Πανσέληνος στους Διδύμους στις 12 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Η Σελήνη στους Διδύμους δεν έχει βάθος και συναισθηματική σταθερότητα. Είναι επιφανειακή, αγαπά την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, έχει εναλλαγές διαθέσεων. Η πανσέληνος αυτή είναι βοηθητική σε θέματα που αφορούν αδέρφια, συγγενείς, γείτονες, μετακινήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μας ζητά να είμαστε προσεκτικοί σε ουτοπίες. Η σύνοδος της Αφροδίτης με Κρόνο/Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλειες και πάθη σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα. Το τρίγωνο Άρη/Ποσειδώνα μας ζητά να αποφύγουμε ζήλιες και εμμονές. Το τρίγωνο Δία/Ουρανού μπορεί να φέρει επιτυχίες σε αυτούς που ξέρουν να τολμούν.

Ζώδια 2020 ετήσιες προβλέψεις | Όσα θα γίνουν τη νέα χρονιά για κάθε ζώδιο

Αυτή η πανσέληνος μας βοηθά να ξεφύγουμε από το άγχος της καθημερινότητας και να δούμε την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Μπορούμε να κάνουμε ανάλαφρες συζητήσεις, να έχουμε χιούμορ, να δεχόμαστε τις απόψεις των άλλων. Τις επόμενες μέρες θα αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο και θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στους Διδύμους βοηθά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Μπορεί να κλείσεις συμφωνίες και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Είναι καλό διάστημα για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κοντινές αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν είναι πιθανές. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα. Σκέφτεσαι αισιόδοξα, προβάλλεις με άνεση τις απόψεις σου, είσαι πιο τολμηρή, πιο ομιλητική, πιο κοινωνική. Προσοχή στα παρορμητικά λόγια και τις γρήγορες αποφάσεις. Προσπάθησε να βελτιώσεις σχέσεις με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να βρεις μια νέα πηγή εσόδων τις επόμενες μέρες. Έχεις ιδέες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, θέλεις να περνάς καλά. Τα υλικά αγαθά σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία ή μια οικονομική διαπραγμάτευση που θα φέρει ευημερία. Έχεις ανάγκη να αισθανθείς πιο ασφαλής, να συσφίξεις τη σχέση σου με το ταίρι σου ή αν είσαι μόνη, να δημιουργήσεις μια σχέση με προοπτικές. Αναζητάς την παρέα ατόμων που έχουν τις ίδιες αξίες με τις δικές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου κάνε αλλαγές. Έχεις ανάγκη να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Είσαι επικοινωνιακή και ενθουσιώδης και η διάθεσή σου είναι κυμαινόμενη. Μπορεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για πράγματα που σε απασχολούν καιρό. Υπερασπίζεσαι τις ιδέες σου με πάθος και θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να βλέπεις με διαφορετική ματιά από τους άλλους και να αξιολογείς διαφορετικά τα πράγματα. Ακολούθησε ένα νέο τρόπο ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την πανσέληνο στους Διδύμους έχεις έντονη διαίσθηση. Μπορείς αυτό το διάστημα να κάνεις επαγγελματικά σχέδια ή μπορεί να δεχτείς προτάσεις. Κάνεις μια αξιολόγηση κάποιων προσώπων στη ζωή σου, ξεκαθαρίζεις για να ηρεμήσεις και για να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες ζωής, πιο ανάλαφρες. Αναζητάς τη μοναξιά και τη χαλάρωση, θέλεις να απομακρυνθείς από το παρελθόν και από πράγματα που σε πληγώνουν.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Θα είσαι αισιόδοξη και οι προσπάθειές σου θα στέφονται με επιτυχία. Διασκεδάζεις και συζητάς με φιλικά πρόσωπα ή με άτομα από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Μπορεί να κάνεις μια εκκαθάριση σε φίλους αν δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με τις δικές σου. Μπορεί πάλι να πάρεις σωστές συμβουλές από φίλους. Μπορεί πάλι να μπεις σε μια ομάδα. Επιλέγεις αυστηρά τους φίλους και τις ομάδες στις οποίες ανήκεις. Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου κύκλο είναι πιθανός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την πανσέληνο στους Διδύμους θα σε απασχολήσει η καριέρα. Μπορεί να δεχτείς κάποιες προτάσεις ή να έχεις κάποια διλήμματα. Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις κατεύθυνση. Πρόσωπα κύρους μπορεί να σε βοηθήσουν ή να σε στηρίξουν με τις ιδέες και τις συμβουλές τους. Μπορεί να έχεις μικρές ανησυχίες για τη δουλειά σου ή να συμβούν κάποιες αλλαγές, όμως γρήγορα θα τις αποδεχτείς. Δημιούργησε μια καλή εικόνα μέσα από την επικοινωνία και τις ιδέες που προβάλλεις.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στους Διδύμους διευρύνει τους ορίζοντές σου και την πνευματικότητά σου. Μπορεί να έχεις ιδέες που θα επηρεάσουν θετικά τα επαγγελματικά σου ή μπορεί να δεχτείς προτάσεις από το εξωτερικό που θα σου ανοίξουν μια νέα πορεία. Μπορεί αυτό το διάστημα να πάρεις αποφάσεις για να εξελίξεις μια σχέση. Ένας έρωτας είναι πιθανός αν είσαι μόνη. Είσαι αισιόδοξη, χαρούμενη, κοινωνική και οι ιδέες σου σε βγάζουν από τη ρουτίνα. Μπορεί να μελετήσεις νέα πράγματα, να αλλάξεις φιλοσοφία ζωής. Συζητάς θρησκευτικά, πολιτικά, κοινωνικά θέματα, ανταλλάσσεις τις απόψεις σου με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά. Προσπαθείς να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε έξοδα και έσοδα και κάνεις τα πάντα για να αποπληρώσεις χρέη που σε αγχώνουν. Μπορεί να δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Το πάθος κυριαρχεί αυτό το διάστημα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να υποκύψεις σε έναν πειρασμό. Έχεις ανάγκη την ασφάλεια, τη σταθερότητα και θέλεις να ξεφύγεις από πρόσωπα που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια. Έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τη ζωή σου. Τα συναισθήματα αλλά και οι σκέψεις σου είναι έντονες, μπορείς να αποσαφηνίσεις τις προθέσεις των άλλων. Φύγε μακριά από οτιδήποτε χαλάει την ηρεμία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Κάποια γεγονότα θα φέρουν κάποιες εξελίξεις, θα πάρεις κάποιες αποφάσεις. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση, αναζητάς τη σταθερότητα και την συντροφικότητα. Επαγγελματικά, μπορεί να κλείσεις μια νέα συμφωνία. Δες ποιες είναι οι ανάγκες σου και οι επιθυμίες σου, δες τι θέλεις από τη σχέση για να νιώσεις ασφαλής. Μπορείς αυτό το διάστημα να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή να δώσεις ένα τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει την εργασία και την καθημερινότητά σου. Οι προσπάθειες που κάνεις θα αναγνωριστούν. Αν θέλεις να κάνεις μια επαγγελματική αλλαγή ή προετοιμάζεις το έδαφος για μια συνεργασία, τα πράγματα θα εξελιχτούν θετικά. Είσαι πιο επικοινωνιακή, ανταλλάσσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου. Μπορεί να επωμιστείς περισσότερες ευθύνες που θα σε αγχώσουν. Θέλεις η δουλειά σου να είναι δημιουργική και να σε ικανοποιεί. Ξεκουράσου για να αποφύγεις θέματα υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πανσέληνο στους Διδύμους θέλεις να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις. Είσαι χαρούμενη, νιώθεις πως καλύπτονται οι συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Περνάς όμορφες στιγμές με τα παιδιά σου ή μπορεί και να έχεις νέα για εγκυμοσύνη. Διαθέτεις έμπνευση, δημιουργικότητα και πραγματοποιείς τις φιλοδοξίες σου. Απολαμβάνεις τον έρωτα, η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου. Να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στους Διδύμους ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Το σπίτι είναι το καταφύγιό σου, μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Τα οικεία σου πρόσωπα είναι το κέντρο της ζωής σου, τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Τυχόν προβλήματα με κοντινά πρόσωπα λύνονται. Απολαμβάνεις μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και διασκεδάζεις στο σπίτι. Φροντίζεις και περιποιείσαι αγαπημένα πρόσωπα και νιώθεις ασφαλής.

Share
ΓΡΑΦΕΙ
Χρύσα Συκά

FRESH NEWS

Η βασίλισσα Ελισάβετ κρύφτηκε πίσω από ένα θάμνο για να αποφύγει έναν καλεσμένο της

Τι συνέβη κατά τη διάρκεια της βόλτας της στον κήπο του παλατιού; Read More

26 Μαΐου, 2020

Συνταγή για σοκολατόπιτα με φουντούκια και λίγη ζάχαρη έτοιμη σε 20 λεπτά

Μια δοκιμασμένη συνταγή για σοκολατόπιτα χωρίς πολλή ζάχαρη και έτοιμη Read More

26 Μαΐου, 2020

To αγαπημένο brand που κάνει δυναμικό comeback και φοράνε oι celebrities

Θα έχεις προσέξει πώς βλέπεις αρκετά συχνά δύο αγγελάκια να πρωταγωνιστούν σε fashionable looks Read More

26 Μαΐου, 2020

Ο Justin Theroux απευθύνθηκε δημόσια στην πρώην του Jennifer Aniston με ένα συναισθηματικό post

Ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram και την έκανε tag. Read More

26 Μαΐου, 2020

Το MissBloom.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε πώς

εδώ