Follow us

Πανσέληνος στο Ταύρο στις 27 Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος όλα τα ζώδια; Plus: Τα ζώδια της εβδομάδας

Πανσέληνος στο Ταύρο στις 27 Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος όλα τα ζώδια; Plus: Τα ζώδια της εβδομάδας

Είναι μια σούπερ Σελήνη η οποία θα μας βοηθήσει να δούμε τις συνέπειες των πράξεων μας. Το φεγγάρι θα βρεθεί πολύ κοντά στη γη προκαλώντας διάφορα φυσικά φαινόμενα και δημιουργώντας έντονα συναισθήματα.

Με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον Ήλιο στο απέναντι ζώδιο μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις, τάσεις κτητικότητας, ζήλιας, φθόνου, παιχνίδια εξουσίας. Θα αγωνιστούμε για να υπάρξει ισορροπία, θα στραφούμε στον εσωτερικό μας κόσμο, στην πνευματική ζωή, θα αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και θα βρούμε την κρυμμένη μας δύναμη με σκοπό να κλείσουμε κύκλους και να εξελιχτούμε. Μπορεί να βιώσουμε ένα τέλος σε επαγγελματικές και αισθηματικές καταστάσεις. Είναι μια σκληρή πανσέληνος που θα τιμωρήσει όσους έχουν κάνει απάτες και παραπλανήσεις. Σκέψου πριν πράξεις και άκου το ένστικτό σου.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο σε προβληματίζει σχετικά με τα οικονομικά και τα έξοδά σου. Απόφυγε το ρίσκο και κάθε οικονομική επιβάρυνση. Η διεκδίκηση σε σχέσεις και συνεργασίες που αφορούν οικονομικά θέματα θα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θα είναι δύσκολο επίσης να σταθεροποιήσεις καταστάσεις και θα κυριαρχεί το ανικανοποίητο. Βάδισε σε γνώριμα μονοπάτια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στο ζώδιό σου θα βγάλει στην επιφάνεια διαφορές σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα κυριαρχεί μέσα σου σύγχυση και δεν θα ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Απέφυγε τις αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς. Μέσα από δυσκολίες, θα βρεις το σωστό δρόμο. Θα είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη και ρομαντική και θα θέλεις να προσφέρεις σε όσους έχουν ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στον Ταύρο σου δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείς. Προσοχή στο παρασκήνιο ενώ μπορεί και κάποιοι να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σου. Φρόντισε την ψυχική και σωματική σου υγεία. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές, θα σε αγχώσουν και θα κουραστείς. Η υπερκόπωση είναι σίγουρη αν δεν φροντίσεις να χαλαρώσεις. Προσοχή και στη διατροφή, βάλε την άσκηση στη ζωή σου. Το άγχος και η αγωνία πρέπει να περιοριστούν γιατί μην ξεχνάς πως όλα μάταια είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο σου ζητά να προσέχεις φιλίες, ομάδες, σχέδια τα οποία μπορεί να τροποποιηθούν. Ίσως και να μην έχεις ξεκαθαρίσει σε ποια σχέση θέλεις να βρίσκεσαι. Παλιές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θέτουν διλήμματα ενώ και κάποιο φιλικό πρόσωπο μπορεί να εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον. Θα ζήσεις έντονες και απολαυστικές στιγμές αρκεί να προστατευτείς για να μην πληγωθείς. Η κοινωνικότητα θα είναι αυξημένη, νέες γνωριμίες και ρομαντικές δραστηριότητες ευνοούνται.

Συνέχεια στη σελίδα ii
ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει μπερδέματα σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Οι ισορροπίες δύσκολα θα κρατηθούν. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου απέναντι σε ανωτέρους. Δες τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά. Αν συνεχίσεις να παλεύεις για σχέσεις και συνεργασίες, βρες πρώτα ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Άκου το ένστικτό σου για να αποφύγεις εξαπατήσεις. Κινήσου παρασκηνιακά αν είναι απαραίτητο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να φέρει ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να δεις ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή να ασχοληθείς με τέχνες και σχέδια. Προσοχή σε εντάσεις με συγγενείς ή γειτονικά πρόσωπα. Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα όλη η αλήθεια για πρόσωπα και πράγματα ενώ μπορεί να δεις και αλλαγές σε συμπεριφορές. Απόφυγε επικοινωνίες με ανθρώπους που δεν είναι θετικοί απέναντί σου.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει τα οικονομικά σου και κυρίως τον τρόπο που αυτά επηρεάζουν τις σχέσεις σου με τους άλλους. Προσοχή στα έξοδα γιατί η διάθεση για αγορές αυξάνεται. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος αλλά μπορεί να εξιδανικεύεις ή να παραπλανάσαι. Ζεις σε έναν ονειρικό κόσμο και πρέπει να προσέξεις να μην απογοητευτείς. Κάνε υποχωρήσεις αν κρίνεται απαραίτητο με το σύντροφό σου σε τυχόν καβγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο ενισχύει την ανάγκη για συντροφικότητα. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις και τον προσωπικό σου απολογισμό. Αποφάσισε τι θέλεις και προχώρα και όσοι σε νοιάζονται θα σε ακολουθήσουν. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες, δύσκολες για να τις ξεπεράσεις. Κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες είναι απαραίτητα. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου και την διακριτικότητά σου.

Συνέχεια στη σελίδα iii
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο εφιστά προσοχή σε θέματα υγείας και ενισχύει την ανάγκη απομόνωσης. Πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Ασχολείσαι με πολλά πράγματα, ίσως έχεις και διάθεση για εργασιοθεραπεία, όμως πρέπει να προσπαθήσεις να ξεκουράζεσαι και να εκτονώνεσαι. Κάνε γυμναστική και υγιεινή διατροφή για να διώχνεις το άγχος και τα νεύρα. Βελτίωσε τη σωματική σου κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο σε κάνει ρομαντική και παθιασμένη. Διεκδικείς την ερωτική ευτυχία. Αναταράξεις και αλλαγές έρχονται στις προσωπικές σου σχέσεις. Θα αλλάξεις ριζικά τις καταστάσεις και θα ασχολείσαι μόνο με σοβαρούς και ουσιαστικούς ανθρώπους. Θα φιλοσοφήσεις τα πράγματα με σκοπό να αναπτυχθείς και να προχωρήσεις μπροστά. Νέες γνωριμίες θα αποδειχθούν απατηλές. Μην πιστεύεις όμορφα λόγια και υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει αλλαγές σε οικογένεια και επαγγελματικά. Νιώθεις ανασφάλειες σχετικά με την επίδραση που έχουν τα επαγγελματικά σου στην οικογενειακή σου ζωή. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις στο περιβάλλον σου για θέματα σπιτιού. Αλλαγές, μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση είναι πιθανά όσο και αν σε δυσαρεστούν. Άλλα σου λένε και άλλα κάνουν. Παρασκηνιακές συζητήσεις είναι πιθανές. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις κατά μέτωπο.

ΙΧΘΥΕΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο εκτοξεύει τη φαντασία και το ένστικτο στα ύψη. Έρχονται αλλαγές στην καθημερινότητά σου, επιθυμητές ή μη. Πολλά θα ακούς αλλά θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Μην στηρίζεσαι στα λόγια αλλά στις πράξεις. Έμπνευση και δημιουργικότητα θα είναι αυξημένα, στηρίξου σ’αυτά και δημιούργησε. Χρησιμοποίησε τα επιχειρήματα και τις γνώσεις σου για να περάσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου σε διάφορους τομείς. Προσοχή σε εντάσεις εξαιτίας λανθασμένων κινήσεων ή συζητήσεων. Προσοχή επίσης σε ταξίδια, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις όπου μπορεί να σε κουράσουν. Μπορείς να γυρίσεις ερωτικές και επαγγελματικές δυσκολίες υπέρ σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ