Follow us

Πανσέληνος στην Παρθένο | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Πανσέληνο στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου

Love and moon creative concept.

Η πανσέληνος αυτή συντελείται στο πρακτικό και δημιουργικό ζώδιο της Παρθένου με τον Ήλιο ακριβώς απέναντι στο ζώδιο των Ιχθύων να μας δίνει έμπνευση και φαντασία.

Τα τρίγωνα που σχηματίζονται με τον Άρη και τον Ουρανό φέρνουν σημαντικές αλλαγές. Είναι μια υπερσελήνη καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Γη και είναι η μεγαλύτερη του έτους. Ερμής/Ποσειδώνας σε εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνουν εξαιρετικές ιδέες με διάρκεια. Αφροδίτη/Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνουν πάθος αλλά και αντιπαραθέσεις και ζήλιες σχετικές με χρήματα και αισθήματα.

Η πανσέληνος αυτή ευνοεί την ψυχική, πνευματική και σωματική μας υγεία. Βάζουμε ψηλούς στόχους και αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης μας. Κατευθύνουμε τη ζωή μας σύμφωνα με τη λογική και τα συναισθήματά μας. Προχωράμε με μέθοδο και λεπτομέρεια, σχολαστικότητα και οργάνωση. Θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για να πετύχουμε και να μην παρασυρόμαστε από φαντασιώσεις και ουτοπίες. Η επαφή με την πραγματικότητα θεωρείται απαραίτητη.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει εργασία, καθημερινότητα, υγεία. Αποκομίζεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και βλέπεις αποτελέσματα στην υγεία και την εργασία σου είτε με μια δίαιτα ή τη γυμναστική. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, το άγχος και η πίεση κυριαρχούν. Όμως το αναλυτικό σου μυαλό βρίσκει τρόπους για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Ξεκουράσου και φόρτισε τις μπαταρίες σου. Τελείωνε με εργασιακές εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο αυτή φλερτάρεις και διασκεδάζεις. Αποκτάς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με οργανωμένα βήματα. Κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για όμορφες βραδιές. Ασχολείσαι με τα χόμπι σου ενώ μπορεί να αναγνωριστεί και ένα δημιουργικό σου σχέδιο. Έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου, ανανεώνεσαι και επιδεικνύεις τα ταλέντα σου. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα σε απογειώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος σε βοηθά να βάλεις τάξη σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να νιώθεις πίεση από κάποια οικογενειακά πρόσωπα ή κάποιο οικείο πρόσωπο μπορεί να χρειάζεται τη βοήθειά σου. Δείξε τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που αγαπάς και κάνε αλλαγές στο σπίτι σου. Απόφυγε την νευρικότητα και τις εντάσεις και μην τραβάς στα άκρα τη σχέση σου με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την πανσέληνο αυτή προβάλλεις τις ιδέες σου. Σκέφτεσαι αναλυτικά αλλά και επικριτικά και θα πρέπει να προσέχεις τα λόγια σου. Απόφυγε τα κουτσομπολιά και την επιθετικότητα αν κάποιοι σε κατακρίνουν και μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Απόφυγε επίσης την απαισιοδοξία, τις λογομαχίες και τις αρνητικές σκέψεις. Ο τρόπος αντίδρασής σου είναι εύθικτος ενώ μπορεί να ακούσεις και νέα που θα σε ταράξουν. Προσοχή σε μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια καθώς μπορεί αν υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να υπάρξουν έκτακτα έξοδα ή μπορεί να μειωθούν τα έσοδά σου και να αγχωθείς. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες, διάβασε καλά τους όρους. Θα έχεις ιδέες για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Ο αναλυτικός τρόπος σκέψης σου σε βοηθά να λύσεις οικονομικά θέματα του παρελθόντος. Δέξου συμβουλές και ιδέες από ενημερωμένα πρόσωπα. Μπορεί να κάνεις μια καλή επένδυση ή να βρεις καλύτερες αποδοχές με μια νέα εργασία. Κυνήγα το χρήμα προωθώντας τον εαυτό σου και πιστεύοντας σ’ αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος σε βοηθά να αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου σε κάθε τομέα. Η δουλειά σου αναγνωρίζεται και μπορεί να αναλάβεις μια νέα θέση ή ένα νέο ρόλο. Προσπαθείς να ισορροπήσεις τη σχέση σου ή να δώσεις ένα τέλος αν αυτή είναι προβληματική. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βιώσεις ένα ερωτικό πάθος. Κάνεις σωστές επιλογές και μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με διάρκεια. Απόφυγε τα νεύρα, τις εντάσεις και τις γρήγορες αποφάσεις. Ρίξε τους τόνους σου για να αποφύγεις μια ρήξη.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος σε αναγκάζει να ασχοληθείς με το παρελθόν. Μπορεί να νιώσεις απαισιοδοξία και η ενέργειά σου να είναι χαμηλή. Άσε πίσω σου τις ανασφάλειες και ασχολήσου με πράγματα που σε χαροποιούν. Πάρε μαθήματα από τις εμπειρίες σου για να ζήσεις μια πιο ήρεμη ζωή. Απαλλάξου από πρόσωπα και καταστάσεις που σε βασανίζουν. Το αναλυτικό μυαλό σου θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους για να ξεφύγεις από την πίεση και το άγχος. Έχεις ανάγκη να απομονωθείς και να σκεφτείς σοβαρά τα προβλήματά σου και όσα δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις προς τους στόχους σου. Μπορεί να νιώσεις νοσταλγία ή πίκρα για παρελθοντικές καταστάσεις. Κοίτα μπροστά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος σε βρίσκει κοντά σε φίλους ή μπορεί να βοηθάς φιλικά πρόσωπα. Φίλοι σε βοηθούν με τις συμβουλές τους για να λύσεις τα προβλήματά σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και θα πρέπει να είσαι πολύ επιλεκτική στους φίλους σου για να μην σε εκμεταλλευτούν. Έχεις πολλές νέες ιδέες και κάνεις νέες γνωριμίες. Τα όνειρα και οι ελπίδες σου αναπτερώνονται και απομακρύνονται οι αρνητικές σκέψεις. Οι κόποι σου ανταμείβονται και κάνεις πραγματικότητα παρελθοντικά σχέδια. Επικοινωνίες με πρόσωπα από τον κοινωνικό σου κύκλο θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει την καριέρα σου. Βρίσκεις νέους τρόπους για να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα. Απόφυγε την επικριτική συμπεριφορά και μην δίνεις σημασία σε ανταγωνιστικές κινήσεις. Τώρα βλέπεις ποιοι σε βοηθούν με τις συμβουλές τους και ποιοι είναι οι εχθροί σου. Μείνε ψύχραιμη και μην αγχώνεσαι. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στον εργασιακό χώρο ή κάποια προβλήματα να πρέπει να λυθούν άμεσα. Εργάζεσαι σκληρά για να κρατήσεις τις ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις όνειρα για το μέλλον. Είσαι πιο αισιόδοξη και κάποια πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν με τις ιδέες τους να ξεχάσεις τα προβλήματά σου. Μπορεί να αποφασίσεις να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς που θα σου προσφέρουν όμορφες στιγμές. Κινείσαι δραστικά, αποφασιστικά και δυναμικά για να λύσεις καθημερινά προβλήματα. Έχεις νέες ιδέες για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις. Επικοινωνίες και συναντήσεις σε ανεβάζουν ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πανσέληνο βάζεις τα συναισθήματά σου σε τάξη. Σκέφτεσαι αναλυτικά και προσπαθείς να απελευθερωθείς από καταπιεσμένα συναισθήματα που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Έχεις διαίσθηση και διορατικότητα και μπορεί να μάθεις κρυμμένα μυστικά. Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και με τη λογική σου λύνεις παρελθοντικές καταστάσεις. Προσοχή σε ζήλια και εκδικητικότητα. Αυτό το διάστημα μπορεί να ασχοληθείς με κληρονομικά, περιουσιακά ζητήματα ή κοινά οικονομικά και να αγχωθείς. Προσοχή σε δάνεια και οικονομικά θέματα. Απόλαυσε το σεξ!

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στο απέναντι ζώδιο ασχολείσαι με σχέσεις και συνεργασίες. Αναλύεις τι δίνεις και τι παίρνεις. Μπορεί να ανανεώσεις τη σχέση σου και να την σταθεροποιήσεις ή μπορεί να δώσεις ένα τέλος αν δεν βρίσκεσαι στο ίδιο μήκος κύματος με το ταίρι σου. Ανατροπές και προβληματισμοί είναι στο πρόγραμμα. Έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση. Αν είσαι μόνη, αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Επαγγελματικά, μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία και να κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον. Απόφυγε την κτητικότητα και την απολυτότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ