Follow us

Πανσέληνος στο Σκορπιό την Τετάρτη 10 Μαΐου

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

panselinos

Η πανσέληνος στο Σκορπιό έχει να κάνει με θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας, με σκοτεινά ένστικτα. Η Σελήνη στο Σκορπιό είναι καχύποπτη, θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο για να προχωρήσει.

Άρης σε τετράγωνο με Ποσειδώνα είναι ικανοί να μας κάνουν να χτίζουμε συνωμοσίες, φανταστικά σενάρια και να δυσκολευόμαστε να προχωρήσουμε. Υπερανάλυση, φοβίες, ενοχές κάνουν την εμφάνισή τους και μας εμποδίζουν να κρίνουμε αντικειμενικά. Καλό θα ήταν να μην κάνουμε πράγματα για τα οποία αμφιβάλλουμε, επικρατεί σύγχυση και θολό τοπίο και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις καταστάσεις να εξελιχτούν από μόνες τους.

Οι καλές όψεις της πανσελήνου είναι ο Πλούτωνας σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τη Σελήνη, ο Άρης σε τρίγωνο με το Δία και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Αυτές οι όψεις μας βοηθούν να ρισκάρουμε και να κινηθούμε αποφασιστικά όταν πρόκειται για κάτι αναμφίβολα καλό που στηρίζεται σε ένα συγκροτημένο πλάνο. Μας βοηθούν να ισορροπήσουμε και να ηρεμήσουμε. Ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή μας και να μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία, να κάνουμε βαθιές τομές και μεταμορφωτικές αλλαγές όπου χρειάζονται. Οι σχέσεις εξελίσσονται σε ένα βαθύτερο επίπεδο ή μας αφήνουν ελεύθερους να προχωρήσουμε. Τακτοποιούμε τις σκέψεις μας και διώχνουμε κακές συμπεριφορές.

Η πανσέληνος αυτή μας μεταμορφώνει και μας αναγεννά, μας απελευθερώνει από ενοχές και μας βοηθά να προχωρήσουμε με αισιοδοξία.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, γεννημένοι τέλος δεύτερου και αρχές τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά και τις μοίρες 18-22.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό κλείνει έναν κύκλο που αφορά μια συναισθηματική κατάσταση ή ένα οικονομικό ζήτημα. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με το σύντροφό σου ή να σε απασχολήσουν θέματα συμβίωσης. Μπορεί πάλι να πάρεις την απόφαση να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια σχέση που οι διαφορές είναι περισσότερες από τα κοινά σας στοιχεία. Κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, συμφωνίες, κληρονομιές μπορεί να σε απασχολήσουν ή να τα τακτοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σταθερές σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα συντρόφου ή χρήματα που αφορούν τη σχέση σου. Προσοχή θα χρειαστούν οι σχέσεις καθώς μια κρίση, εντάσεις, ζήλιες, μυστικά ή τάσεις χειραγώγησης είναι πιθανά. Σχέσεις από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να σε αναστατώσουν. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην εργασία σου. Μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις ή να γίνουν κάποιες οικονομικές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία σου. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο, με συνεργάτες ή αντικείμενο εργασίας, με το ωράριο ή ακόμα και με την έδρα της εταιρείας. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην καθημερινότητα και το πρόγραμμά σου. Θα σε απασχολήσει η φυσική σου κατάσταση, μπορεί να αλλάξεις διατροφή ή συνήθειες προκειμένου να αισθανθείς καλύτερα. Η ψυχική και σωματική σου υγεία γίνονται προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και η σεξουαλική διάθεση ανεβαίνει στα ύψη. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια μοιραία γνωριμία ή μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε μια πρόσφατη γνωριμία και να αλλάξει η κατάσταση στο μεταξύ σας. Η απόκτηση απογόνου είναι επίσης πιθανή. Οι σχέσεις σου με τα παιδιά σε απασχολούν και ενδεχομένως να έχεις κάποιες σημαντικές εξελίξεις. Η δημιουργικότητα σκαρφαλώνει κορυφές.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα και σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Να προσέχεις τις εντάσεις με γονείς ή κάποιο μέλος της οικογένειας καθώς φαίνεται πως εκεί καταναλώνεις όλη σου την ενέργεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ακόμα και μια αγοραπωλησία είναι πιθανά σενάρια. Μια επιστροφή στο παρελθόν, μια ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως έφτασες στη σημερινή κατάσταση που βιώνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις, σχέσεις με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς και γείτονες. Φαίνεται πως ολοκληρώνεται ένας κύκλος με τα πρόσωπα αυτά, να περιμένεις κάποιες εξελίξεις που αφορούν παλαιότερες υποθέσεις, συναισθηματικές ή οικονομικές. Η επικοινωνία θα είναι έντονη και ενδεχομένως αποφασίσεις να βγάλεις πράγματα στο σύντροφό σου που κρατούσες μέσα σου καιρό. Αλλαγές σε συμφωνίες, μετακινήσεις ή ΙΧ είναι επίσης πιθανές.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου και τις αξίες σου. Έσοδα/ έξοδα θα σε απασχολήσουν και ψάχνεις να βρεις τρόπους για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά. Μη ρισκάρεις, μη δανείζεις, μη δανείζεσαι, πρόσεχε το πάρε-δώσε με άτομα που δεν εμπιστεύεσαι. Ερωτικά, θα αναζητήσεις επίσης τη συναισθηματική ασφάλεια και ίσως αναρωτηθείς για πράγματα που έχουν επηρεάσει τις αξίες και την αυτοεκτίμησή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου κλείνει διάφορα θέματα που σε απασχολούσαν. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου τα οποία είναι έντονα και αποφασίζεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου και κλείνεις ένα κύκλο. Ασχολείσαι με οικονομικά θέματα, δάνεια, κληρονομιές, χρέη, τα διευθετείς για να νιώσεις πιο ασφαλής. Θα υπάρξουν εξελίξεις, είτε οικονομικές είτε επαγγελματικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό σε καλεί να κάνεις μια ενδοσκόπηση, έναν απολογισμό. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια άγχος, στρες ή απωθημένα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις προκειμένου να κλείσει ένας κύκλος. Φοβίες ή κρυφούς εχθρούς μπορεί να ανακαλύψεις. Προσπάθησε να βγάλεις θετικά όλη σου την ενέργεια. Ξεκουράσου, χαλάρωσε, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, σκέψου με ηρεμία και απόφυγε να πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό έχει να κάνει με φιλίες, εταιρείες, ομάδες, στόχους, κοινωνικότητα. Θα θελήσεις να συναντήσεις φίλους με τους οποίους είχες χαθεί ή είχες παρεξηγηθεί. Θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με φιλικές παρέες ή αντίθετα να απομακρυνθείς από φιλικά πρόσωπα που δεν σου προσφέρουν τίποτα και σε κρατάνε δέσμια σε παλιές καταστάσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου ή να σκεφτείς νέα σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει την καριέρα. Θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με προϊστάμενους και αφεντικά ή ίσως γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο ή μπορεί να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις για συμφωνίες και οικονομικά. Είναι βέβαιο πως θα ασχοληθείς τις μέρες αυτές με την επαγγελματική σου πορεία, μπορεί ακόμα να αποφασίσεις και μια άλλη κατεύθυνση. Η δημόσια εικόνα σου θα σε απασχολήσει. Μπορεί να χρειαστεί να ισορροπήσεις επαγγελματικές με οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, τις σπουδές, τους μακρινούς συγγενείς αλλά αλλάζει και την οπτική σου για τη ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό ή να συνεργαστείς με το εξωτερικό. Ένα ταξίδι είναι πιθανό για να δεις αγαπημένα πρόσωπα ή να διασκεδάσεις. Βλέπεις κρυμμένες αλήθειες αλλά και τη ζωή με μια διαφορετική ματιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ