Πανσέληνος στον Ταύρο | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου;

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου

Η πανσέληνος στον Ταύρο διευκολύνει τις εμπορικές συμφωνίες. Η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα λύνει διαφωνίες και ευνοεί τις τέχνες, την έμπνευση και την πνευματικότητα. Η διαίσθηση, η ευαισθησία και ο ρομαντισμός κυριαρχούν. Βοηθάμε όποιον μας χρειάζεται, η ανιδιοτέλεια και η συμπόνια επίσης κυριαρχούν. Η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού φέρνει εντάσεις στη συναισθηματική ζωή και χωρισμούς καθότι το πάθος κυριαρχεί. Θα υπάρξουν αλλαγές, απρόοπτα και επαναστατικές κινήσεις. Προσοχή απαιτούν τα οικονομικά καθώς θα προκύπτουν έκτακτα έξοδα.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες και ζώδια στο δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο ενισχύει οικονομικές ανασφάλειες, επηρεάζει θέματα που σχετίζονται με το χρήμα και το αίσθημα της ασφάλειας. Επαναπροσδιορίζεις τις αξίες και τις ανάγκες σου. Κάτι απρόοπτο μπορεί να συμβεί στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Θα θελήσεις να σταθεροποιήσεις το εισόδημά σου ή να κάνεις μια αγοραπωλησία. Όμως μην ρισκάρεις. Προγραμμάτισε τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σου. Μην δανείζεις, μη δανείζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου. Ασχολείσαι με την προσωπική σου ζωή και το πάθος σου ενισχύεται. Μπορεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα με κοντινά πρόσωπα και να απομακρυνθείς από ανθρώπους που δεν ανταποκρίνονται στα θέλω σου. Μπορεί πάλι να προκύψει μια νέα δυνατή σχέση. Άκου τη διαίσθησή σου γιατί σε οδηγεί στο σωστό δρόμο. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος σε σχέσεις που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στον Ταύρο σου δίνει την ανάγκη να μείνεις μακριά από έντονες καταστάσεις. Το παρασκήνιο κυριαρχεί και εσύ έχεις ανάγκη από ηρεμία. Κάνε ένα βήμα πίσω και μείνε μακριά από καταστάσεις που μπορεί να σε βλάψουν. Μπορεί να κρατάς κρυφή και κάποια σχέση. Ασχολήσου με κάτι χαλαρωτικό, με χαρούμενες δραστηριότητες και προσπάθησε να ισορροπήσεις τις ψυχικές με τις σωματικές σου ανάγκες. Επαναπροσδιόρισε τα θέλω σου και μην δίνεις τροφή για σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει φιλίες, ομάδες και στόχους. Βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής και χαρίζεις ρομαντισμό, τρυφερότητα και συμπόνια σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε φιλικές σχέσεις ή να παρέχεις στήριξη και βοήθεια σε κοντινά πρόσωπα. Μπορεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις για να πετύχεις τα όνειρά σου. Συμβουλές μπορεί να σου δώσουν άτομα από τον κοινωνικό σου κύκλο ή μπορεί να αποκαλύψεις κάποιο μυστικό σου.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάτι δικό σου ή να αλλάξεις εργασία. Σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα καλυτερεύουν και δείχνεις τις ικανότητές σου. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και πάρε συμβουλές από ενημερωμένα πρόσωπα. Μπορεί τώρα να κλείσει μια συμφωνία ή διαπραγμάτευση ή επένδυση. Κάνε αλλαγές με σταθερό βήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Ταύρο έχει να κάνει με φιλόδοξα σχέδια, ταξίδια στο εξωτερικό, νομικά θέματα, μακρινούς συγγενείς, σπουδές. Μέσα από κάποια γεγονότα, μπορεί να αλλάξεις ιδέες και αντιλήψεις. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό, να πάρεις ένα δίπλωμα ή να μετακομίσεις και στο εξωτερικό ή στην επαρχία. Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν, νέα δεδομένα προκύπτουν. Θέλεις να ζήσεις όπως έχεις ονειρευτεί μέσα στα πλαίσια της ασφάλειας και της σταθερότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες18 Σεπτεμβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες17 Σεπτεμβρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Αφροδίτη στον Σκορπιό
Πλανητικες Επιρροες14 Σεπτεμβρίου 2018

Αφροδίτη στον Σκορπιό | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Από 9 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου

Ζώδια Σεπτεμβρίου
Πλανητικες Επιρροες06 Σεπτεμβρίου 2018

Ζώδια Σεπτεμβρίου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Τι σου επιφυλάσσει ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου;

ερωτικά Σεπτεμβρίου
Πλανητικες Επιρροες31 Αυγούστου 2018

Ερωτικά Σεπτεμβρίου | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων;

Οι ερωτικές εξελίξεις της αρχής του φθινοπώρου

Best of network