Follow us

Πανσέληνος στον Τοξότη | Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια;

Στις 29 Μαΐου

dfgrth

Η πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει εξελίξεις ή μια ολοκλήρωση σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, τις σπουδές, τη φιλοσοφία μας, τα ταξίδια, τη θρησκεία καθώς και νομικά θέματα. Με αυτό το φεγγάρι θα προσπαθήσουμε να εξελιχτούμε πνευματικά, μπορεί να κλείσουμε μεγάλες συμφωνίες, να βρούμε ένα νέο όραμα.

Μπορεί κάποιες παλιές αντιλήψεις μας να μας μπλοκάρουν και να χρειαστεί να αλλάξουμε τον τρόπο συμπεριφοράς μας. Θα πρέπει να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, να γνωρίσουμε ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό μας, να απελευθερωθούμε και να υιοθετήσουμε νέες πεποιθήσεις.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο στον Τοξότη είσαι ανοιχτή σε όλο τον κόσμο, θέλεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν αισιόδοξη. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια με τόλμη και θάρρος. Μπορεί να ασχοληθείς με πιο πνευματικά θέματα και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου μέσα από μια εκπαίδευση ή ένα σεμινάριο. Αλλάζεις τις πεποιθήσεις σου, τη φιλοσοφία σου. Μπορεί να σε απασχολήσουν και νομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο στον Τοξότη θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά και με την ψυχολογία σου. θα τακτοποιήσεις χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά ενώ αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και σε εισοδήματα συντρόφου. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία. Καταπιεσμένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις για να προχωρήσεις παρακάτω. Αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα και προσπαθείς να δημιουργήσεις ισότιμες σχέσεις. Αλλάζουν οι αξίες σου, οι πεποιθήσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την πανσέληνο στο απέναντι ζώδιο κλείνει ένας κύκλος σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάποια γεγονότα θα είναι καθοριστικά για τη σχέση σου. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, να νιώσεις πιο ασφαλής, να δεθείς περισσότερο μαζί του ψυχικά και συναισθηματικά. Μια μεγαλύτερη δέσμευση είναι πιθανή. Αν ζεις μια προβληματική κατάσταση, μπορεί να δώσεις τέλος σε μια σχέση. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία με άτομο που έρχεται από μακριά είναι πιθανή. Επαγγελματικά, μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή να υπάρξουν αλλαγές σε συναδελφικό επίπεδο. Η οπτική σου αλλάζει και κάνεις διαφορετικές επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την πανσέληνο στον Τοξότη μπορεί να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, να κάνεις επιλογές πιο αισιόδοξες. Μπορεί οι αλλαγές να αφορούν την εργασία σου ή τη διατροφή σου και τις συνήθειές σου. Μπορεί το πρόγραμμά σου να είναι βαρύ και να πιέζεσαι από τις διάφορες υποχρεώσεις, να αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι αρνητικά. Κάνε αλλαγές για να βρεις την ηρεμία σου. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα είναι πιθανά. Ξεκίνα νέες δραστηριότητες για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να καλλιεργήσεις το πνεύμα σου.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον Τοξότη επηρεάζει τους έρωτές σου, τη δημιουργικότητά σου, τη διασκέδαση, τα παιδιά. Είσαι πιο εξωστρεφής, ανέμελη και αισιόδοξη. Έχεις ανάγκη να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να ασχοληθείς με χόμπι και τυχερά παιχνίδια. Εξελίξεις θα υπάρξουν στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με άτομο που να έχει τα ίδια πιστεύω και ενδιαφέροντα με σένα. Θέλεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και να δώσεις γενναιόδωρα την αγάπη σου. Θα θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο στη ζωή σου, κάτι που να έχει νόημα και σκοπό. Αν έχεις παιδιά, θα ασχοληθείς με το μέλλον τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Τοξότη κλείνει ένα κύκλο σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, παρελθόντος. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου ή μια μετακόμιση. Ασχολείσαι με θέματα ακινήτων και κληρονομικά. Μπορεί να έχεις επισκέψεις από πρόσωπα που ζουν μακριά. Μένεις πολλές ώρες στο σπίτι σου, νιώθεις ασφαλής, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και χαλαρώνεις με την παρέα αγαπημένων προσώπων. Το παρελθόν σου, οι ρίζες σου, η παιδική σου ηλικία, οι επιλογές που έκανες στα συναισθηματικά σου σε απασχολούν έντονα. Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική οπτική και μπορεί να αλλάξεις απόψεις για κάποια πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Με την πανσέληνο στον Τοξότη θα έχεις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν αδέρφια και συγγενείς. Μπορεί να κάνεις κάποιο κοντινό ταξίδι, προσωπικό ή επαγγελματικό. Αλλαγές μπορεί να κάνεις και στο μεταφορικό σου μέσο, κάτι αλλάζει στις μετακινήσεις σου. Κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον και διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα και δημιουργείς νέες φιλίες και συμμαχίες. Περνάς όμορφες στιγμές με φίλους και διασκεδάζεις. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα γύρω σου, δέχεσαι στήριξη και βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά θέματα. Κάποια αλλαγή μπορεί να υπάρξει στο εισόδημά σου, προσοχή στα έξοδα για να μην βγεις εκτός προυπολογισμού. Μη ρισκάρεις καθώς τώρα μπορεί να υπερεκτιμάς τις καταστάσεις. Μπορεί πάλι να ανακαλύψεις νέες πηγές εσόδων για να βελτιώσεις την κατάστασή σου και να αισθανθείς πιο ασφαλής. Έχεις νέες ιδέες και μπορεί να αποφασίσεις νέες επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου είσαι αυθόρμητη και ενθουσιώδης. Τα διλήμματα εξαφανίζονται και παίρνεις αποφάσεις για τη σχέση σου και την πορεία της. Αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Μπορεί να αποφασίσεις αλλαγές σε συνεργασίες ή αντίθετα να εγκαταλείψεις σχέδια που δεν σου ταιριάζουν. Λάμπεις, προβάλλεις τον αυθεντικό εαυτό σου και απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου σε ερωτική και επαγγελματική ζωή. Τα εγχειρήματά σου σε οδηγούν στην επιτυχία. Έχεις μια καλή δημόσια εικόνα και όμορφα συναισθήματα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την πανσέληνο στον Τοξότη ασχολείσαι με τον εαυτό σου και απομονώνεσαι από πράγματα που συμβαίνουν σε ερωτική και επαγγελματική ζωή. Έχεις ανάγκη να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, να απελευθερωθείς από φοβίες και ανασφάλειες, από πράγματα που σε καταπιέζουν και σε οδηγούν σε λανθασμένους δρόμους. Θέλεις να απομακρυνθείς από τα δύσκολα και από ανθρώπους που απομυζούν την ενέργειά σου. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές κινήσεις για να μην βλάψεις την δημόσια εικόνα σου. Χαλάρωσε και σκέψου πριν αποφασίσεις. Ξεκουράσου κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πανσέληνο στον Τοξότη κάνε πράξη τα όνειρά σου, θα πετύχεις τους στόχους σου. Εκμεταλλεύσου φιλίες και γνωριμίες για να πετύχεις τα σχέδιά σου. θα διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου ενώ δεν αποκλείεται να συμμετέχεις και σε μια ομάδα με κοινούς σκοπούς και οράματα. Μπορεί να γνωρίσεις ανθρώπους που ζουν μακριά ή είναι διαφορετικοί από εσένα. Έχεις ανοιχτό μυαλό, βοηθάς τους γύρω σου και ξεφεύγεις από τη ρουτίνα. Η πρωτοτυπία σου και η εκκεντρικότητά σου έρχονται στο προσκήνιο και κάνεις διαφορετικά πράγματα, πέρα από τα συνηθισμένα. Παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα λύνονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στον Τοξότη επηρεάζει την καριέρα σου. Κάνεις τα πάντα για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να αποφασίσεις να βρεις μια νέα δουλειά, να αναζητήσεις νέους δρόμους και ευκαιρίες για να εξελιχτείς. Θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα καθώς και η εικόνα που προβάλλεις. Θα βρεθείς με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν με την εμπειρία τους και τις συμβουλές τους. Προβάλλεις τις ικανότητές σου ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους ή να δεχθείς μια πρόταση από άλλη πόλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ