Follow us

Πανσέληνος στο Λέοντα στις 24 Ιανουαρίου

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

zodia
Η πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει ερωτικά θέματα, αθλητισμό, διασκέδαση, θέματα παιδιών, δημιουργικές δραστηριότητες, τη χαρά της ζωής. Θα υπάρξουν εντάσεις, διαφωνίες, περιορισμοί, γεγονότα σε ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η δυσαρέσκεια θα βγει με έναν εκρηκτικό τρόπο και ήδη βρισκόμαστε σε ένα διάστημα απεργιακών κινητοποιήσεων. Ένα τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες, αν δεν συγκρατηθούμε, είναι πιθανό. Νέα ξεκινήματα είναι απαγορευτικά σε αυτούς τους τομείς καθώς μας επηρεάζει και ο ανάδρομος Ερμής. Οι προσπάθειες συμβιβασμού θα πέφτουν στο κενό. Ας είμαστε συνετοί.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα ανεβάζει τη διάθεσή σου, τονώνει την αισιοδοξία σου και σου χαρίζει έντονα συναισθήματα. Αιφνιδιαστικές αλλαγές μπορεί να γίνουν στις σχέσεις σου. Απόλαυσε όμορφες στιγμές και μην αφήσεις τίποτα να σου τις χαλάσει. Ζήσε το τώρα χωρίς να περιμένεις σταθερότητα. Δημιουργικές δραστηριότητες μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεχαστείς από άλλα προβλήματα. Μην γυρνάς σε καταστάσεις του παρελθόντος. Προσοχή σε σχέσεις με παιδιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα σε βάζει ανάμεσα σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πρόσεχε τις αντιδράσεις σου και τον τρόπο αντιμετώπισης των γεγονότων. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν σε θέματα ακίνητης περιουσίας, σπιτιού, οικογένειας. Ψάξε με ηρεμία να βρεις τις λύσεις, όμως μην παίρνεις τώρα αποφάσεις λόγω ανάδρομου Ερμή. Συναισθηματικού τύπου δυσκολίες είναι πιθανές. Μια μετακόμιση είναι επίσης πιθανή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στο Λέοντα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Θα θελήσεις να έρθεις σε επαφή με συγγενείς, φίλους, γείτονες. Θα υπάρχει κινητικότητα και θα ακούσεις απρόβλεπτα νέα. Προσοχή σε υπογραφές, συμφωνίες, μετακινήσεις λόγω ανάδρομου Ερμή. Μην παίρνεις αποφάσεις, μην προσπαθείς άδικα να πείσεις ή να στείλεις μηνύματα ή να αλλάξεις απόψεις. Κράτα αποστάσεις από ανθρώπους με τους οποίους διαφωνείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου. Δεν είναι καλή περίοδος για σημαντικές οικονομικές κινήσεις, επενδύσεις και αποφάσεις αλλά για έρευνα και αναθεώρηση. Σκέψου πρακτικά για να βγεις κερδισμένη. Στις σταθερές σχέσεις μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες. Μην βάζεις σε κίνδυνο ότι σου παρέχει ασφάλεια σε σχέσεις και συνεργασίες. Απόφυγε τα έξοδα και τις αγορές καθώς και το δανεισμό.

ΛΕΩΝ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου προβληματίζεσαι έντονα για την προσωπική σου ζωή, τις επιθυμίες σου, την εμφάνισή σου. Προσοχή σε εντάσεις και διαφωνίες καθώς ο εκνευρισμός θα είναι έντονος. Μην φτάνεις τα πράγματα στα άκρα. Ας είσαι διπλά προσεκτική λόγω ανάδρομου Ερμή. Απέβαλε τον αρνητισμό και βγάλε τις εσωτερικές σου εντάσεις δημιουργικά. Νέες σχέσεις και συνεργασίες δεν ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα σε κάνει εσωστρεφή και σου δίνει την ανάγκη να χαλαρώσεις και να απομονωθείς. Έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος ή εσύ μπορεί να είσαι κολλημένη με το παρελθόν. Μην κάνεις καμία κίνηση τώρα λόγω ανάδρομου Ερμή, μόνο διορθωτικές κινήσεις. Προσπάθησε να ξεπεράσεις συναισθηματικά προβλήματα και μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σου δεν σε στηρίζουν όσο θα ήθελες. Προσοχή σε θέματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα συσφίγγει φιλίες και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα κοινά. Νέα σχέδια και στόχοι έρχονται στο προσκήνιο. Σιγά-σιγά, οργάνωσε νέα πράγματα αλλά μην τα κάνεις τώρα λόγω ανάδρομου Ερμή. Φίλοι, σύντροφοι και συνεργάτες βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Άσε το παρελθόν και ασχολήσου με ένα υποσχόμενο μέλλον. Παλιοί φίλοι ή σύντροφοι ενδεχομένως σε στεναχωρήσουν, προχώρα παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα φέρνει διλήμματα. Μήπως ασχολείσαι υπέρμετρα με το σπίτι και αφήνεις πίσω την καριέρα ή το αντίθετο; Διαφορές και αντιπαραθέσεις φορτίζουν τη σχέση σου. Δημιουργούνται εντάσεις με άτομα που θέλουν να σου επιβληθούν στη δουλειά. Το εχθρικό κλίμα θα σε κάνει να αντιδράσεις απότομα. Μείνε ψύχραιμη λόγω ανάδρομου Ερμή. Δείξε διπλωματία και μην παραμελείς το σύντροφό σου λόγω καριέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα σε ξεσηκώνει, σε ενθουσιάζει. Μπορεί να πας ένα ταξίδι ή να δεις ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή να κυνηγήσεις την τύχη σου σε νέα εδάφη. Επεκτάσεις, δημόσιες σχέσεις, γράψιμο, συζητήσεις, σχέδια με το εξωτερικό ευνοούνται. Θα κάνεις πιθανόν κάποιες νέες συμφωνίες. Η κοινωνικότητά σου θα είναι μεγάλη, φλερτ και γνωριμίες είναι επίσης πιθανά. Κάνε πράγματα που σε ανεβάζουν και σε κάνουν πιο δημιουργική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου αλλά και την ψυχολογία σου. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες με κληρονομικά, φορολογικά αλλά και ερωτικά θέματα. Σε απασχολούν πρακτικού τύπου ζητήματα και μπορεί να παραμελείς τη σχέση σου. Προσοχή σε κινήσεις και επιλογές. Μείνε μακριά από εντάσεις, σχεδίασε και πράξε μετά τον ανάδρομο Ερμή. Απαιτήσεις, ζήλιες, κτητικότητα θα σε απομακρύνουν από αγαπημένα πρόσωπα. Συγκρατήσου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σταθερές σχέσεις και συνεργασίες. Πίεση, ασυνεννοησία, εκνευρισμός είναι πιθανά. Δεν θα καταφέρεις να έχεις αυτά που θέλεις και όπως τα θέλεις. Μίλα ξεκάθαρα για τα θέλω σου για να αποφύγεις έναν χωρισμό καθώς οι εντάσεις και οι διαφωνίες θα είναι έντονες. Κάνε ένα βήμα πίσω. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα λόγω ανάδρομου Ερμή. Η κούραση και η υπερευαισθησία θα είναι επίσης έντονα χαρακτηριστικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στο Λέοντα, επαγγελματικές σχέσεις και υγεία απαιτούν προσοχή καθώς μπορεί να έχεις κάποιες μικροενοχλήσεις. Δουλειά, ευθύνες, άγχος, κούραση βγαίνουν στην επιφάνεια. Οργανώσου αλλά μην αγχώνεσαι γιατί δεν θα κερδίσεις τίποτα. Ξεκουράσου για να μην εξαντληθείς. Κάνε ένα τσεκάπ, μια σωστή διατροφή, γυμναστική για να εκτονωθείς και να χαλαρώσεις. Πρόσεχε τον εαυτό σου περισσότερο από τους άλλους και μην κάνεις νέα ξεκινήματα λόγω ανάδρομου Ερμή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ