Follow us

Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

PANSELINOSSLIDER

Η πανσέληνος αυτή μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε τη σχέση του εγώ μας με τους άλλους, να δούμε και τις δυο πλευρές του νομίσματος, δηλ. Τι θέλω εγώ, τι θέλουν οι άλλοι. Μπορείς να ικανοποιήσεις τα θέλω σου μαζί με τους άλλους; Μπορείς να συνεργαστείς με τους άλλους διατηρώντας την ατομικότητά σου; Μπορείς να βγάλεις τη δυναμικότητά σου χωρίς επιθετικότητα; Είναι η πανσέληνος της ισορροπίας, θέλει να μας μάθει πως να ικανοποιούμε τις επιθυμίες των άλλων χωρίς να καταπιέζουμε τις δικές μας.

Οι άλλοι, σ’αυτήν την πανσέληνο, γίνονται ο καθρέφτης του εαυτού μας. Βγάζουμε τη δύναμη, την ενεργητικότητά μας, την αυτοπεποίθηση, την προθυμία μας αλλά και τον παρορμητισμό μας. Μας βοηθά να εκτιμήσουμε τους άλλους, να τους δούμε ως ίσους. Το θάρρος, η μαχητικότητα και η ανεξαρτησία του Κριού συγχωνεύονται με την αγάπη, τη συνεργασία, την κατανόηση του Ζυγού για να φέρουν ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων.

Ο πλανήτης που κυβερνά την πανσέληνο, ο Άρης, βρίσκεται στην έξαρσή του και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή μας δίνει απίστευτη δύναμη για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Όμως αυτή η δύναμη, μέσα σε μια προβληματική κατάσταση που βιώνουμε μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια επιθετικότητα, συγκρούσεις, οργή, κτητικότητα, χειραγώγηση. Μακριά από παρορμητικές αποφάσεις. Θα υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας, επιθετικές συμπεριφορές, κρυφά κίνητρα.

Το τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα θα φέρει στην επιφάνεια κρυμμένες για διάφορους λόγους αλήθειες. Σχέσεις και συνεργασίες θα αναδιαμορφωθούν σημαντικά.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις, ξαφνικούς χωρισμούς, τάσεις ανεξαρτησίας, ευμετάβλητη διάθεση. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές αλλά και ρήξεις με επιθυμία για άμεση επανεκκίνηση.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή και ίσως και έναν χωρισμό. Η σύνοδός της με τον Ουρανό βγάζει στην επιφάνεια τον επαναστάτη εαυτό σου είτε γιατί καταπιέζεσαι είτε γιατί νιώθεις την επιθυμία να αλλάξεις τις σχέσεις σου. Είναι η στιγμή να πάρεις τις αποφάσεις σου, πρόσεχε μόνο μην την πληρώσουν λάθος άτομα. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες, μη λειτουργείς επιθετικά και βίαια, περιόρισε τις εγωιστικές σου τάσεις καθώς κάποιοι έχουν ανάγκη τη στήριξή σου. Πρόβαλε τη δυναμική σου πλευρά και αγωνίσου για σημαντικές σχέσεις αναζητώντας την ισορροπία. Ένας κύκλος μπορεί να κλείσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό προκαλεί ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ασυνήθιστα συναισθήματα. Είναι καλό διάστημα να κάνεις μια βουτιά στα βάθη της ψυχής σου για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος. Μια σύγχυση, μια νευρικότητα είναι στο πρόγραμμα των ημερών. Άσε καλύτερα τη διαίσθηση και τη φαντασία σου να σε ταξιδέψουν. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τυχόν φόβους και ανασφάλειες. Προσοχή σε εχθρούς και παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σε ταράξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στον Κριό φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στον φιλικό σου κύκλο, την κοινωνική σου ζωή, μια ρήξη ίσως στις σχέσεις σου. Συναντάς φίλους με τους οποίους έχεις κοινά ενδιαφέροντα και βγαίνεις από τη ρουτίνα. Νέες γνωριμίες ή μια φιλία μπορεί να μετατραπούν σε σχέση ή συνεργασία με καλά αποτελέσματα. Βγαίνεις και διασκεδάζεις με αγαπημένα πρόσωπα ενώ βάζεις ως στόχο την εξέλιξή σου. Κάνεις όνειρα για το μέλλον και αφήνεις πίσω σου το παρελθόν. Κάποια ξεκαθαρίσματα σε φιλίες είναι πιθανά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό είναι ανατρεπτική και σε βάζει σε διλήμματα. Καριέρα και οικογένεια είναι δυο αντίπαλα στρατόπεδα. Προσπαθείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα καθώς και νέα σχέδια στην επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτη με συναδέλφους καθώς μια εγωιστική συμπεριφορά θα δημιουργήσει προβλήματα. Θα έχεις καλά αποτελέσματα και θα φτάσεις ψηλά αργά και σταθερά. Κάποιες αλλαγές μπορεί να γίνουν σε σχέση με ανώτερα πρόσωπα ή μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις και κατεύθυνση. Το σπίτι σου θα είναι το καταφύγιό σου. Βρες τις ισορροπίες σου.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον Κριό ξυπνά μέσα σου ασυνήθιστες επιθυμίες. Θέλεις να εξερευνήσεις νέα μέρη και ανθρώπους, κάνεις νέα όνειρα, θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ρισκάρεις καθώς στηρίζεσαι δυνατά στα πόδια σου και κανείς δεν σε σταματά. Οι ιδέες σου αλλάζουν για πρόσωπα και πράγματα, βλέπεις τις καταστάσεις με διαφορετική ματιά. Τα ταξίδια και οι σπουδές ευνοούνται. Σχέσεις με το εξωτερικό μεταβάλλονται ενώ και σχέσεις με αδέρφια ή συγγενείς επηρεάζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την πανσέληνο στον Κριό συνειδητοποιείς πως τα οικονομικά επηρεάζουν τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Βλέπεις τις καταστάσεις εις βάθος, οι επιφανειακές σχέσεις δεν σε καλύπτουν. Αυτές τις μέρες μπορεί να δεθείς περισσότερο με κάποιο πρόσωπο. Η ερωτική και σεξουαλική σου ζωή βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Μια νέα παθιασμένη σχέση είναι πιθανή, καταπιεσμένες επιθυμίες, μυστικά και απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Τα οικονομικά του συντρόφου σου μπορεί να αλλάξουν. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις χρέη, οφειλές και κληρονομικά. Κάποια έξοδα σε βγάζουν εκτός προυπολογισμού και σε αγχώνουν. Μακριά από ζήλιες και εμμονές. Μην ασχολείσαι με καταστάσεις που δεν αλλάζουν.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο φουντώνει συναισθήματα και επαναστατικές διαθέσεις. Είσαι έτοιμη να πληρώσεις το τίμημα; Ανακατατάξεις φαίνονται στον ορίζοντα και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες. Μπορεί να αλλάξεις εσύ τον τρόπο που συνεργάζεσαι με τους άλλους ή κάποια νέα δεδομένα που αφορούν μια σχέση ή συνεργασία σου να επηρεάσουν και εσένα. Ψυχραιμία γιατί υπάρχει εκνευρισμός. Κάποιες εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο κάνουν δύσκολη την αρμονική συνεργασία ή μπορεί να νιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνει κανείς. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό εφιστά την προσοχή σου σε θέματα υγείας, εργασίας, καθημερινότητας. Μια αλλαγή στο περιβάλλον της εργασίας σου μπορεί να επηρεάσει το πρόγραμμά σου και να σε αναστατώσει. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις διατροφή ή να εγκαταλείψεις κακές συνήθειες. Ξεκουράσου και ασχολείσου με την φυσική σου κατάσταση. Μην αγχώνεσαι από τις υποχρεώσεις. Απόφυγε τον εγωισμό στον εργασιακό χώρο, με οργάνωση και ενασχόληση με τις λεπτομέρειες θα πας μπροστά. Μακριά από κόντρες, ανταγωνισμό, καβγάδες και τάσεις κυριαρχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στον Κριό είναι άκρως ερωτική, οι εμπειρίες σε ενθουσιάζουν, η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Θα ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες ή χόμπι που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Φλερτ και διασκέδαση έρχονται σε πρώτο πλάνο ενώ ένα νέο πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου απρόσμενα. Η ενθουσιασμός και η αισιοδοξία επιστρέφουν στη ζωή σου. Αναζητάς την ισορροπία και την αρμονία στη σχέση σου. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και ο έρωτας κυριαρχεί. Σχέσεις με παιδιά βελτιώνονται. Σου είχαν λείψει τα ευχάριστα νέα που δίνουν ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στον Κριό φέρνει διλήμματα και εκνευρισμό. Συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πιθανά. Αλλαγές σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα είναι πιθανές, πχ μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση. Σχέσεις με την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας σε απασχολούν. Ένας νέος συγκάτοικος ή μια αγοραπωλησία μπορεί να συμβούν. Θα σου δοθεί επίσης η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με το πρόσωπο που αγαπάς. Μπορεί να ακούσεις νέα για μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός μωρού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό φέρνει επαναστατικές διαθέσεις και βγάζει στην επιφάνεια την αντισυμβατική πλευρά του εαυτού σου. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις θέλουν προσοχή. Επαφές και συζητήσεις για διάφορα σχέδια είναι πιθανές. Προσοχή επίσης στις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες καθώς κάποια λόγια μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες. Στις ιδέες σου κυριαρχεί η τόλμη και το θάρρος. Βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου. Μια νέα συμφωνία φέρνει οφέλη για τα οικονομικά σου. Είσαι διεκδικητική, δραστήρια, αποφασιστική αλλά νιώθεις και κούραση ή απογοήτευση για κάποια γεγονότα. Αξιοποίησε νέα ανοίγματα και μηνύματα αποφεύγοντας τον ενθουσιασμό και τη βιασύνη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στον Κριό βγάζει στην επιφάνεια απρόσμενες οικονομικές εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές που δεν είχες υπολογίσει. Αλλαγές θα υπάρξουν στο εισόδημά σου ή κάποια έξοδα θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Το σύστημα αξιών σου και οι προτεραιότητές σου αλλάζουν. Κάνε καλό κουμάντο, μη δανείζεις χρήματα. Απόφυγε τις αγορές και πρόσεχε τον χειρισμό του budget σου. Μην λειτουργείς παρορμητικά και εγωιστικά. Απόφυγε επιπόλαιες επενδύσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ