπορεί να αποφασίσεις ξαφνικά ένα γάμο ή να τελειώσεις μια σχέση που δεν σε γεμίζει. Θα πρέπει να εξετάζεις προσεκτικά τα πράγματα πριν αποφασίσεις για να μην το μετανιώσεις καθώς έρχεται η ανατροπή. Ξαφνικές δεσμεύσεις, ξαφνικές αποδεσμεύσεις, αιφνίδιοι έρωτες, δυνατές συγκινήσεις. Βρες τις ισορροπίες σου. Φεύγει ότι έχει κάνει τον κύκλο του είτε σε σχέση είτε σε συνεργασία ακόμα και αν νόμιζες πως είχε γερές βάσεις. Θα βρεις τον τρόπο να λειτουργήσεις, κάνε εσύ τις αλλαγές που πρέπει για να μην γίνουν με βίαιο τρόπο. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται άλλωστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ουρανός θα φέρει αλλαγές σε υγεία, εργασία, καθημερινότητα. Μπορεί να αλλάξεις επάγγελμα, να κάνεις κάτι δικό σου εντελώς διαφορετικό. Προσοχή δώσε και στην υγεία σου ή ασχολήσου με μια δουλειά στον τομέα της υγείας. Η εξάντληση, η κούραση, η διάθεση για απομόνωση θα είναι έντονα. Οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλα και θα νιώσεις πως το ποτήρι ξεχειλίζει. Σκέψου τι πραγματικά θέλεις και προσπάθησε να πετύχεις τους στόχους σου. Δες τη ζωή διαφορετικά, πιο ουσιαστικά, πιο σφαιρικά. Οι εναλλακτικές θεραπείες σου ταιριάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός φέρνει αλλαγές στην ερωτική σου ζωή και τη δημιουργικότητα. Το πάθος ξυπνά και έχεις ανάγκη την ελευθερία, θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε μια θυελλώδη σχέση. Μπορεί να ζήσεις ένα κεραυνοβόλο έρωτα που θα σε οδηγήσει στη δέσμευση και θα σε στείλει στα ουράνια. Ο έρωτας αυτός δεν θα μοιάζει σε τίποτα με αυτά που έχεις ζήσει. Ήρθε η στιγμή να απελευθερωθείς και να αναζητήσεις τη χαρά της ζωής μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες. Χαρές θα πάρεις και από τα παιδιά σου ή μπορεί να αποκτήσεις παιδιά με ξαφνικό τρόπο ή μπορεί να αντιμετωπίσεις μια επανάσταση από τα παιδιά σου. Θα περάσεις χαρούμενες και σοκαριστικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ουρανός θα φέρει αλλαγές σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να κάνεις μια μετακόμιση ή να έρθει ένας νέος συγκάτοικος. Μπορεί να αλλάξουν οι συνθήκες που είχες μάθει να ζεις μέχρι τώρα. Ένας γάμος θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα. Μπορεί πάλι να απομακρυνθείς για διάφορους λόγους από οικεία πρόσωπα. Θα δώσεις βαρύτητα στην έκφραση του συναισθήματός σου. θα υπάρξουν αλλαγές στη συμπεριφορά σου που μπορεί να δημιουργήσουν κάποιες τριβές. Ψάξε να βρεις μέσα σου τι σου δίνει χαρά και ισορροπία, δες τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ουρανός σου δίνει έμπνευση και δημιουργικότητα. Κάνεις επικοινωνίες και συναντήσεις, δέχεσαι νέες προτάσεις που φέρνουν ευχάριστες, απρόσμενες και ανατρεπτικές εξελίξεις. Συνάντησε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και ανέλαβε δράση. Το ηθικό σου θα τονωθεί. Κάνεις νέα σχέδια, ταξίδια και αλλάζει ο τρόπος που μεταφέρεις τις ιδέες σου. Κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου με ήρεμο τρόπο που φέρνει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η διάθεσή σου για αλλαγή θα σε σώσει και θα προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες. Η ενασχόληση με εμπόριο και δημόσιες σχέσεις ή εκπαίδευση ευνοείται.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ