Πανσέληνος στον Ταύρο στις 10 Νοεμβρίου

Στις 10/11 πραγματοποιείται μια αρμονική πανσέληνος στον Ταύρο. Τι θα φέρει σε όλα τα ζώδια;

Πανσέληνος στον Ταύρο στις 10 Νοεμβρίου

Στις 10/11 πραγματοποιείται μια αρμονική πανσέληνος στον Ταύρο. Είναι καιρός να δημιουργήσουμε πιο ουσιαστικές σχέσεις και να ρίξουμε περισσότερο βάρος στα οικονομικά και τα αποκτήματά μας. Τι θα φέρει σε όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο κρύβει πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο. Μια καλύτερη δουλειά, ένα καλύτερο εισόδημα; Καλή ευκαιρία για ρομαντικές αποδράσεις. Διαχειρίσου σωστά τα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στον ζώδιό σου θα φέρει κάποια ολοκλήρωση μαζί με κάποια ικανοποίηση για πράγματα που επιθυμείς. Οι ερωτικές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στον Ταύρο σου εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας. Οι απαιτήσεις της ζωής είναι πολλές και συ πρέπει να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις. Ασχολήσου περισσότερο με τις εσωτερικές σου ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει καλά νέα σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και τα παιδιά σου. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Προσοχή στα έξοδα και σε σχέσεις με ανωτέρους.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει ανατροπές και αλλαγές τακτικής στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορεί να είναι κάποια καλύτερη θέση ή μια ευκαιρία για κάτι καινούργιο. Μπορεί να έχεις και έκτακτα έξοδα για περιουσιακά στοιχεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο ανοίγει τους ορίζοντές σου ως προς την πορεία σου από δω και κάτω. Ευνοεί προσωπικά ή επαγγελματικά ταξίδια από τα οποία θα έχεις και κάποιο όφελος.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο σου φέρνει καλά νέα στον οικονομικό τομέα. Οι απογοητεύσεις αρχίζουν και υποχωρούν και νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται, ένα δάνειο, μια χρηματοδότηση, μια νέα πηγή εισοδήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο θα φέρει μια ολοκλήρωση στις ερωτικές σου σχέσεις. Κάτι φαίνεται να αλλάζει και να παίρνει μια σοβαρότερη μορφή αν και εσύ είσαι διατεθειμένη να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο θα σου φέρει περισσότερη δουλειά ή μια καινούργια εργασία. Δώσε βάση στη φυσική σου κατάσταση και θα δεις άμεσα πολύ καλά αποτελέσματα. Τακτοποίησε τα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο σε προβληματίζει όσον αφορά την ερωτική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Δείξε τι αξίζεις. Αν θέλεις απογόνους, είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την πανσέληνο στον Ταύρο θα ασχοληθείς με την οικογένειά σου και το σπίτι σου. Μια ανακαίνιση, μια αγορά ή πώληση ακινήτου; Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Με την πανσέληνο στον Ταύρο θα επιχειρήσεις ταξίδια που θα σου αλλάξουν τον τρόπο σκέψης. Πιθανή μετακόμιση. Έρχονται αλλαγές. Προσοχή στη στάση σου απέναντι σε κοντινά πρόσωπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ