Follow us

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί τέλος δεύτερου αρχές τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 18-22 μοίρα.

Ζώδια

Η πανσέληνος αυτή κάνει τρίγωνο με Άρη/Δία/Πλούτωνα, όψη πολύ καλή για δημιουργικότητα και πρόοδο σε θέματα εργασίας, υγείας, καθημερινότητας. Επιχειρηματικά σχέδια και βελτίωση συνθηκών εργασίας προωθούνται. Αναλαμβάνουμε δράση και ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο. Οι στόχοι μας θα πρέπει να είναι λογικοί και σε επαφή με την πραγματικότητα. Το κακό είναι πως η πανσέληνος αυτή γίνεται απέναντι από τον Ποσειδώνα και μπορεί να παρασυρθούμε σε θολά εδάφη εκτός και αν τα εγχειρήματά μας είναι σχετικά με τέχνη και φιλανθρωπία. Μπορεί να νιώθουμε εξασθενημένοι, ψυχικά και σωματικά. Προσοχή σε αυταπάτες, εξαπατήσεις, ψευδαισθήσεις, εξιδανικεύσεις αλλά και ιώσεις. Είναι καλύτερο να προχωράμε διαισθητικά παρά να αφεθούμε στο συναίσθημα. Το παρασκήνιο κυριαρχεί και μπορεί εύκολα να απογοητευτούμε.

Ο κυβερνήτης της πανσελήνου, ο Ερμής, είναι ακόμα ανάδρομος και δημιουργεί επικοινωνιακό χάος, μυστικά και ψέματα εξυπηρετούν κάποιους σκοπούς.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί τέλος δεύτερου αρχές τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 18-22 μοίρα. Έρχονται στην επιφάνεια θέματα προσωπικά, οικογενειακά, επαγγελματικά και δεν θα μπορούν να δουν ξεκάθαρα τις καταστάσεις για να προχωρήσουν. Μακριά από καταστάσεις που φαντάζουν δύσκολες στη διαχείριση.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει υγεία, εργασία, καθημερινότητα. Συγχύσεις και αναβολές στο πρόγραμμα είναι πιθανά. Προσοχή στις ιώσεις. Ασχολήσου με την φυσική σου κατάσταση, κάνε μια δίαιτα και γυμναστική. Υιοθέτησε υγιεινές συνήθειες. Πιέσεις μπορεί να νιώσεις στην εργασία σου καθώς οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Βάλε σε σειρά τις εκκρεμότητες, κάποια προβλήματα μπορεί να σε εξαντλήσουν ψυχικά και σωματικά. Όμως θα βρεις τρόπο για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Βρες χρόνο για να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο στην Παρθένο έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου, ανανεώνεσαι και ασχολείσαι με δημιουργικά σχέδια. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και τα εκδηλώνεις με ωραίο τρόπο. Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε για να ξεδώσεις. Ολοκλήρωσε τις δραστηριότητές σου και υλοποίησε τα σχέδιά σου. Πέρνα όμορφες βραδιές με το ταίρι σου και αποπλάνησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν είσαι μόνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει αναστάτωση και ξαφνικά γεγονότα σε σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα που θα πρέπει να διαχειριστείς άμεσα, προσοχή σε νεύρα και εντάσεις. Διαφωνίες με οικεία πρόσωπα είναι πιθανές. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Αντίθετα, προσπάθησε να βάλεις τα προβλήματα σε τάξη. Θα νιώσεις πιεστικά ή μπορεί να χρειαστεί να παρέχεις υπηρεσίες σε κοντινά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει την επικοινωνία. Μπορεί να ακούσεις κάποια νέα που θα σε ταράξουν. Προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια καθώς μπορεί να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις. Απόφυγε τους καβγάδες και τις λογομαχίες για να μην βλάψεις κάποιες σχέσεις σου. Μπορείς αυτό το διάστημα να προβάλλεις τις ιδέες σου με αναλυτικό τρόπο. Μακριά από κουτσομπολιά, μην παίρνεις τοις μετρητοίς ότι ακούς τώρα. Κάνε ένα βήμα πίσω αν αντιμετωπίζεις επιθετικές συμπεριφορές. Μην κάνεις αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Με την πανσέληνο στην Παρθένο μπορεί να δεις μείωση στις απολαβές σου και να αγχωθείς. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες. Βρες τρόπους για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, με λογικό και αναλυτικό τρόπο σκέψης. Λύσε τυχόν οικονομικά προβλήματα. Μπορεί να δεχτείς προτάσεις για επενδύσεις ή για μια εργασία με καλύτερες απολαβές. Κάνε οικονομικούς διακανονισμούς αν έχεις χρέη, μπορεί να λάβεις μια βοήθεια ή στήριξη. Έχεις ανάγκη την οικονομική ασφάλεια, πιστεύεις στον εαυτό σου και την αξία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου μπορεί να αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Αναγνωρίζονται τα ταλέντα και οι ικανότητές σου και μπορεί να αναλάβεις μια πιο υπεύθυνη θέση. Στη σχέση σου μπορεί να ισορροπήσεις ή αν δεν ταιριάζεις με το ταίρι σου, να δώσεις ένα τέλος. Αν είσαι μόνη, θα βιώσεις μοναδικές συγκινήσεις. Κάνεις σωστές επιλογές βασιζόμενη στην αγάπη. Προσοχή σε νεύρα και εντάσεις, μην παίρνεις απότομα αποφάσεις. Ρίξε τους τόνους σου για να αποφύγεις ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει μια τάση για απομόνωση και περισυλλογή. Έχεις ανάγκη να μείνεις μακριά από όλα για να σκεφτείς κάποια προβλήματα που σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις στους στόχους σου. Κάποιες καταστάσεις σε ρίχνουν ψυχολογικά ή μπορεί να νιώθεις νοσταλγία για το παρελθόν. Η ενέργειά σου είναι χαμηλή, μπορεί να είσαι απαισιόδοξη. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να απαλλαχτείς από πράγματα που σε βασανίζουν. Βρίσκεις τρόπους να ξεφύγεις από το άγχος και να νιώσεις ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο σε ανταμείβει, πραγματοποιούνται τα όνειρα και τα σχέδιά σου. Ξαφνικές επικοινωνίες και συναντήσεις ή νέες γνωριμίες είναι πιθανές και θα σε χαροποιήσουν. Έχεις ανάγκη να βρεθείς κοντά σε φίλους ή κάνεις νέους φίλους. Έχεις νέες ιδέες αλλά πρόσεχε μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης των άλλων. Σκέφτεσαι το μέλλον με αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει την καριέρα. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σου ή μπορεί να πιεστείς από κάποια προβλήματα. Μπορεί κάποια σχέδια να μην έχουν την εξέλιξη που περίμενες και να απογοητευτείς. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και βρες νέους τρόπους για να εξελιχτείς. Απόφυγε την κυριαρχική συμπεριφορά και τα ζηλόφθονα πρόσωπα. Βλέπεις τώρα τους φίλους και τους εχθρούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την πανσέληνο στην Παρθένο κινείσαι αποφασιστικά για να λύσεις τα προβλήματά σου. Έχεις νέες ιδέες και δίνεις λύσεις. Ένα ταξίδι, μια επικοινωνία, μια συνάντηση σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Βλέπεις το μέλλον αισιόδοξα και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις όνειρα για το μέλλον. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο και να περάσεις αξέχαστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά θέματα. Μπορεί να έχεις κάποιες καθυστερήσεις σε αυτά και να αγχωθείς. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, δες πρώτα τις δυνατότητές σου. Βάλε τα συναισθήματά σου σε τάξη, διώξε καταπιεσμένα συναισθήματα που εμποδίζουν την πορεία σου. Έχεις διαίσθηση και διορατικότητα τώρα και μπορεί να ανακαλύψεις κρυφές πληροφορίες. Δες τα πράγματα με λογική και μείνε μακριά από ζήλια και κτητικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στο αντίθετο ζώδιο θα έχεις σκαμπανεβάσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να είσαι καχύποπτη, προβληματισμένη και να υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις σου ή το γάμο σου. θα νιώσεις φόβο και ανασφάλεια και θα είσαι πολύ κτητική και απόλυτη. Απόφυγε τον εγωισμό για να αποφύγεις τις εντάσεις. Ανάλυσε τις σημαντικές σχέσεις σου και προσπάθησε να τις σταθεροποιήσεις. Έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση, την ασφάλεια.