Πανσέληνος και έκλειψη σελήνης στους Διδύμους στις 10/12

Θα επηρεάσει ιδιαίτερα Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο όλων των ζωδίων ως και τις 24/12. Από την Χρύσα Συκά

Πανσέληνος και έκλειψη σελήνης στους Διδύμους στις 10/12

Θα επηρεάσει ιδιαίτερα Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες αλλά και τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο όλων των ζωδίων ως και τις 24/12.

Είναι μια έκλειψη πολύ δυνατή που θα φέρει οικονομικές ή συναισθηματικές απώλειες και δυσάρεστες εξελίξεις σε όλον τον κόσμο. Είναι φανερό πια πως πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σκέψης για να κάνουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή μας. Τι θα φέρει όμως σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

ΚΡΙΟΣ
Με την σεληνιακή έκλειψη και την πανσέληνο στους Διδύμους, μην κάνεις καμία κίνηση δίχως να την έχεις πρώτα εξετάσει εξονυχιστικά. Προσοχή σε ταξίδια, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε ανταμείψουν με τον τρόπο τους αν βέβαια και εσύ κατά το παρελθόν τους έχεις σταθεί ανάλογα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στους Διδύμους δεν θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα αν έχεις φροντίσει μέχρι τώρα να μαζέψεις τα οικονομικά σου και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην κάνεις καμία νέα αρχή και μην στηρίζεσαι σε άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την σεληνιακή έκλειψη και την πανσέληνο στο ζώδιό σου, αποφάσισε τι θέλεις πραγματικά από τη ζωή σου και πράξε λίγο αργότερα. Οι καταστάσεις είναι ακόμα μπερδεμένες. Νεύρα, πιέσεις και εντάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προσοχή και στην υγεία. Κάνε λίγο υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κακή διάθεση και μελαγχολία μπορεί να σου φέρει αυτή η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στους Διδύμους. Ξέφυγε από το παρελθόν, μην είσαι πάντα ευκολόπιστη και ανοιχτή με τους άλλους. Ένα ταξίδι ή μια έξοδος με καλή παρέα θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα. Κάτι στην καριέρα αλλάζει. Προσοχή και στην υγεία.

ΛΕΩΝ

Η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να πετύχεις δύσκολους επαγγελματικούς στόχους. Μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο. Κλείσε όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και άλλαξε πορεία. Οτιδήποτε συμβεί θα έχει μικρή διάρκεια και επίδραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την σεληνιακή έκλειψη και την πανσέληνο στους Διδύμους, δείξε την αγάπη σου στα κοντινά σου πρόσωπα. Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αλλά έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις και τα πιο δύσκολα. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα.

ΖΥΓΟΣ
Παρόλες τις δυσκολίες των υπόλοιπων ζωδίων, εσύ μπορεί και να ευνοηθείς από αυτήν την σεληνιακή έκλειψη και την πανσέληνο στους Διδύμους σε όλα τα επίπεδα. Μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο τώρα και πρόσεχε λίγο την επικοινωνία σου με αγαπημένα πρόσωπα. Πιθανές επαγγελματικές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σου στα οικονομικά και σου ζητάει να μαζευτείς. Βρες τις πηγές των εξόδων σου και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις. Μην ξεκινήσεις νέες σχέσεις. Σκέψου το καλύτερα και περίμενε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την σεληνιακή έκλειψη και την πανσέληνο στους Διδύμους νιώθεις πως τίποτα δεν προχωράει όπως θα ήθελες. Πιέσεις, εντάσεις, καβγάδες, άσχημες συμπεριφορές σε ενοχλούν. Είσαι σε οριακή κατάσταση σε σχέσεις και συνεργασίες. Απομονώσου και σκέψου πριν κάνεις το επόμενο βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στους Διδύμους σου φωνάζει προσοχή σε εργασία και υγεία. Φρόντισε και βοήθησε τα αγαπημένα σου άτομα αν υποφέρουν. Μείνε ψύχραιμη στον εργασιακό σου χώρο, μην πιέζεις και όλα θα λυθούν με ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στους Διδύμους θα επηρεάσει τις αισθηματικές σου σχέσεις. Πρόσεχε τους παρορμητισμούς και τα λόγια σου αν θέλεις να κρατήσεις σχέσεις και συνεργασίες που αξίζουν και όλα θα πάνε καλά. Αποκαλύψεις, όσο και να σε πληγώνουν, θα σε πάνε παρακάτω. Ασχολήσου περισσότερο με τα παιδιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στους Διδύμους σε σπρώχνει σε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Προβλήματα οικογενειακά, περιουσιακά, εργασιακά ζητούν ξεκαθαρίσματα και ριζικές λύσεις για να προχωρήσουν μπροστά. Προετοιμάσου για να δράσεις μετά τις εκλείψεις καθότι τώρα η κρίση σου είναι θολή.

Ζώδια και οικογένεια: Η Χρύσα Συκά αναλύει τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου μέσα στην οικογένεια! Πώς είναι η μαμά ιχθύς; Το παιδί κριός; Διάβασέ τα όλα εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ