Πλανητικές Επιρροές

Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Η πανσέληνος αυτή, σε ζώδιο της φωτιάς, έχει να κάνει με την επιθετικότητα, τον αυθορμητισμό, τον ανταγωνισμό, το εγώ μας, το θάρρος μας.

Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα κορυφωθούν γεγονότα που ξεκίνησαν με την νέα Σελήνη στις 20/9.

Οι όψεις που σχηματίζονται στο φεγγάρι αυτό είναι η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη που μπορεί να φέρει πάθος αλλά και εντάσεις και διαφωνίες σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω διαφορετικών απόψεων. Το τετράγωνο Σελήνης/Πλούτωνα φέρνει συγκρούσεις σε προσωπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Ερμής και Άρης στο Ζυγό και σε αντίθεση με τη Σελήνη δηλώνουν πως η επικοινωνία θα είναι σημαντική το διάστημα αυτό. Μέσα από τις εντάσεις, μπορούμε να βρούμε λύσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και να τις θεμελιώσουμε πάνω σε νέες βάσεις.
Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να κλείσεις έναν κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί αυτό το διάστημα να κάνεις κάποιες συζητήσεις με σύντροφο ή συνεργάτες προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Δεν αποκλείεται να δεχτείς και μια νέα πρόταση στον επαγγελματικό τομέα. Μίλα ανοιχτά για τις απόψεις και τα συναισθήματά σου για να κάνεις βελτιώσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στον Κριό μπορεί να φέρει παρασκήνιο αλλά και αυξημένο όγκο εργασίας. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, προσοχή λίγο παραπάνω στην υγεία καθώς είσαι πιο ευαίσθητη σε ιώσεις και κρυολογήματα. Η διαίσθησή σου θα είναι αυξημένη ενώ και κάποιες φοβίες και ανασφάλειες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Άκου την εσωτερική σου φωνή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στον Κριό μπορεί να φέρει νέες φιλίες, νέες σχέσεις ή την εμπλοκή σου σε δημιουργικές συλλογικές δραστηριότητες. Η κοινωνικότητα θα είναι αυξημένη ενώ κάνεις και νέα όνειρα. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο με το οποίο θα υπάρχει καλή επικοινωνία και χημεία ή μπορεί φιλικά πρόσωπα να σε παρακινούν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να βάλεις νέους στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Κριό σου ζητά να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα σε οικογενειακή και επαγγελματική ζωή. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στην εργασία σου που να αφορούν μια δραστηριότητά σου ή τη σχέση σου με ανώτερα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Μπορεί πάλι κάποιες εξελίξεις στο σπίτι ή στις σχέσεις σου με οικογενειακά πρόσωπα να επηρεάσουν την καριέρα σου. Δες καλύτερα τις φιλοδοξίες σου.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία για ένα μακρινό ταξίδι, να δεις ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις σπουδές ή ένα μεταπτυχιακό ή να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι για να κλείσεις κάποια συμφωνία ή να δεις κάποιους συνεργάτες. Φαίνεται αυτό το διάστημα να αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, να βλέπεις με διαφορετική ματιά τις καταστάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Νομικά ζητήματα ή θέματα με μακρινούς συγγενείς μπορεί να τακτοποιηθούν με διπλωματία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει τα κοινά οικονομικά αλλά και την ψυχολογία σου. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με φόβους και απωθημένα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθησή σου. Μπορεί πάλι να ασχοληθείς με τη μεταφυσική ή με πράγματα που γεμίζουν τον πνευματικό σου κόσμο. Θα ασχοληθείς επίσης με οφειλές, χρωστούμενα, επενδύσεις αλλά και με τα οικονομικά του συντρόφου σου. Επαναπροσδιόρισε τον τρόπο που διαμορφώνεις το budget σου.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο σε αναγκάζει να δεις τα κακώς κείμενα μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Θα υπάρξουν εξελίξεις σ’ αυτούς τους τομείς και θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις στην εργασία σου ή σε συναδέρφους ή κάποιες συζητήσεις για τη δημιουργία ενός νέου σχήματος. Μπορεί πάλι να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου και συζητήσεις για την κοινή σας πορεία. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σου και να αλλάξει το καθημερινό σου πρόγραμμα ή να υπάρξει παρασκήνιο που θα σε αγχώσει. Οι ρυθμοί θα είναι έντονοι και θα ψάχνεις χρόνο για ξεκούραση. Προσοχή σε μικροατυχήματα, ιώσεις και κρυολογήματα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Ξεκίνα δραστηριότητες για να εκτονώνεις τις εντάσεις και να αποβάλλεις το στρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος στον Κριό σε ξεσηκώνει για έρωτα, διασκέδαση και δημιουργικά σχέδια. Η διάθεση για φλερτ και διασκέδαση θα είναι έντονη. Θέλεις να ξεδώσεις και να ζήσεις έντονες εμπειρίες. Μπορεί να ξεκινήσεις και κάποιες δημιουργικές δραστηριότητες ή επαγγελματικά εγχειρήματα ή χόμπι. Νέες γνωριμίες μέσα από χώρους διασκέδασης είναι πιθανές. Αν έχεις παιδιά, θα σε απασχολήσει η εξέλιξή τους ή οι σπουδές τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή μπορεί να ασχοληθείς με ακίνητη περιουσία. Σχέσεις με γονείς έρχονται σε πρώτο πλάνο ή μπορεί να βγουν στην επιφάνεια παιδικές αναμνήσεις και τραύματα. Μπορεί πάλι να νιώσεις μια συναισθηματική αναστάτωση και να είσαι μπερδεμένη σχετικά με τα θέλω και τα πρέπει της ζωής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει μετακινήσεις και επικοινωνία. Μπορεί να κάνεις συζητήσεις για επαγγελματικά σχέδια ή να θελήσεις να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις για να εξελιχτείς επαγγελματικά. Σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες μπορεί να σε απασχολήσουν. Μπορεί πάλι να μάθεις κάποια νέα και να πάρεις αποφάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ή να κάνεις ένα ταξίδι ή μια νέα συνεργασία. Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και κάνεις νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει τα οικονομικά σου και την ασφάλειά σου. Κάποιες αλλαγές εσόδων μπορεί να σε αναγκάσουν να αλλάξεις προτεραιότητες ή να κάνεις ανακατατάξεις. Μπορεί πάλι ένα δάνειο, μια συμφωνία, μια επένδυση να αλλάξουν το εισόδημά σου. Σχέσεις από το παρελθόν με τις οποίες είχες αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς σε επισκέπτονται ξανά.