Πανσέληνος στον Αιγόκερω | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Στις 28 Ιουνίου

Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Κρόνο, μπορεί να μας δημιουργήσει μια μελαγχολία, μια απαισιοδοξία. Είναι η στιγμή του απολογισμού, ήρθε η στιγμή που πρέπει να αξιολογήσουμε τις ηγετικές μας ικανότητες.

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση ανώτερα πρόσωπα. Σκάνδαλα αλλά και θέματα υγείας είναι πιθανά ή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε συστήματα υγείας. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν και σε πολιτικό επίπεδο.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι σε πτώση και δεν μπορεί να εκφραστεί, νιώθει καταπιεσμένη και περιορισμένη. Θα χρειαστεί αυτό το διάστημα να μάθουμε μέσα από τα λάθη μας για να προχωρήσουμε ευνοικότερα στη ζωή μας. Θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να κατανοήσουμε πως κάποιες ατυχίες και απογοητεύσεις οφείλονται σε εμάς τους ίδιους, σε λανθασμένη εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων. Θα πρέπει να καταβάλλουμε προσπάθειες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πανσέληνος στον Αιγόκερω | Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου. θα ασχοληθείς με τους στόχους σου, τις φιλοδοξίες σου, μπορεί να αναλάβεις μια καλύτερη θέση ή αντίθετα, να εγκαταλείψεις μια δουλειά που δεν κρίνεται ικανοποιητική. Αναζητάς την αναγνώριση και απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια νέα εργασία, τα σχέδιά σου στέφονται με επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τον εγωισμό και την έπαρση για να έχεις συμμάχους στο πλευρό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω ανοίγει τους ορίζοντές σου. Υπάρχουν νέες προοπτικές που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Ένα σεμινάριο, μια εκπαίδευση, άτομα από το εξωτερικό με διαφορετική κουλτούρα, ταξίδια παίζουν ρόλο στην εξέλιξή σου. Οι ιδέες σου αλλάζουν και μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με των άλλων. Μπορεί πάλι να κάνεις ένα ταξίδι μακρινό, προσωπικό ή επαγγελματικό. Τα σχέδιά σου υλοποιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την πανσέληνο στον Αιγόκερω θα ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, θα δείξεις τις προθέσεις σου στο ταίρι σου αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις κτητικές συμπεριφορές και έντονα συναισθήματα για να μην φτάσεις στα άκρα. Αυτό το διάστημα θα καταφέρεις επίσης να τακτοποιήσεις οφειλές, χρέη, λογαριασμούς, κοινά οικονομικά, περιουσιακά ή μπορεί να κάνεις και μια νέα οικονομική συμφωνία. Η ζωή σου αναβαθμίζεται και αλλάζεις κάποιον τομέα της ζωής σου απελευθερωμένη από βάρη του παρελθόντος, εμμονές και φοβίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις τέλος σε μια σχέση που έχει κλείσει τον κύκλο της και δεν σε καλύπτει πια. Μπορεί πάλι να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω μια σχέση που αξίζει και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Εκδηλώνεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και λαμβάνεις ανταπόκριση. Αν είσαι μόνη, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας και μπορεί να προσκολληθείς σε ένα νέο πρόσωπο. Μια νέα συνεργασία επίσης είναι πιθανή.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί οι ώρες εργασίας σου να αυξηθούν και να προσπαθήσεις να πετύχεις καλύτερες συνθήκες και προοπτικές. Μπορεί να νιώσεις πιεσμένη και αγχωμένη μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές ή μπορεί να είσαι εσύ εργασιομανής αυτό το διάστημα. Αν είσαι άνεργη, μπορεί τώρα να βρεις μια ικανοποιητική εργασία. Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση, με την υγεία και τη διατροφή σου, να ανανεωθείς εξωτερικά και να τονώσεις την ψυχολογία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την πανσέληνο στον Αιγόκερω θα ασχοληθείς με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά. Η σχέση σου βελτιώνεται αισθητά και μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί να καταλήξει σε σταθερή σχέση. Αν έχεις παιδιά, θα πάρεις μεγάλες χαρές από αυτά ή μπορεί να αποφασίσεις να αποκτήσεις ένα παιδί. Το πάθος, το φλερτ, η διασκέδαση κυριαρχούν. Έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και τα παιδιά σου και απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network