Follow us

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2019 στους Ιχθύες | Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Η Πανσέληνος στις 13-14 Σεπτεμβρίου αγγίζει τον πνευματικό εαυτό μας, το υποσυνείδητο, την ψυχολογία μας

Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14 Σεπτεμβρίου

Η Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2019 στους Ιχθύες στις 13-14 Σεπτεμβρίου μιλάει για μέρες τρυφερότητας, στοργής, αλληλεγγύης, τέχνης, έρωτα, οραματισμού. Αγγίζει τον πνευματικό εαυτό μας, το υποσυνείδητο, την ψυχολογία μας. Είμαστε πιο εσωστρεφείς, πιο ευαίσθητοι, πιο ευάλωτοι. Όμως οι πλανήτες βρίσκονται στο απέναντι ζώδιο της Παρθένου και απαιτούν δράση πρακτική, με ακρίβεια και λεπτομέρεια και σχολαστικό πνεύμα. Η μια τάση συγκρούεται με την άλλη και θα πρέπει να ισορροπήσουμε την αρμονία με την πρακτικότητα και την οργάνωση.

Άρης στη Παρθένο από 18 Αυγούστου έως 3 Οκτωβρίου | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Τι περιμένει κάθε ζώδιο;

Η σύνοδος της πανσελήνου με τον Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια θέματα με το υγρό στοιχείο, με ουσίες, με ναρκωτικά, με σκάνδαλα, με εξαπατήσεις. Ο Κρόνος γυρνάει σε ορθή πορεία στις 18 και μας βοηθά να κινηθούμε με πειθαρχία και σοβαρότητα, οι κινήσεις μας αποδίδουν καρπούς. Η σύνοδος της πανσελήνου με τον Άρη και το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα μας δίνει ώθηση και δύναμη, νιώθουμε πως μπορούμε να μετακινήσουμε βουνά.

Ας δώσουμε μεγάλη σημασία στα όνειρα και τις βαθιές επιθυμίες μας. Κυριαρχεί η τάση για ονειροπόληση, θα έχουμε ιδέες και έμπνευση αλλά θα είμαστε και αφηρημένοι. Ακούμε και συμπάσχουμε με τους άλλους αλλά θα πρέπει να μην παρασυρθούμε από ανεδαφικές υποσχέσεις.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2019 στους Ιχθύες στις 13-14 Σεπτεμβρίου | Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο στους Ιχθύες, προσπάθησε να μην αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις ουτοπικά. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Κάποια προβλήματα προέρχονται από το υποσυνείδητο. Άσε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που έχεις περάσει στο παρελθόν. Μείνε μακριά από τον πολύ κόσμο και σκέψου, κρυφές καταστάσεις αποδίδουν καρπούς. Άκου τη διαίσθηση και τα όνειρά σου, κάτι έχουν να σου πουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες σε κάνει ρομαντική, δοτική και ονειροπόλα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να πετύχεις τους στόχους σου, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες για το μέλλον σου. Ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες, όμως κάποια πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Προσοχή σε παρεξηγήσεις για να μην χαλάσεις φιλίες. Μπορεί κάποια φιλικά πρόσωπα να είναι ύπουλα και αναξιόπιστα και όχι τόσο τίμια όσο φαίνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την πανσέληνο στους Ιχθύες, θέλεις να ανέβεις στην καριέρα και να αποκτήσεις φήμη. Προβάλλεις τον εαυτό σου και δεν περνάς απαρατήρητη. Μπορεί να συμβούν κάποιες ανέλπιστες αλλαγές που θα επηρεάσουν το κύρος σου. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις εντάσεις. Προσοχή καθώς κάποια πρόσωπα μέσα από τον εργασιακό χώρο μπορεί να σου στήσουν παγίδες ή μπορεί να παρεξηγηθείς μαζί τους, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι σαφής στα λόγια σου. Μην απογοητεύεσαι από διάφορες καταστάσεις μέσα στον εργασιακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες σε κάνει ονειροπόλα και γοητευτική. Κερδίζεις τις εντυπώσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πιθανό. Αλλάζεις τη φιλοσοφία σου, τον τρόπο σκέψης σου, έχεις νέες ιδέες και ευκαιρίες ενώ μπορεί να δεχτείς και προτάσεις από το εξωτερικό. Σπουδές και νομικά θέματα ευνοούνται. Αισθηματικά, μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία ή να επισημοποιήσεις μια σχέση. Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να βάλει εμπόδια στα όνειρά σου και την πορεία σου.

ΛΕΩΝ

Με την πανσέληνο στους Ιχθύες μπορεί να έχεις μια εμμονή με τα οικονομικά που θα σου βγει σε καλό. Το φεγγάρι επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, τα χρέη, τα δάνεια, τα περιουσιακά, τις επενδύσεις. Μπορεί να σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου αλλά θα πρέπει να αποφύγεις παγίδες. Ένας παλιός έρωτας μπορεί να αναζωπυρωθεί. Μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις ένα τέλος ή να απομακρυνθείς από μια σχέση που σε περιορίζει. Μην επιβάλλεσαι στις σχέσεις σου και μην πουλάς εξουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο έχει να κάνει με την συντροφικότητα και τις συνεργασίες. Μπορεί να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να βρεις μια καλύτερη δουλειά. Η τύχη σε ακολουθεί και φαίνεται ότι κάτι πάει να αλλάξει. Κάποιο μήνυμα λαμβάνεις μέσα από κάποιες συμπτώσεις. Ένας νέος έρωτας, μια επανασύνδεση, σημαντικές συζητήσεις σε βγάζουν από το τούνελ. Λαμβάνεις τις απαντήσεις που ζητάς για την πορεία της σχέσης σου. Μια κατάσταση παγιώνεται ή τελειώνει. Μπορείς αυτό το διάστημα να ξεπεράσεις ανώδυνα μια κατάσταση και να συναντήσεις το κατάλληλο πρόσωπο που θα σε απογειώσει.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει εργασία και υγεία. Υπάρχει μια αστάθεια και δεν είναι καλό διάστημα για να πάρεις αποφάσεις. θα πρέπει να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και την καθημερινότητά σου για να βγάζεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να σου μένει χρόνος για την προσωπική σου ζωή. Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείς με την υγεία και τη διατροφή σου, να απαλλαχτείς από κακές συνήθειες. Χαλάρωσε και βγες από καταστάσεις που σε αγχώνουν. Ξεκαθάρισε προβληματικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες σε κάνει ρομαντική, πολύ συναισθηματική. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις, ερωτεύεσαι, απολαμβάνεις τη ζωή. Ένα δημιουργικό έργο σου μπορεί να αναγνωριστεί ή ένα αγαπημένο πρόσωπο να σου δείξει έντονα τα συναισθήματά του. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και έρχεσαι κοντά με αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σου. Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς αυτό το διάστημα θα το απολαύσεις στο έπακρο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις το μεγάλο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Αφιερώνεις τις επόμενες μέρες πολύ χρόνο σε αυτούς τους τομείς και ασχολείσαι περισσότερο με αγαπημένα πρόσωπα. θέλεις να ομορφύνεις το χώρο σου ή μπορεί να τελειώσεις εργασίες στο σπίτι σου. Μπορεί να αποφασίσεις μια ανακαίνιση ή μπορεί να αγοράσεις νέα επίπλωση ή μπορεί να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Μην αφήνεις κάποια προβλήματα να σε καταβάλλουν ψυχολογικά, ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες φέρνει επαφές, κινητικότητα, συζητήσεις, συμφωνίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Είναι πιθανό να σου δοθούν ευκαιρίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή με καλές προοπτικές. Μπορεί να κάνεις μια σημαντική γνωριμία που να ανταποκρίνεται στα θέλω σου ή να αποφασίσεις ένα γάμο. Ένα κοντινό ταξίδι είναι επίσης πιθανό. Προσοχή σε υποσχέσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και σε προσβλητικά λόγια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, να κάνεις νέες συμφωνίες και αγοραπωλησίες. Κάνε προσεκτικές κινήσεις για να μην βρεθείς σε κίνδυνο, προσοχή σε παράνομες ενέργειες. Κάνε σωστό προϋπολογισμό για να πετύχεις τους στόχους σου. Κάνε συμφωνίες με σωστούς όρους και με φερέγγυα πρόσωπα. Απόφυγε πολύ σοβαρές αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου θα ασχοληθείς με την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα, θα απαλλαχτείς από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια, θα βάλεις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Προσοχή καθώς κάποια λάθη μπορεί να σου κοστίσουν, μη φέρεσαι εγωιστικά. Πραγματοποίησε τις φιλοδοξίες σου. Μια νέα σχέση ή ένας γάμος είναι πιθανά σενάρια. Κάνε πράγματα που σε αναζωογονούν και σε ξεκουράζουν, δείξε τα ταλέντα σου, πρόβαλλε τον εαυτό σου, κάποια πρόσωπα θα σε στηρίξουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ