Follow us

Πανσέληνος / μερική σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου 2020

Τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται.

Full moon night by the window in summer

Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος πραγματοποιείται στην 9η μοίρα των Διδύμων και ανακινεί θέματα σχετικά με την επικοινωνία, τα ΜΜΕ, τις μετακινήσεις, την εκπαίδευση, το εμπόριο. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις και επαφές για την παιδεία, κάποιες μεταρρυθμίσεις σχετικές με τα παιδιά και τις υποχρεώσεις τους. Συντελείται μια εξέλιξη στη διδασκαλία στα σχολεία. Επηρεάζεται και η ελευθερία του λόγου, προφορικού και γραπτού. Είναι μια έκλειψη αρκετά ισχυρή διότι έχει πνευματικά κίνητρα. Κλείνει ένας κύκλος που μπορεί να είναι αποκαλυπτικός και να ανατρέψει τα δεδομένα, υπάρχει ένταση και νευρικότητα, προσοχή στα ατυχήματα και στη βία. Στην 9η μοίρα των Διδύμων βρίσκεται ο αστεροειδής Aldebaran, ένας βασιλικός αστέρας που δίνει τιμή, ευγλωττία, σταθερότητα, θάρρος, όμως τα οφέλη σπάνια αποδεικνύονται διαρκή. Ο Ήλιος βρίσκεται ακριβώς απέναντι στην 9η μοίρα του Τοξότη, στον αστεροειδή Antares, βασιλικός αστέρας που δίνει ευφυία, δόξα, πλούτη, τιμές, στρατηγικές ικανότητες αλλά και ξαφνικές απώλειες, τύφλωση μεταφορικά και κυριολεκτικά. Είναι μια έκλειψη πολεμική, νευρική και ευέξαπτη.

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο αλλαγών και αναπροσαρμογών των δεδομένων σε επίπεδο γνώσης και πληροφόρησης. Δημιουργούνται ανατροπές σε συμπεριφορές του παρελθόντος. Θα πρέπει να απεγκλωβιστούμε από απόψεις που δεν μας αφήνουν να δούμε το σύνολο μιας κατάστασης και κατ’ επέκταση εγκλωβίζουν τη δράση και δεν μας αφήνουν να εξελιχτούμε. Η χιαστή που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό φέρνει διλήμματα και μια αναστάτωση που δεν μπορεί εύκολα να αναγνωριστεί. Επαναστατικές συμπεριφορές και αλλόκοτες κινήσεις είναι πιθανές αν δεν μπορέσουμε να δούμε στενά τι μας καταπιέζει και να απαλλαχτούμε από αυτό. Θα πρέπει να μάθουμε πληροφορίες για να βγάλουμε ρεαλιστικά συμπεράσματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με Δία/Κρόνο/Πλούτωνα μας δίνει την ευκαιρία για βαθιές εξομολογήσεις που θα μας ανακουφίσουν ψυχολογικά. Η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού φέρνει ανατροπές σε οικονομικά θέματα, όμως μέσα από αυτές θα μπορέσουμε να βρούμε τι μας ικανοποιεί πραγματικά. Έτσι θα καταφέρουμε να έρθουμε πιο κοντά στους συνανθρώπους μας και να στηρίξουμε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Η έκλειψη αυτή θα είναι ορατή σε ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης, της Ασίας, σε Αυστραλία, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ειρηνικό, Ατλαντικό, Αρκτική. Ανήκει στην οικογένεια Saros 116 και παρόμοιες τέτοιες εκλείψεις είχαμε δει το 1912 (βύθιση Τιτανικού, Βαλκανικοί Πόλεμοι), 1930 (παγκόσμια οικονομική ύφεση), 1948 (δολοφονία Γκάντι), 1966 (σεισμοί, πλημμύρες, βία, πραξικοπήματα), 1984 (ο Κ. Μητσοτάκης εκλέγεται πρόεδρος της Ν.Δ.), 2002 (το ευρώ εισάγεται επίσημα στις χώρες της Ευρωζώνης), αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, από 7-11η μοίρα καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνο στους Διδύμους είσαι πιο ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Βγαίνεις από το καβούκι σου, έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είσαι αρεστή. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα με κοντινούς συγγενείς, γείτονες, αδέρφια. Θα πρέπει να αποφύγεις φανατικές συμπεριφορές και να αποβάλλεις απόψεις που πλήγωναν αγαπημένα πρόσωπα για να αποφύγεις συγκρούσεις, εντάσεις και απομακρύνσεις από το περιβάλλον σου. Απόφυγε τη νευρικότητα και διοχέτευσε την ενέργειά σου θετικά, σε πρωτότυπες ιδέες και σκέψεις. Να είσαι απόλυτα ειλικρινής και ξεκάθαρη στις συναλλαγές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος στους Διδύμους αλλάζει εντελώς τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ύλη, σε κάνει πιο καταναλωτική, όχι τόσο για τον εαυτό σου όσο για τους άλλους. Μπορεί να υπάρχουν ανατροπές και αιφνίδια γεγονότα που θα σπάσουν κάποιες οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Απόφυγε τον εκνευρισμό που θα σε οδηγήσει σε συγκρούσεις. Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να επαναστατείς απέναντι σε οτιδήποτε σε καταπιέζει. Βασικά θα πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις στη σχέση σου για να ζεις πιο αρμονικά. Για να επέλθει η ισορροπία, θα πρέπει εσύ να αλλάξεις για να αλλάξουν και οι γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος στο ζώδιό σου σε βρίσκει σε διλήμματα ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και αυτές του συντρόφου σου. Μπορεί να είσαι μπερδεμένη και να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τι πραγματικά θέλεις από τη σχέση και τι πραγματικά σου προσφέρει η σχέση. Έχεις μια ανησυχία και διάθεση να ψαχτείς, δεν είσαι πιστή και αφοσιωμένη. Πρόσεχε τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. θα πρέπει να ισορροπήσεις μέσα σου την ανάγκη για συντροφικότητα με την επιθυμία για ελευθερία. Μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις τώρα, δες τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Επαγγελματικά, μπορείς να βρεις λύσεις κάνοντας συζητήσεις, μην αγχώνεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτη και να μην δίνεις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Προσοχή στην υγεία. Μπορεί να νιώσεις χαμένη μέσα στις επιθυμίες σου. Το παρασκήνιο είναι πιθανό. Μην βουλιάζεις στο συναίσθημα, λειτούργησε ρεαλιστικά στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει να ξεφύγεις από απότομες συμπεριφορές και αυταπάτες. Θα πρέπει επίσης να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις που θα σε οδηγήσουν σε απομάκρυνση από αγαπημένα πρόσωπα. Βρες τις ισορροπίες σου, εκδήλωσε τα συναισθήματά σου με καλή διάθεση, δες ώριμα τα πράγματα για να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Η διαίσθησή σου θα είναι έντονη.

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει τις φιλίες και τα σχέδιά σου. Μπορεί να κλείσεις ένα κύκλο καταστάσεων ή μπορεί να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Προσπάθησε να αποφύγεις απότομες συμπεριφορές και επαναστατικές διαθέσεις στις σχέσεις σου και στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς αυτό θα έχει πολύ κακές συνέπειες και θα φέρει απομακρύνσεις από σημαντικά πρόσωπα. Αντίθετα, εκδήλωσε ώριμα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου για να ξεπεραστούν κάποιες δυσκολίες. Απόφυγε τον παρορμητισμό και τις λανθασμένες κινήσεις απέναντι σε φίλους. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Δείξε καλή διάθεση για να επέλθει η αρμονία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος στους Διδύμους είναι πιεστική στην καριέρα ή μπορεί να νιώθεις εγκλωβισμένη ανάμεσα σε προσωπικές καταστάσεις και επαγγελματικές. Μπορεί να προκύψουν ζητήματα που να πρέπει να βάλεις όρια μένοντας μακριά από εντάσεις και εκνευρισμό που δεν σε αφήνουν να δεις αντικειμενικά τις καταστάσεις. Πάρε πρωτοβουλίες για να λύσεις τα προβλήματά σου. Οι επαναστατικές διαθέσεις και ο συναισθηματισμός θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις. Βρες τα κατάλληλα επιχειρήματα για να λύσεις κάθε παρεξήγηση. Προσοχή σε συμφωνίες, σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που μπορεί να ανατραπούν και να δημιουργήσουν αναστάτωση. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος στους Διδύμους αναπτερώνει τις ελπίδες σου για την πραγματοποίηση ενός σχεδίου που αναβάλλεις εδώ και καιρό αλλά τώρα θα προωθηθεί. Μπορεί να είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο ή ένα ταξίδι. Προσοχή σε συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα, απόφυγε τη νευρικότητα και μην βγάζεις απωθημένα. Κράτα τον εκνευρισμό σου, με υπομονή και επιμονή θα δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τι θέλεις και τι σε ενοχλεί για να επέλθει η ισορροπία. Δες αντικειμενικά τις καταστάσεις και κάνε επιτυχημένες συμφωνίες. Κάποιες ανατροπές είναι πιθανές. Απόφυγε την απολυτότητα και δημιούργησε ένα περιβάλλον ήρεμο για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος στους Διδύμους οδηγεί στην κορύφωση των εξελίξεων που αφορούν οικονομικά, φορολογικά, περιουσιακά θέματα, συμφωνίες με τρίτους. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου γιατί αυτή σου η στάση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκόμενα. Με εντάσεις και συγκρούσεις, το πιο πιθανό είναι να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα, σε μια φάση που χρειάζεσαι την ισορροπία. Ανατροπές είναι πιθανές στην προσωπική σου ζωή. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις, δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά, με θετική ματιά και ωριμότητα. Η επιθετικότητα μόνο προβλήματα μπορεί να σου δημιουργήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Πρόσεχε τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, να είσαι ψύχραιμη. Μην αντιδράς επαναστατικά, δες την πραγματικότητα και χάραξε τον δικό σου πετυχημένο δρόμο. Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Προστάτεψε τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου αποφεύγοντας τις κόντρες. Μπορεί να κυριαρχεί το συναίσθημα τώρα, δες μακριά από αυταπάτες τι σου προσφέρει το ταίρι σου. Κάνε συζητήσεις για να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση που θα σου δώσει αυτοπεποίθηση. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τις δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να σου προκαλέσει πονοκέφαλο σε εργασιακά θέματα ή θέματα υγείας ή θέματα που σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου. Ένα παρασκήνιο στην εργασία είναι πιθανό. Η ψυχολογία σου δεν είναι καλή. Έρχονται στο προσκήνιο κάποιες εκκρεμότητες που σε επιβαρύνουν. Διώξε απωθημένα, ενοχές, προκαταλήψεις που δεν σε αφήνουν να εξελιχτείς. Απόφυγε τις εντάσεις, τη νευρικότητα, τις επιθέσεις και δείξε αυτοσυγκράτηση για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Προχώρα σταθερά και αποφασιστικά προς τους στόχους σου. Βρες κοινά ενδιαφέροντα με το ταίρι σου για να εξομαλύνεις κάθε κατάσταση και να ζήσεις αρμονικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος σε κάνει γοητευτική. Διασκέδασε, φλέρταρε, πέρνα όμορφα. Κλείσε συναισθηματικές καταστάσεις που σε αναστατώνουν. Μπορείς να το πετύχεις με καλή διαχείριση. Απόφυγε τις εντάσεις και τις εκρηκτικές συμπεριφορές στις σχέσεις σου για να αποφύγεις μια απομάκρυνση ενός προσώπου που πρωταγωνιστεί στην ερωτική σου ζωή. Κλείσε υποθέσεις του παρελθόντος και στον επαγγελματικό τομέα που σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Δες τις καταστάσεις θετικά για να δομήσεις τη νέα προσωπικότητά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη αναστατώνει την οικογενειακή σου ζωή. Κάποια ζητήματα θα προκαλέσουν ανατροπές. Υπάρχει μια τάση για αλλαγές, δεν έχεις δει όμως πραγματικά μέσα σου τι σε ενοχλεί. Θα πρέπει να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά, να δεις τι προκαλεί αναστάτωση στην οικογενειακή σου ζωή, με οικεία πρόσωπα. Απόφυγε τις συγκρούσεις, με χειρισμούς και εμμονές, δεν θα κάνεις σωστές αλλαγές. Κάνε συζητήσεις διεκδικώντας κατανόηση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μείνε ψύχραιμη για να αποφύγεις μια απομάκρυνση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ