Πανσέληνος στους Διδύμους στις 23/11: Πώς θα σε επηρεάσει;

Με την πανσέληνο στους Διδύμους σκεφτόμαστε, θυμόμαστε, νιώθουμε νοσταλγία

Πανσέληνος στους Διδύμους στις 23/11: Πώς θα σε επηρεάσει;

ΖΥΓΟΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους έχεις ευχάριστη διάθεση και καλές ιδέες. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα μελέτη ή σπουδές ή σεμινάρια και να έχεις καλά νέα σχετικά με το εξωτερικό. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, η φιλοσοφία ζωής. Είσαι πιο κοινωνική και συζητάς για πολιτικά και κοινωνικά θέματα. Υπερασπίζεσαι τις πεποιθήσεις σου και κάποιοι μπορεί να κοντραριστούν μαζί σου. Ανοίγεις τους ορίζοντες σου και μπορεί να δεχτείς και μια πρόταση από το εξωτερικό που θα σου ανοίξει μια νέα πορεία. Ένα μακρινό ταξίδι είναι επίσης πιθανό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους έχεις ανάγκη την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Παλεύεις με την ψυχή σου για να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου και να απομακρυνθείς από πρόσωπα που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια. Μπορείς να ανακαλύψεις τη ρίζα κάποιων προβλημάτων από το παρελθόν για να ηρεμήσεις. Προσπαθείς να βρεις λύσεις και ισορροπία στα κοινά οικονομικά, σε περιουσιακά, χρέη, δάνεια. Θέλεις να αποπληρώσεις χρέη που σε αγχώνουν έστω και με κάποιες στερήσεις. Το πάθος στη σχέση σου ενισχύεται και αν είσαι μόνη, μπορεί να προκύψει μια νέα σεξουαλική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την πανσέληνο στο απέναντι ζώδιο, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ξαφνικές εξελίξεις που θα σε οδηγήσουν σε μια επισημοποίηση. Θα δεις τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου και θα συνειδητοποιήσεις τι θέλεις από σχέσεις και συνεργασίες, τι θέλεις να λάβεις για να νιώσεις ασφαλής. Αυτό το διάστημα μπορείς να πας ένα βήμα παρακάτω μια σχέση ή μια συνεργασία ή να δώσεις ένα τέλος. Αν είσαι μόνη, αναζητάς τη συντροφικότητα, κάποιον που να σου προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Θέλεις να ανήκεις κάπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους ανταλλάσσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου στην εργασία σου, δίνεις και παίρνεις συμβουλές. Ίσως να αναλάβεις νέες ευθύνες που θα σε αγχώσουν ή να γίνει ένα νέο μοίρασμα αρμοδιοτήτων. Θέλεις να κάνεις την εργασία σου πιο ικανοποιητική. Άσε στην άκρη την τελειομανία και σταμάτα να αναλύεις ατελείωτα τις καταστάσεις γιατί θα κουραστείς και θα επιβαρύνεις την υγεία σου. Ο ζήλος σου και οι μεγάλες σου προσπάθειες μπορεί να αναγνωριστούν. Μια επαγγελματική αλλαγή είναι πιθανή ή μια νέα συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς. Αν έχεις σχέση, επικοινωνείς καλύτερα με το ταίρι σου και καλύπτεις τις συναισθηματικές ανάγκες και επιθυμίες σου. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, έχεις καλές ιδέες και έμπνευση, προβάλλεις το έργο σου και αποκτάς καλή φήμη. Οι σχέσεις σου με τα παιδιά βελτιώνονται, μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Επαγγελματική και ερωτική ζωή θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους επηρεάζονται σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και η οικογένεια αποτελεί το κύριο ενδιαφέρον σου. θέλεις να σε φροντίζουν και να νιώθεις ασφαλής. Προσπάθησε να λύσεις διαφορές με οικεία πρόσωπα και να ηρεμήσεις. Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα καλό κλίμα και περιποιήσου αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network