Follow us

Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 19 Ιουλίου

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

SLIDERPANSELINOS

Σ’αυτήν την πανσέληνο κλείνουν κύκλοι που αφορούν επαγγελματικές φιλοδοξίες, γίνονται ξεκαθαρίσματα κατεστημένου. Από τη μια πλευρά, αναζητάμε την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειας και από την άλλη ζητάμε την αναγνώριση μέσα από μια επαγγελματική διάκριση. Έχουμε ανάγκη το συναίσθημα και την ηρεμία, θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας αλλά επιδιώκουμε, μέσα από αγώνες, και την κοινωνική καταξίωση.

Η πανσέληνος αυτή, σε ένα Κρόνιο ζώδιο, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες ή να σημάνει και το τέλος σε πολλές από αυτές. Σύστημα, δομή και οργάνωση κρίνονται απαραίτητα, προσοχή στο θυμό και τον παρορμητισμό που μπορεί να φέρουν λάθη και ξαφνικές εκρήξεις ή μια ρήξη. Παραιτήσεις ή απολύσεις για λόγους ευθιξίας ή αρχής είναι πιθανές. Με τάξη και σκληρή δουλειά μπορεί να ανταμειφθούμε. Ότι αξίζει πρέπει να παλέψουμε να το διατηρήσουμε.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν ζώδια και πλανήτες στο δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να κλείσει κύκλους που αφορούν επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Κάνεις ξεκαθαρίσματα που τα προκαλείς εσύ με την συμπεριφορά σου. Μήπως η ενασχόλησή σου με το σπίτι βάζει σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου; Ίσως πρέπει να υπακούσεις τα πρέπει και να προσέξεις τυχόν λάθη. Άλλαξε τον τρόπο συμπεριφοράς σου καθώς δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό σε ότι πραγματικά αξίζει. Κάποιες ταλαιπωρίες από σημαντικά πρόσωπα είναι πιθανές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω σε κάνει επαναστάτρια και τροφοδοτεί όνειρα και φιλοδοξίες για μακρινά ταξίδια. Έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τις καταστάσεις, όμως όπου υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει και η λύση. Διευθετείς υποθέσεις οικογενειακές ή διαφωνίες με συγγενείς. Τα καλύτερα έρχονται. Δημόσιες σχέσεις, θέματα με το εξωτερικό, εμπόριο, μελέτη, επαφές με σημαντικά πρόσωπα εξελίσσονται θετικά. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και πραγματοποίησε τα σχέδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει οικονομικούς προβληματισμούς δικούς σου αλλά και αυτούς που σχετίζονται με εφορία, δάνεια, ασφάλειες, χρήματα συντρόφου. Ο συμβιβασμός κρίνεται τώρα αναγκαίος. Δες ξεκάθαρα την πραγματικότητα και σταμάτα να εξαρτάσαι από τους άλλους. Πρόσεχε τα έξοδά σου, δείξε αυτοσυγκράτηση. Βάλε σε τάξη και πρόγραμμα τις ανάγκες σου, κάνε διαπραγματεύσεις. Ο ερωτισμός σου θα βρίσκεται στα ύψη, απόφυγε τη ζήλια για να μην δημιουργήσεις αρνητικές αντιδράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου ανάγκες αλλά και σε όσα σου προσφέρει ένας γάμος, μια σχέση ή μια συνεργασία. Θα υπάρχουν εξελίξεις σε προσωπικά και κοινωνικά θέματα. Ήρθε η στιγμή να δεις πως αισθάνεσαι εσύ και πως σου συμπεριφέρονται. Μείνε ψύχραιμη καθώς κάποιες ξαφνικές αλλαγές θα σε επηρεάσουν. Μια απομάκρυνση από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο είναι πιθανή. Σχέσεις και συνεργασίες θα φτάσουν στα όρια τους ή στο τέλος τους. Ρίξε νερό στο κρασί σου, μην κλείνεσαι και μην απογοητεύεσαι αν σε ενδιαφέρουν πραγματικά.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην εργασία και περίπλοκα συναισθήματα. Τσάκισε κάθε τι που σε υπονομεύει. Οι υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες, μια κούραση είναι πιθανή. Πρόσεχε την υγεία σου, σωματική και ψυχική, κόψε κακές συνήθειες, βελτίωσε τη διατροφή σου, κάνε γυμναστική. Ερωτικά, ίσως να βιώνεις μια αρρωστημένη κατάσταση που δεν παραδέχεσαι ή δεν μπορείς να αποφύγεις προς το παρών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι ερωτική, σε ενθουσιάζει και μεγαλοποιεί τα συναισθήματά σου. Σε απασχολούν δημιουργικά σχέδια, σχέσεις και παιδιά. Ακόμα και εντάσεις να βιώσεις, θα είναι για το καλό σου. Κάποιες αλήθειες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Φρόντισε να περάσεις καλά. Ξεκαθαρίσματα σε θέματα παιδιών, η δημιουργία οικογένειας, συζητήσεις με τον σύντροφο ή αγαπημένα πρόσωπα προκειμένου να λυθούν προβλήματα, ευνοούνται και έχουν θετική κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ

Με την πανσέληνο στον Αιγόκερω μπορεί να απεμπλακείς από κάτι που σε βασανίζει και να αποκτήσεις ελευθερία κινήσεων. Βρίσκεσαι σε φάση συναισθηματικής φόρτισης και ίσως να μην έχεις περιθώρια δράσης ή επιλογής. Οικογενειακές πιέσεις σε οδηγούν σε ριζικές αλλαγές. Κάποιες εντάσεις από διαφωνίες απόψεων μπορεί να πάρουν εκρηκτική μορφή. Μια επανάσταση από την πλευρά σου θα ξυπνήσει τους γύρω σου αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Ο συμβιβασμός θα είναι δύσκολη υπόθεση. Απόφυγε τις συγκρούσεις όσο και αν νιώθεις πως σε παραμελούν. Μια κούραση από υποχρεώσεις σπιτιού και οικογένειας είναι πιθανή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την πανσέληνο στον Αιγόκερω, η επικοινωνία με οικογενειακά πρόσωπα είναι σημαντική. Μίλα ανοιχτά και βρες τον εαυτό σου. Γνωριμίες, κινήσεις, διαπραγματεύσεις, δημόσιες σχέσεις ευνοούνται. Σου δίνονται πολλές ευκαιρίες αλλά πρόσεξε μήπως τα λόγια σου παρερμηνευτούν. Πάρε το χρόνο σου να γνωρίσεις καλύτερα κάποια άτομα πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις γιατί μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει οικονομικούς προβληματισμούς ή και ανατροπές. Μη ρισκάρεις για να μην έχεις απώλειες. Μπορεί να έχεις και κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Προσπάθησε να ξεμπερδέψεις με οικονομικές εκκρεμμότητες και οικογενειακά έξοδα. Ακόμα και να εισπράξεις, θα τα διαθέσεις σε χρωστούμενα και αγορές. Κάνε αποταμίευση αν μπορείς και σταθεροποίησε τα εισοδήματά σου. Μην δημιουργείς νέα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει έντονους προβληματισμούς για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής. Θα χρειαστεί ψυχραιμία, να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους, να κάνεις υπομονή για να μην έχεις απώλειες σε σχέσεις και συνεργασίες. Όλα είναι στο χέρι σου τώρα, όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις σου και κάποια πράγματα ίσως τα προκαλείς και συ. Μπορεί να νιώθεις μπερδεμένη όμως μπορείς να κάνεις και κάποιες θετικές κινήσεις. Άλλαξε την εμφάνισή σου και ασχολήσου περισσότερο με τον εσωτερικό σου κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει μια εσωτερική αναστάτωση και σου δίνει την ανάγκη της απομόνωσης. Μείνε ψύχραιμη σε τυχόν σχόλια συναδέλφων. Η διάθεσή σου είναι πεσμένη καθώς έχεις να σκεφτείς πολλά πράγματα. Διόρθωσε λάθη δικά σου για να αισθανθείς καλύτερα. Δώσε τέλος σε σχέσεις που δεν σου ταιριάζουν, ξεκαθάρισε παλιές ιστορίες και απομακρύνσου από οτιδήποτε σε βλάπτει. Άρχισε να ονειρεύεσαι, να ζεις εμπειρίες και πέρνα από τη θεωρία στην πράξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στον Αιγόκερω ξεχωρίζεις, γίνεσαι δημοφιλής και επιθυμητή χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μέσα από κάποιες αποκαλύψεις ή εντάσεις, θα ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου. Η τύχη είναι στο πλευρό σου. Οργάνωσε σωστά τη ζωή σου για να λάβεις αυτά που επιθυμείς. Κάνε νέα όνειρα, βάλε στόχους, κάνε βελτιώσεις σε παλαιότερα σχέδια. Φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Απομακρύνσου από φθαρμένες σχέσεις που δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν.

Save

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ