Follow us

Πανσέληνος στο Ζυγό στις 19 Απριλίου | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Full Moon over the sea at night (with copyspace)

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στην 29η μοίρα του Ζυγού, σε αναιρετική (κρίσιμη) μοίρα σε θέματα του Ζυγού (σχέσεις-συνεργασίες-γάμο-νομικά θέματα). Τα κακώς κείμενα σχέσεων και συνεργασιών έρχονται στην επιφάνεια.

Συμμετέχουν με δυσαρμονικές όψεις Ουρανός/Ποσειδώνας και αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις στις σχέσεις μας αλλά και έντονες αντιθέσεις σε κράτη καθώς η Σελήνη είναι και ο λαός. Κόντρες, ρήξεις, βιασύνη, επιθετικότητα, αποκαλύψεις σε σχέσεις και συνεργασίες κυριαρχούν. Θα κορυφωθούν μέσα σε ένα έντονο κλίμα κάποια γεγονότα.

Οι εξελίξεις θα είναι επαναστατικές, απρόβλεπτες και οι αποκαλύψεις θα φέρουν στην επιφάνεια αλήθειες που σοκάρουν αλλά απελευθερώνουν. Υπάρχει μια σύγχυση, μια αναποφασιστικότητα που δεν μας αφήνει να ενεργήσουμε. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τη νευρικότητα, την απερισκεψία και το φανατισμό και να επιδιώξουμε την ισορροπία και την αρμονία σε κάθε επίπεδο.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου (γεννημένοι τις δυο τελευταίες μέρες) αλλά και Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου (γεννημένοι τις δυο πρώτες μέρες) αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Πανσέληνος στο Ζυγό | Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος με ανατρεπτικό τρόπο και καλό θα ήταν να διατηρήσεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου αποφεύγοντας επιπόλαιες κινήσεις. Μπορεί να πάρεις αποφάσεις, να αφήσεις πίσω σου κάτι παλιό και να ξεκινήσεις κάτι νέο. Θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές και να βγάλεις από τη ζωή σου οτιδήποτε προβληματικό. Πρόσεχε τον επαναστατικό τρόπο έκφρασής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις πράγματα που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα, να αλλάξεις τις συνήθειές σου. Βάλε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σου και χαλάρωσε, ακολούθησε ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Μπορεί να έχεις εξελίξεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή μπορεί να εγκαταλείψεις μια σχέση που δεν σου προσφέρει όσα θα ήθελες. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος με κάποιο πρόσωπο, ξεκαθαρίζεις τι θέλεις και παίρνεις αποφάσεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και μπορεί να εγκαταλείψεις ένα δημιουργικό σχέδιο στον επαγγελματικό τομέα που δεν αποδίδει όσο επιθυμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί αυτές τις μέρες να αποφασίσεις να επισκεφτείς το πατρικό σου σπίτι και να δεις αγαπημένα πρόσωπα που θα σου ξυπνήσουν παιδικές αναμνήσεις. Μπορεί πάλι να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων. Κλείνει ένας κύκλος στις σχέσεις σου με γονείς. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, μια συγκατοίκηση είναι πιθανά.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει επικοινωνία και μετακινήσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι και να βρεθείς πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να αποφασίσεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ή να ολοκληρώσεις μια διαπραγμάτευση, μια συμφωνία. Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και ανταλλάσσεις τις απόψεις σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Σκέφτεσαι νέα πράγματα και γεμίζεις τις μπαταρίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια αγορά ή να πάρεις πίσω χρήματα που σου χρωστούσαν ή να κάνεις μια αγοραπωλησία. Βρίσκεις νέους, πρωτοποριακούς τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και ισορροπείς τις εκκρεμότητες σου. Έχεις ανάγκη από μια καλύτερη ποιότητα ζωής, θέλεις να νιώσεις ασφάλεια. Η αυτοεκτίμησή σου ανεβαίνει και οι αξίες σου έρχονται σε πρώτο πλάνο.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει εντάσεις. Μπορεί να συμβούν γεγονότα που αλλάζουν τις ισορροπίες στη σχέση σου. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σου ή αντίθετα να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση. Έχεις ανάγκη από κάτι αληθινό και ουσιαστικό. Προχωράς σχέσεις που σε ικανοποιούν και στηρίζονται στην αμοιβαία αγάπη. Επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις στην εργασία σου ή να διακοπεί μια συνεργασία σου. Προβληματίζεσαι για το πόσο αποδοτικές και ευνοϊκές είναι για εσένα οι δραστηριότητές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό τονίζει την ανάγκη σου για ξεκούραση. Έχεις ανάγκη να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, να αποτοξινωθείς, να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, να δεις πρόσωπα που είχες καιρό να συναντήσεις. Απομονώνεσαι με το ταίρι σου και γαληνεύεις, αναζητάς την ισορροπία και την αρμονία. Ρίχνεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας και κάνεις αποδράσεις. Ασχολείσαι με τις εσωτερικές σου ανάγκες πέρα από τις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε το παρασκήνιο και οτιδήποτε μπορεί να διαταράξει το κλίμα στην εργασία σου με συναδέλφους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό αφορά τους στόχους σου, τα σχέδιά σου, τα όνειρά σου, τη συμμετοχή σου σε ομάδες, συλλόγους. Μπορεί να συμβούν κάποια γεγονότα, να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που ανατρέπουν το σκηνικό ή μπορεί κάποιοι φίλοι να παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις ενός σχεδίου σου. Μπορεί πάλι να υπάρξει κάποια ρήξη με φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες που να σε οδηγήσει σε αναθεωρήσεις. Έχεις ανάγκη από νέες εμπειρίες και από δραστηριότητες που σε ενθουσιάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει την καριέρα και την δημόσια εικόνα σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στις συνεργασίες σου ή στη σχέση σου με ανώτερα πρόσωπα ή να γίνουν ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου σχέδια. Μεγαλύτερα πρόσωπα σε στηρίζουν και σε συμβουλεύουν. Επαφές με άτομα κύρους σου δίνουν τη δυνατότητα να εξελιχτείς σε κάθε επίπεδο. Σε απασχολεί η εικόνα σου και υιοθετείς ένα διαφορετικό στιλ. Η επισημοποίηση μιας σχέσης ή κάποιες εξελίξεις στο γάμο σου είναι πιθανά σενάρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό αφορά θέματα εκπαίδευσης, θέματα με το εξωτερικό, νομικά ζητήματα, ταξίδια. Μπορεί να υπάρξουν ανατροπές που θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό σκηνικό σ’ αυτά τα ζητήματα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο από το εξωτερικό. Αν διατηρείς μια σχέση εξ’ αποστάσεως, κάποια γεγονότα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Μια νέα συνεργασία μπορεί να δημιουργηθεί ή αντίθετα, μια άλλη να χαλάσει. Νομικά θέματα εξελίσσονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει εξελίξεις σε κοινά οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα συμβίωσης και συναισθηματικής ασφάλειας που θα σε οδηγήσουν να πάρεις αποφάσεις. Σε απασχολεί το κατά πόσο ταιριάζεις με το ταίρι σου ή αν έχεις κάνει τη σωστή επιλογή συντρόφου. Μπορεί να αλλάξει το κοινό ταμείο ή να υπάρξουν αλλαγές στην κοινή διαχείριση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ