Follow us

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 22 Φεβρουαρίου

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

66743-shutterstock_233380666

Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης, λογικό, πρακτικό, λειτουργικό. Επιμένει στην ανάλυση, την λεπτομέρεια, τη διάκριση.

Η πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια θέματα με την εργασία, την υγεία, την καθημερινότητα. Άρα, θα βγουν στην επιφάνεια θέματα σχετικά με την ανεργία, την κρίση, προβλήματα υγείας και διατροφής. Η γκρίνια, οι εντάσεις, οι διαμαρτυρίες για επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο. Μπορεί να υπάρξουν αιτήματα από τους εργαζόμενους σχετικά με τις συμβάσεις, τις απολαβές, τις συνθήκες εργασίας, το ασφαλιστικό και την υγεία. Οι απεργίες μπορεί να συνεχιστούν ή μπορεί να δημιουργηθεί και σκάνδαλο για τροφές που δημιουργούν προβλήματα στην υγεία μας. Οι σχέσεις θα συναντήσουν δυσκολίες από την κουραστική καθημερινότητα.

Η πανσέληνος αυτή ζητά να κάνουμε έξυπνες, λογικές, συντηρητικές κινήσεις, να δουλέψουμε σκληρά και να βάλουμε ρεαλιστικές βάσεις στα όνειρά μας.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να φέρει περαστικά προβλήματα στα επαγγελματικά και την υγεία. Μπορεί να είσαι επιρρεπής στις καταχρήσεις ή να κυριαρχεί μια ασάφεια που επηρεάζει την εργασιακή σου δράση και την καθημερινότητά σου. Ενδεχομένως να παρουσιαστούν προβλήματα υγείας και σε αγαπημένα πρόσωπα και να χρειαστεί να παρέχεις τις υπηρεσίες σου. Μην κάνεις στη δουλειά σου αλλαγές αυτό το διάστημα. Οι σχέσεις σου επίσης θα σε ταλαιπωρήσουν είτε γιατί θα είναι αρρωστημένες είτε γιατί ο σύντροφός σου θα έχει προβλήματα δικά του. Μακριά από εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο σε κάνει ιδιαίτερα ρομαντική, βλέπεις τη σχέση σου και το μέλλον με αισιοδοξία. Η διάθεσή σου ανεβαίνει και οι όποιες αποκαλύψεις ή ανακαλύψεις γίνουν θα είναι για το καλό σου. Μην πιέζεις καταστάσεις και μην υπερεκτιμάς τις ερωτικές σου σχέσεις. Προχώρα με σύνεση, χωρίς βιασύνη και παρορμητικές κινήσεις. Κάποια σχέδιά σου ίσως αλλάξουν. Περαστικές ενοχλήσεις ίσως συναντήσεις με τα παιδιά ή με νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στην Παρθένο σε διχάζει ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Προσπαθείς να ξεχωρίσεις τα σπουδαία από τα ασήμαντα, την αλήθεια από το ψέμα. Προσοχή στις σχέσεις σου με συγγενείς. Έξοδα μπορεί να προκύψουν για το σπίτι ή περιουσιακά προβλήματα. Μπορεί να απαιτούνται ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό ή επαγγελματικό σου χώρο. Δεν είναι το καλύτερο διάστημα αυτό για αλλαγή κατοικίας ή εργασίας και αγοραπωλησίες ακινήτων. Κάνε απλά το σχεδιασμό τους ή μια έρευνα αγοράς. Σχεδίασε προσεκτικά τα επόμενα βήματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο σε κάνει αγαπητή. Μπορεί να επισκεφτείς συγγενείς, γείτονες, κοντινά πρόσωπα. Φίλοι αναζητούν την παρέα σου. Μπορεί να μάθεις κάποια νέα από συγγενικά πρόσωπα. Προσοχή σε ταξίδια, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, υπογραφές. Έλα πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι περισσότερο και εξέτασε εξονυχιστικά όσα ακούς.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να φέρει απρόσμενα έσοδα ή ένα σχέδιο που θα σε τονώσει οικονομικά. Προσοχή σε χρηματοδοτήσεις, ασφάλειες, φόρους, διατροφές, αποζημιώσεις. Θα σκέφτεσαι πολύ τα οικονομικά σου τώρα καθώς και πως θα τα αυξήσεις. Αν έχεις δουλέψει πολύ και έχεις κάνει τις απαραίτητες περικοπές, όλα θα πάνε καλά. Απόφυγε τις οικονομικές ή συναισθηματικές επενδύσεις. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου στη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου σε κάνει υπερευαίσθητη, ρομαντική ή και νευρική με τον σύντροφό σου. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα είναι έντονη. Από τη μια πλευρά, το ταίρι σου μπορεί να σου παρέχει αρκετά, από την άλλη μπορεί να δεχτείς πιέσεις και να μην ξέρεις πως να αντιδράσεις. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου, σκέψου τι θέλεις και μετά προχώρα σε σημαντικές αποφάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ξεκόλλα από το παρελθόν γιατί σε περιμένουν καλύτερα πράγματα στη συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο σε κάνει νοσταλγική, εσωστρεφή ενώ μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και φοβίες, ανασφάλειες, απωθημένα. Μπορεί να κλειστείς στον εαυτό σου, όμως μίλα χωρίς φόβο για ότι σε πονά. Μια μελαγχολία είναι πιθανή. Ξέχνα το παρελθόν για να μπορέσεις να χαρείς το μέλλον. Κόψε κακές συνήθειες και κάνε ότι πιο ευχάριστο για την ψυχολογία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο σε βρίσκει περιτριγυρισμένη από πρόσωπα που αγαπάς. Ένα ειδύλλιο ή μια τρυφερή σχέση είναι στο προσκήνιο. Κάποια πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου αρκεί να το παλέψεις και να δουλέψεις αρκετά. Μην κάνεις τώρα νέα ξεκινήματα, σχεδίασε και οργάνωσε αναζητώντας τις απαραίτητες πληροφορίες. Μια αλλαγή πορείας είναι πιθανή ή μπορεί να ακούσεις κάποια νέα από φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει προβληματισμούς ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Ρίχνεις όλο σου το βάρος σε επαγγελματικά ζητήματα. Κάποια λάθη ή παραλείψεις μπορεί να γίνουν. Οι νέες συνεργασίες δεν ευνοούνται τώρα. Μην παραμελείς αγαπημένα πρόσωπα για χάρη της καριέρας ή το αντίστροφο. Αντιμετώπισε τα προβλήματά σου ρεαλιστικά και προγραμματισμένα. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις με θάρρος και δύναμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο είναι ρομαντική. Είναι καλό διάστημα να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να εκφράσεις τη ρομαντική σου πλευρά. Οι γνωριμίες παίζουν μεγάλο ρόλο, οι σχέσεις αλλάζουν. Σπουδές, εξετάσεις, γραπτά ευνοούνται. Μικροπροβλήματα λύνονται. Μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσαι και νέα σχέδια. Προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς, τι λες και τι κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να φέρει μια οικονομική βοήθεια από τρίτους ή μπορεί κάποια γεγονότα να αναταράξουν τη συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια. Προσοχή στα οικονομικά, σε έξοδα, ασφάλειες, φορολογικά, επενδύσεις. Σκέψου πιο λογικά τον τρόπο που σπαταλάς τα χρήματά σου. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις εσύ βοήθεια σε άλλα πρόσωπα. Κάνε ένα βήμα πίσω και δες τις σχέσεις σου πιο ξεκάθαρα. Δες τα λάθη σου και διόρθωσέ τα ήρεμα και χωρίς βιαστικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει θέματα συντροφικότητας. Μην παραμελείς το ταίρι σου. Κάποιες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να νιώσεις πίεση και εντάσεις. Προσοχή για να μην οδηγηθείς στα άκρα. Σκέψου ποιο είναι το σωστό. Μην ξεκινάς τώρα νέες σχέσεις ή συνεργασίες και μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις. Βρες τις ισορροπίες στηριζόμενη στη διαίσθησή σου. Σχεδίασε τα βήματά σου ερευνώντας πρώτα όλα τα δεδομένα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ