Follow us

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 12 Μαρτίου

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

66743-shutterstock_233380666

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή, τον τομέα των υπηρεσιών, την εργασία και την υγεία μας (ψυχική-σωματική-πνευματική). Το στρες θα είναι έντονο και θα πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε, να είμαστε προσεχτικοί. Ότι δεν λειτουργεί σωστά στη ζωή μας έρχεται τώρα στην επιφάνεια και αναζητά λύση. Το κακό είναι ότι εστιάζουμε στις λεπτομέρειες και δεν μπορούμε να δούμε τις καταστάσεις συνολικά.

Ολοκληρώνεται ένας κύκλος τώρα που ξεκίνησε με την έκλειψη στις 26/2 για να ξεκινήσει ένας νέος με τη νέα Σελήνη στις 28/3. Θα υπάρξουν εξελίξεις σε σχέσεις, συμμαχίες, συνεργασίες που μπορεί να παρουσιάζουν και το στοιχείο της αυτοθυσίας ή να έχουν καρμικό χαρακτήρα.

Είναι ένα δύσκολο φεγγάρι όπου μέσα από ρήξεις και αναθεωρήσεις θα διαμορφωθεί μια νέα πραγματικότητα. Εντάσεις με διασπαστική χροιά δεν βοηθούν. Ας δούμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, με αγάπη και ταπεινότητα, με αλληλλεγγύη για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να πάμε μπροστά.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες, κυρίως προσωπικούς, στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει την καθημερινότητά σου, την εργασία και την υγεία σου. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, στις υποχρεώσεις σου ή στο ωράριό σου. Προσπάθησε να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση ξεκινώντας μια αθλητική δραστηριότητα. Περιόρισε το άγχος σου και αφουγκράσου τις ανάγκες του σώματός σου. Ασχολείσαι πολύ με τις λεπτομέρειες και αυτό μπορεί να φέρει πίεση και εκνευρισμό. Δεν μπορείς να δεις τώρα τη συνολική κατάσταση των πραγμάτων. Μπορεί οι υποχρεώσεις σου να είναι τόσες πολλές που να νιώσεις την ανάγκη να δραπετεύσεις. Αντιμετώπισε τα πάντα με ρεαλισμό και λογική για να έχεις θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τις σχέσεις σου με τα παιδιά. Θέλεις να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στα παιδιά σου ή αν δεν έχεις, μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Εκφράζεις τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σου σε νέα σχέδια. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου με διαφορετική ματιά. Ξεκαθάρισε οτιδήποτε σε πιέζει και σε αγχώνει. Αν είσαι μόνη, είσαι πιο λογική και επιλεκτική στις επιλογές σου. Ένας νέος έρωτας είναι πιθανός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα. Μπορεί να εμφανιστούν καταστάσεις του παρελθόντος ή να νιώσεις πως κλείνει ένας κύκλος. Αγαπημένα πρόσωπα ή και γονείς μπορεί να χρειαστούν μεγαλύτερη προσοχή και βοήθεια ή να παρουσιάσουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Είναι ένα διάστημα που μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις. Θέλεις να νιώσεις ασφαλής και να πλησιάσεις περισσότερο τα οικεία πρόσωπα, έχεις ανάγκη να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις. Μια μετακόμιση ή ζητήματα ακινήτων μπορεί να σε απασχολήσουν ή να ασχοληθείς λεπτομερώς. Κάποια γεγονότα μπορεί να σε ωθήσουν να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Μπορεί να αυξηθούν τα ραντεβού σου ή να πρέπει να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις. Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μια κοντινή απόδραση είναι πιθανά. Ζητήματα με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες, στενό περιβάλλον ζητούν λύσεις. Είναι ένα διάστημα που μπορείς να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη, να αναλύσεις καταστάσεις καθώς και τις προθέσεις των άλλων, να κατανοήσεις περισσότερο τους γύρω σου. Κινήσου με διπλωματία. Λύσε παρεξηγήσεις με ηρεμία και λογική, πάρε αποφάσεις για τη ζωή σου, αναζωογόνησε τις σχέσεις σου. Ο αναλυτικός τρόπος σκέψης σου μπορεί να φέρει μια νέα επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί τα έξοδά σου να είναι αυξημένα και να πρέπει να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου ή μπορεί να σε απασχολήσει το εισόδημά σου. Απόφυγε τώρα το ρίσκο και τις επενδύσεις, τις σπατάλες και τις ανώφελες αγορές. Αναζήτησε νέες πηγές εισοδήματος για να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια και δώσε προτεραιότητα στα επείγοντα. Χρησιμοποίησε τη λογική, δούλεψε μεθοδικά για να ισορροπήσεις τυχόν προβλήματα. Απομακρύνσου από πρόσωπα που δεν έχουν τις ίδιες αξίες με τις δικές σου ή που μπορεί να υπονομεύουν τις κινήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου κλείνει ένα κύκλο σε επαγγελματικές ή προσωπικές υποθέσεις. Θα σε απασχολήσουν όλων των ειδών οι σχέσεις σου. Οι υποχρεώσεις σου μπορεί να είναι πολλές και θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσεις με λογική, οργάνωση και μέθοδο. Μπορεί να βρίσκεσαι αντιμέτωπη με κάποιες σημαντικές αλλαγές, να πρέπει να αλλάξεις κάποιες συνήθειες ή να αλλάξουν κάποιες συμπεριφορές, θα πρέπει να δεις τα πράγματα με άλλη ματιά. Λύσε παρεξηγήσεις και κάνε πιο ουσιαστικές τις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Προχώρα αργά και προσεκτικά σε νέες σχέσεις, ανάλυσε τις λεπτομέρειες για να τις κάνεις σταθερές και συναρπαστικές προκειμένου να ικανοποιηθείς ή πάρε το χρόνο σου για σημαντικές αποφάσεις και νέα ξεκινήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο σου ζητά να ρίξεις τους ρυθμούς και τους τόνους σου. Ένας κύκλος κλείνει σε θέματα υγείας, σωματικής ή ψυχικής και έχεις ανάγκη για ξεκούραση ή περισυλλογή. Κάποια γεγονότα, προσωπικά ή εργασιακά, θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Ανάλυσε τις καταστάσεις, δες στενά τις ψυχικές σου ανάγκες και απομάκρυνε από τη ζωή σου ότι σε πονά. Κάποια συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις με λογική και σύνεση. Οι ουτοπίες όπως και οι φοβίες λαμβάνουν τέλος, βλέπεις την πραγματικότητα των σχέσεών σου κατάματα. Σκέφτεσαι το παρελθόν αλλά κάνεις και νέα όνειρα για το μέλλον. Προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την πανσέληνο στην Παρθένο ασχολείσαι με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλίες, τους στόχους σου. Φιλικά πρόσωπα μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σου ή μπορεί να κλείσει ένας κύκλος σε κάποιες φιλίες ή συλλόγους ή ομάδες ή μπορεί οι φίλοι σου να σε στηρίξουν στα προβλήματά σου και να δεις τη ζωή με θετική ματιά. Νέα επαγγελματικά δεδομένα αλλάζουν τους στόχους σου ή ένας φίλος μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις μια νέα εργασία. Έχεις τη δύναμη να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου για το κοινωνικό σύνολο. Νέες φιλίες με άτομα που στηρίζουν τις ιδέες σου είναι πιθανές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει την καριέρα. Σχέσεις με ανωτέρους, πρακτικά θέματα που αφορούν τα σχέδιά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην εργασία σου που θα σου αλλάξουν το καθημερινό σου πρόγραμμα ή μπορεί να αποφασίσεις μια νέα πορεία. Οι πρακτικές και αναλυτικές ιδέες σου φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Απελευθερώσου από πρόσωπα που βάζουν εμπόδια στα όνειρά σου και θέσε νέους στόχους. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και θα χρειαστεί να βάλεις προτεραιότητες. Μη φέρεσαι εξουσιαστικά και μην επιβάλλεις τις απόψεις σου. Βρες ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει σπουδές, ταξίδια αλλά και την οπτική σου για τα πράγματα. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος σπουδών ή να αποφασίσεις να ξεκινήσεις σπουδές για να εξελίξεις την εργασία σου. Θέματα με το εξωτερικό θα σε απασχολήσουν ή μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι για να διεκπαιρεώσεις κάποιες υποθέσεις. Κάποια γεγονότα θα αλλάξουν την οπτική σου για τη ζωή. Φιλοσοφικές συζητήσεις είναι πιθανές. Έχεις ανάγκη την περιπέτεια και την εξερεύνηση, να κάνεις κάτι διαφορετικό, έξω από τα συνηθισμένα. Ανοίγεσαι και αποκτάς περισσότερες εμπειρίες. Αλλάζεις τη φιλοσοφία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει τα κοινά οικονομικά σου, την ψυχολογία σου και τις ερωτικές σου σχέσεις. Κάποια γεγονότα που αφορούν την υλική σου ασφάλεια, συναισθηματικά ή και σεξουαλικά έρχονται στην επιφάνεια. Μπορεί να ασχοληθείς με χρέη, οφειλές, δάνεια, φόρους ή κληρονομικά. Ψυχολογικά θα χρειαστεί να ζητήσεις τη βοήθεια άλλων προσώπων για να επιλύσεις τα θέματά σου. Κρυμμένα συναισθήματα βγαίνουν και καλείσαι να απομακρυνθείς από καταστάσεις για να κάνεις μια νέα αρχή. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τους φόβους ή το θυμό σου. Η σεξουαλικότητα θα είναι έντονη, προσοχή στη ζήλια και τη κτητικότητα, μείνε ψύχραιμη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Υπάρχουν εξελίξεις σε συνεργασίες και συναισθηματικές υποθέσεις, μπορεί να κλείνει ένας κύκλος. Κάποιες εξελίξεις επίσης που αφορούν το σύντροφό σου επηρεάζουν και εσένα. Προβληματικές σχέσεις, ειδικότερα αν αφορούν το παρελθόν, λαμβάνουν τέλος. Είναι ένα διάστημα που μπορείς να αναλύσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, να δεις τις ανάγκες των άλλων. Συμβιβάζεσαι προκειμένου να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Παίρνεις αποφάσεις για να προχωρήσεις τη σχέση σου αν στηρίζεται σε σταθερές βάσεις. Αν είσαι μόνη, μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση που θα σε χαροποιήσει, αρμονική και ισορροπημένη. Η καλή σου διάθεση θα βοηθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ