Πανσέληνος στην Παρθένο | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Πανσέληνο στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου

πανσέληνος στην παρθένο

Η πανσέληνος αυτή συντελείται στο πρακτικό και δημιουργικό ζώδιο της Παρθένου με τον Ήλιο ακριβώς απέναντι στο ζώδιο των Ιχθύων να μας δίνει έμπνευση και φαντασία.

Τα τρίγωνα που σχηματίζονται με τον Άρη και τον Ουρανό φέρνουν σημαντικές αλλαγές. Είναι μια υπερσελήνη καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Γη και είναι η μεγαλύτερη του έτους. Ερμής/Ποσειδώνας σε εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνουν εξαιρετικές ιδέες με διάρκεια. Αφροδίτη/Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνουν πάθος αλλά και αντιπαραθέσεις και ζήλιες σχετικές με χρήματα και αισθήματα.

Η πανσέληνος αυτή ευνοεί την ψυχική, πνευματική και σωματική μας υγεία. Βάζουμε ψηλούς στόχους και αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης μας. Κατευθύνουμε τη ζωή μας σύμφωνα με τη λογική και τα συναισθήματά μας. Προχωράμε με μέθοδο και λεπτομέρεια, σχολαστικότητα και οργάνωση. Θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για να πετύχουμε και να μην παρασυρόμαστε από φαντασιώσεις και ουτοπίες. Η επαφή με την πραγματικότητα θεωρείται απαραίτητη.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει εργασία, καθημερινότητα, υγεία. Αποκομίζεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και βλέπεις αποτελέσματα στην υγεία και την εργασία σου είτε με μια δίαιτα ή τη γυμναστική. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, το άγχος και η πίεση κυριαρχούν. Όμως το αναλυτικό σου μυαλό βρίσκει τρόπους για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Ξεκουράσου και φόρτισε τις μπαταρίες σου. Τελείωνε με εργασιακές εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο αυτή φλερτάρεις και διασκεδάζεις. Αποκτάς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με οργανωμένα βήματα. Κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για όμορφες βραδιές. Ασχολείσαι με τα χόμπι σου ενώ μπορεί να αναγνωριστεί και ένα δημιουργικό σου σχέδιο. Έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου, ανανεώνεσαι και επιδεικνύεις τα ταλέντα σου. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα σε απογειώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος σε βοηθά να βάλεις τάξη σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να νιώθεις πίεση από κάποια οικογενειακά πρόσωπα ή κάποιο οικείο πρόσωπο μπορεί να χρειάζεται τη βοήθειά σου. Δείξε τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που αγαπάς και κάνε αλλαγές στο σπίτι σου. Απόφυγε την νευρικότητα και τις εντάσεις και μην τραβάς στα άκρα τη σχέση σου με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την πανσέληνο αυτή προβάλλεις τις ιδέες σου. Σκέφτεσαι αναλυτικά αλλά και επικριτικά και θα πρέπει να προσέχεις τα λόγια σου. Απόφυγε τα κουτσομπολιά και την επιθετικότητα αν κάποιοι σε κατακρίνουν και μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Απόφυγε επίσης την απαισιοδοξία, τις λογομαχίες και τις αρνητικές σκέψεις. Ο τρόπος αντίδρασής σου είναι εύθικτος ενώ μπορεί να ακούσεις και νέα που θα σε ταράξουν. Προσοχή σε μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια καθώς μπορεί αν υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να υπάρξουν έκτακτα έξοδα ή μπορεί να μειωθούν τα έσοδά σου και να αγχωθείς. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες, διάβασε καλά τους όρους. Θα έχεις ιδέες για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Ο αναλυτικός τρόπος σκέψης σου σε βοηθά να λύσεις οικονομικά θέματα του παρελθόντος. Δέξου συμβουλές και ιδέες από ενημερωμένα πρόσωπα. Μπορεί να κάνεις μια καλή επένδυση ή να βρεις καλύτερες αποδοχές με μια νέα εργασία. Κυνήγα το χρήμα προωθώντας τον εαυτό σου και πιστεύοντας σ’ αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος σε βοηθά να αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου σε κάθε τομέα. Η δουλειά σου αναγνωρίζεται και μπορεί να αναλάβεις μια νέα θέση ή ένα νέο ρόλο. Προσπαθείς να ισορροπήσεις τη σχέση σου ή να δώσεις ένα τέλος αν αυτή είναι προβληματική. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βιώσεις ένα ερωτικό πάθος. Κάνεις σωστές επιλογές και μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με διάρκεια. Απόφυγε τα νεύρα, τις εντάσεις και τις γρήγορες αποφάσεις. Ρίξε τους τόνους σου για να αποφύγεις μια ρήξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network