Follow us

Πανσέληνος στον Ταύρο στις 24/10: Πώς θα σε επηρεάσει;

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου

Drinking Coffee filadendron

Η πανσέληνος αυτή κάνει σύνοδο με τον ανατρεπτικό Ουρανό, αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό και τρίγωνο με τον Κρόνο. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το διάστημα θα έχουν διάρκεια. Θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα , χωρισμοί και θα κυριαρχεί το άγχος. Ο συναισθηματισμός θα είναι έντονος όμως οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες και ίσως δραματικές. Διαμάχες και εμπλοκές, ακόμα και σε πολιτικό επίπεδο είναι πιθανές.

Η πανσέληνος αυτή μας καλεί να εναρμονίσουμε την πρακτικότητα με το συναίσθημα. Οι αισθησιακές απολαύσεις δημιουργούν ηρεμία και χαλάρωση. Εκφράζουμε τα αισθήματά μας πρακτικά και αγωνιζόμαστε για την οικονομική μας σταθερότητα. Έχουμε επιμονή και υπομονή προκειμένου να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας. Θα πρέπει να αποφύγουμε την ξεροκεφαλιά, την ανησυχία, την απροθυμία να συμβιβαστούμε, την έντονη επιθυμία για υλικά αγαθά. Το πάθος θα αναζωπυρωθεί. Ας φανούμε γενναιόδωροι.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από την πανσέληνο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο θα ξεκαθαρίσεις οικονομικά ζητήματα και θα βάλεις νέους στόχους. Αν σου χρωστάνε χρήματα θα τα πάρεις ή μπορεί να λάβεις μια οικονομική βοήθεια από οικεία πρόσωπα. Επενδύσεις ευνοούνται. Κάνεις τα πάντα για να νιώσεις οικονομικά ασφαλής. Το χρήμα είναι σημαντικό τώρα, προσπάθησε να κοντρολάρεις τα έξοδά σου και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Κάνε τις απαραίτητες αλλαγές για να νιώσεις σιγουριά. Στα αισθηματικά σου θα καταφέρεις να εδραιώσεις μια σχέση ή να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα έχει διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου μπορεί να σε απαλλάξει από ταλαιπωρίες και να σου φέρει νέες ευκαιρίες. Αν έχεις παλέψει σκληρά για κάποιους στόχους θα τους δεις τώρα να υλοποιούνται. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, θα νιώσεις σίγουρη γι’ αυτόν και οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν καρπούς. Σκέφτεσαι τι αλλαγές πρέπει να κάνεις για να αισθανθείς ασφαλής. Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σου σε κάθε επίπεδο και την αναδιαμορφώνεις. Προσοχή στο πείσμα σου και τον υποκειμενικό τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο καλό θα ήταν να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να φορτώσεις τις μπαταρίες σου. Η διαίσθησή σου θα είναι έντονη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με προβλήματα του παρελθόντος που θα σε κάνουν να νιώσεις ανασφάλεια. Μπορείς αυτό το διάστημα να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα και να ηρεμήσεις. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε την επηρεάζει αρνητικά, ανθρώπους με τους οποίους δεν έχεις τις ίδιες αξίες και εμποδίζουν την πνευματική σου εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο θα ολοκληρώσεις τους στόχους σου, θα πετύχεις τις φιλοδοξίες σου και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Είναι καλό διάστημα για να ενισχύσεις τις φιλίες σου ή να τις ξεκαθαρίσεις. Νιώθεις σίγουρη για τις ικανότητές σου και μπορείς να στηριχτείς στη γνώμη των άλλων. Συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις και αυτό σε ξεκουράζει και σε απομακρύνει από τη ρουτίνα.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει την καριέρα σου. Προβλήματα που αντιμετώπιζες στον εργασιακό χώρο φτάνουν στο τέλος τους και μπορείς να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Λαμβάνεις αναγνώριση, προβολή και επιτυχία. Έρχεσαι σε επαφή με ανώτερα πρόσωπα που σε βοηθούν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Η φιλοδοξία σου είναι μεγάλη, θέλεις να φτάσεις ψηλά και κυνηγάς με πείσμα τις επιθυμίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Ταύρο σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Μπορείς αυτό το διάστημα να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες, να προγραμματίσεις ένα μακρινό ταξίδι, να συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα. Συναλλαγές με το εξωτερικό αλλά και μια εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα ευνοούνται. Αν έχεις σχέση, μπορεί να την επισημοποιήσεις, αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σχέση ζωής. Θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου, να εξελιχτείς πνευματικά, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί πάλι να αλλάξεις φιλοσοφία ζωής και να αποκομίσεις εμπειρίες μέσα από ταξίδια ή άτομα που μένουν μακριά. Μην είσαι δογματική και μην επιβάλλεις τις απόψεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την πανσέληνο στο Ζυγό θα ολοκληρώσεις κάποιες ενέργειες σχετικές με οφειλές, δάνεια, επενδύσεις. Μπορεί να βελτιώσεις τα έσοδά σου και να αποπληρώσεις κάποιες οφειλές σου. Η λίμπιντο θα είναι στα ύψη, θα παθιαστείς με το ταίρι σου ή μπορεί να ενδώσεις σε ένα παράνομο έρωτα στον οποίο δεν θα μπορείς να αντισταθείς. Μπορεί επίσης να αναζωπυρωθεί ένας έρωτας από το παρελθόν. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και αφορούν μια σημαντική για σένα σχέση. Μπορεί τώρα να είσαι πιο ζηλιάρα, πιο κτητική και θα χρειαστεί να μάθεις να ελέγχεις κάθε τι αρνητικό. Αν είσαι μόνη, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη μιας ερωτικής σχέσης αλλά θα είσαι και πιο απαιτητική απέναντι σε νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την πανσέληνο στο απέναντι ζώδιο θα έχεις εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις και μπορεί να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή να δώσεις ένα τέλος. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια σοβαρή γνωριμία που θα εξελιχτεί σε ένα μεγάλο έρωτα. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σου. Αναζητάς την ασφάλεια σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Έχεις ανάγκη μια οικεία συμπεριφορά, τη συντροφικότητα. Έχεις τους ίδιους στόχους με το σύντροφό σου, ικανοποιούνται οι ανάγκες σου; Σε κάθε περίπτωση, μην προσπαθείς να κυριαρχήσεις ή να επιβληθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο ολοκληρώνεται μια επαγγελματική δραστηριότητα. Μπορεί να πιάσεις ένα στόχο ή να χάσεις μια δουλειά. Μη φοβηθείς γιατί αμέσως θα ξεκινήσει μια νέα πορεία και θα έχεις μεγαλύτερο και πιο σταθερό όφελος. Αλλαγές μπορεί να κάνεις και στην καθημερινότητά σου ή στον τρόπο ζωής σου. Οι δραστηριότητές σου θα είναι πολλές και μπορεί να νιώσεις άγχος και κούραση. Αναλύεις περισσότερο τη ρουτίνα σου και ίσως κάποιες ανεκπλήρωτες ανάγκες σου βγουν στην επιφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο, θα απολαύσεις τον έρωτα, τη διασκέδαση, τη χαρά της ζωής, το φλερτ. Αν έχεις μια σχέση, μπορεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Αν είσαι μόνη, θα δείξεις τις σοβαρές προθέσεις σου σε μια νέα γνωριμία. Τώρα σε ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και απολαμβάνεις τον έρωτα. Βιώνεις το πάθος με κάποιον που σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ερωτική και έντονα συναισθηματική. Καλά θα είναι τα νέα αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Θα κάνεις σημαντικές αλλαγές σε αυτά και θα δεχτείς πίεση. Μπορεί να ψάχνεις ένα νέο σπίτι, να αποφασίσεις μια ανακαίνιση ή ακόμα και να μετακινηθείς σε μια άλλη πόλη. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να συζήσεις. Νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα στο χώρο σου, μια εσωτερική γαλήνη και κάνεις τα πάντα για να ζεις μια ικανοποιητική ζωή μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έκτακτα έξοδα μπορεί να σε βγάλουν εκτός budget.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο, οι σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες βελτιώνονται. Μπορεί να σου ανοίξει μια νέα επαγγελματική πόρτα με καλές προοπτικές. Η επικοινωνία είναι σε πολύ καλά επίπεδα και δεν αποκλείεται να κάνεις σημαντικές γνωριμίες. Σκέφτεσαι λογικά και πρακτικά τις καταστάσεις, προβάλλεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους άλλους και κάποια συμφωνία μπορεί να σε βγάλει από ένα αδιέξοδο. Έχεις καλές επικοινωνιακές ικανότητες, έμπνευση και φαντασία και προβάλλεις τα ταλέντα σου.

*κεντρική φωτογραφία: istock

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ