Πανσέληνος στην Παρθένο στις 8/3. Θα μας επηρεάσει μέχρι τις 13/3.

Ti σημαίνει αυτό για το κάθε ζώδιο;

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 8/3. Θα μας επηρεάσει μέχρι τις 13/3.

Είναι μια πανσέληνος που θα φέρει αύξηση εγκληματικότητας, αναταραχές σε κοινωνικές ομάδες λόγω αντικοινωνικών αποφάσεων, μετεωρολογικά φαινόμενα, γεωφυσικές ανωμαλίες. Ψυχραιμία, λύσεις δεν θα βρεθούν τώρα, δεν ξεκινάμε τίποτα καινούργιο. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς του δεύτερου δεκαημέρου. Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Μην πάρεις καμία απόφαση για αλλαγή στη δουλειά σου. Θα δεχτείς πιέσεις και όλα θα κινούνται πολύ αργά. Πρόσεχε την υγεία σου καθώς και την υγεία κοντινών σου προσώπων. Βοήθησέ τους αν στο ζητήσουν. Αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να κινείσαι πιο προσεχτικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στην Παρθένο θα επηρεάσει τις ερωτικές σου σχέσεις. Ευνοείται το φλερτ, η δημιουργία, τα σπορ αλλά ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις μπορεί να γίνουν τα οποία όμως θα σου βγουν σε καλό. Πρόσεχε τα λόγια και τις κινήσεις σου, μην πιέζεις γιατί παρακάτω μπορεί να πληγωθείς. Μεγαλύτερη προσοχή αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την πανσέληνο στην Παρθένο θα παρουσιαστούν προβλήματα στον οικογενειακό χώρο ή με ένα ακίνητο. Έχεις αποφασίσει να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου. Όμως καλύτερα τις οριστικές αποφάσεις σου για αλλαγή σε κατοικία ή εργασία να τις πάρεις από τα μέσα Απριλίου και μετά. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσεις μεγαλύτερη πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την πανσέληνο στην Παρθένο θα πρέπει να φανείς διστακτική σε υποδείξεις φιλικών σου προσώπων. Απέφυγε μετακινήσεις, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Εξελίξεις θα υπάρξουν στις συναισθηματικές σου σχέσεις. Θα διαπιστώσεις αλλαγές συμπεριφοράς κοντινών σου προσώπων, θετικές ή αρνητικές και αυτό αφορά κυρίως τις γεννημένες το τρίτο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στην Παρθένο θα επηρεάσει τον οικονομικό σου τομέα. Μάζεψε τα έξοδά σου και θα ωφεληθείς. Μην επενδύεις σε τίποτα νέο, είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά αν και αιφνίδιες αλλαγές μπορεί να συμβούν σ’αυτούς τους τομείς. Συνέχισε ότι έχεις ήδη ξεκινήσει και θα αμειφθείς. Μεγαλύτερη προσοχή οι γεννημένες το τρίτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου θα αισθανθείς μπερδεμένη, νευρική και πιεσμένη από κοντινά σου πρόσωπα ή συνεργάτες. Βρες πρώτα εσύ τον εαυτό σου, τον τρόπο που θέλεις να συνεχίσεις τη ζωή σου από δω και πέρα, τις επιλογές και τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνεις. Μην επιστρέφεις στο παρελθόν ειδικότερα αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος στην Παρθένο θα σε μελαγχολήσει προσωρινά, θα σε κάνει πιο επιφυλακτική. Θα νιώσεις ανασφαλής στον επαγγελματικό σου τομέα. Ξέχνα το παρελθόν και δες πως θα προχωρήσεις από δω και πέρα. Μην κάνεις ακόμα ξεκαθαρίσματα. Πρόσεχε την υγεία σου και κόψε τις κακές συνήθειες ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος στην Παρθένο δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσένα. Πρόσωπα θα σε ενισχύσουν, δύσκολους στόχους θα πετύχεις ειδικότερα αν έχεις εργαστεί σκληρά γι’αυτούς. Μην κάνεις όμως τώρα νέα ξεκινήματα, περίμενε, κάνε μόνο το σχεδιασμό τους, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος στην Παρθένο θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα γιατί δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Μην παραμελείς κοντινά σου πρόσωπα λόγω της καριέρας σου και ας είσαι προσεχτική σε νόμους και κανονισμούς. Προσοχή και στην υγεία ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος στην Παρθένο δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσένα. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές. Μην βάζεις ακόμα σε εφαρμογή νέα σχέδια. Δώσε βάση σε δοσοληψίες με Δημόσιο και εξωτερικό. Προσοχή στις σκέψεις σου, τις πράξεις και την επικοινωνία σου ειδικότερα αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει τα οικονομικά σου. Βάλε σε τάξη τα έξοδά σου, δες τις ανάγκες σου και περιορίσου. Δώσε βάση σε δάνεια, τόκους, συντάξεις, εφάπαξ, αποζημιώσεις. Στον ερωτικό τομέα, πάρε τις αποστάσεις σου για να δεις τα πράγματα πιο καθαρά ειδικά αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΙΧΘΕΙΣ
Η πανσέληνος στην Παρθένο θα επηρεάσει τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Θα αισθανθείς λίγο πιεσμένη από τους άλλους. Ένας κύκλος μπορεί να κλείσει. Να φανείς υπεύθυνη. Δεν σου αρέσουν οι φασαρίες και οι εντάσεις. Σκέψου περισσότερο αλλά μην κάνεις κινήσεις και μην ξεκινήσεις νέες σχέσεις και συνεργασίες. Άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει, ειδικότερα αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο.

Διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ