Follow us

Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 2 Σεπτεμβρίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Η πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2020 επηρεάζει κυρίως τέσσερα ζώδια.

Sun peeks out from behind the clouds in woman's head

Απο την Πανσέληνο Σεπτεμβρίου 2020 επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένοι τέλος πρώτου και αρχές δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά και τις μοίρες από 7-13.

Το φεγγάρι στον ρομαντικό και τρυφερό Ιχθύ έρχεται σε αντίθεση με τον Ήλιο στην πρακτική και λογική Παρθένο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό φέρνει προοδευτικές ιδέες και σκέψεις που μας οδηγούν σε αλλαγές απαλλάσσοντάς μας από παλιές αντιλήψεις. Συμβιβασμοί μπορεί να γίνουν σε σχέσεις. Το τρίγωνο Ερμή/Κρόνου πραγματοποιεί αιτήματα με λογική και σοβαρότητα. Η αντίθεση Αφροδίτης/Κρόνου φέρνει συναισθηματική δυσαρέσκεια και ατολμία. Εντάσεις ανάμεσα σε σχέσεις θα μπορούσαν να καταλήξουν σε μια παθιασμένη επανασύνδεση. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε σοβαρές δεσμεύσεις. Με την πανσέληνο αυτή ενισχύεται η διαίσθηση, η φαντασία, η ευαισθησία. Ονειρευόμαστε μια καλύτερη ζωή. Ο ρομαντισμός θα βοηθήσει τις σχέσεις που δημιουργούνται αυτό το διάστημα. Έρωτες ασυμβίβαστοι, απαγορευμένοι, ιδιόρρυθμοι είναι στο μενού των ημερών. Το συναίσθημα, τα ιδανικά, η φυγή από την πραγματικότητα κυριαρχούν. Ερχόμαστε πιο κοντά στον πνευματικό εαυτό μας, στο υποσυνείδητο και αναζητάμε την αρμονία. Το φεγγάρι αυτό μας βοηθά να δούμε τι δεν λειτουργεί σωστά για να δημιουργήσουμε χώρο για αλλαγές. Είμαστε πιο ευάλωτοι, πιο εύθραυστοι, νιώθουμε βαθιά αγάπη και συμπόνοια. Ας αποφύγουμε την εσωστρέφεια που οδηγεί στην κατάθλιψη.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένοι τέλος πρώτου και αρχές δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά και τις μοίρες από 7-13.

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2020: Πώς θα επηρεάσει η πανσέληνος στους Ιχθύες τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο στους Ιχθύες ξεκαθαρίζεις τα θέλω σου, τους στόχους σου, τις επιθυμίες σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να δεχτείς μια επαγγελματική πρόταση ή να έχεις θέματα με το εξωτερικό ή νομικά ζητήματα. Είσαι πιο ονειροπόλα και λίγο αφηρημένη. Μπορεί να σκέφτεσαι όσα έχεις βιώσει στο παρελθόν και καλό θα ήταν να τα αφήσεις πίσω σου. Κρυφές ενέργειες αποδίδουν καρπούς. Έχεις ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνη σου, μακριά από τον κόσμο. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και τα όνειρά σου καρμικά. Ένα μυστικό μπορεί να αποκαλυφθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να δημιουργήσεις νέες φιλίες ή να κάνεις μια νέα γνωριμία. Η φαντασία σου απογειώνεται. Δέχεσαι πολλές προσκλήσεις που είναι επωφελείς. Οι δραστηριότητές σου είναι πολλές. Νέα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Πρόσεχε μην χαλάσεις μια φιλία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου που θα ενισχύσουν το κύρος σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή για να αποφύγεις εντάσεις. Είσαι δημοφιλής, προβάλλεις το έργο σου και δεν περνάς απαρατήρητη. Προσοχή καθώς κάποια άτομα μπορεί να θολώσουν το τοπίο στη δουλειά. Προσοχή σε παρεξηγήσεις, να είσαι σαφής στο λόγο σου. Μην αποθαρρύνεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου, τη φιλοσοφία σου. Βρίσκεις νέες ιδέες και ευκαιρίες ενώ μπορεί να δεχτείς προτάσεις και από το εξωτερικό. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό για σπουδές ή οποιοδήποτε άλλο λόγο. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση ή να κάνεις μια νέα γνωριμία με προοπτικές. Είσαι πιο ρομαντική και ονειροπόλα και μεταδίδεις τις εμπειρίες σου. Μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να σου βάλει εμπόδια στην πορεία σου. Γνωρίζεις νέα πρόσωπα και ανταλλάσσεις ιδέες και απόψεις.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, επενδύσεις. Μπορεί να αυξηθούν τα εισοδήματά σου, να έχεις αναπάντεχα οικονομικά κέρδη αλλά θα πρέπει να περιορίσεις την γενναιοδωρία σου για να μην βγεις χαμένη. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να αναζωπυρωθεί. Μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις ένα τέλος σε μια κατάσταση που σε περιορίζει. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα σε μια σχέση, μπορεί να απομακρυνθείς. Μην επιβάλλεσαι στους άλλους, μην εξουσιάζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να έχεις σοβαρά ερωτήματα γι’ αυτά και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, είτε να συνεχίσεις είτε να προχωρήσεις σε διάλυση μιας σχέσης ή συνεργασίας. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ανώδυνα τα συμβάντα αφού θα βρεθεί στο δρόμο σου ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα. Μπορεί πάλι το ταίρι σου να σε εκπλήξει ευχάριστα. Θα συμβεί ένα ξαφνικό γύρισμα της τύχης που θα σε οδηγήσει σε μια καλύτερη δουλειά ή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, χρήσιμη για το μέλλον. Το σύμπαν σου στέλνει μηνύματα μέσα από ευχάριστες συμπτώσεις. Αναζητάς σχέσεις που εκπληρώνουν τα όνειρά σου. Ένα νέο ειδύλλιο, μια επανένωση ή μια συζήτηση που σε βγάζει από το σκοτάδι είναι πιθανά σενάρια.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει την εργασία, την υγεία, την καθημερινότητά σου. Μπορείς να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, να οργανώσεις καλύτερα την ρουτίνα σου, να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, να διαμορφώσεις μια νέα καθημερινότητα που θα σου δημιουργήσει χώρο για προσωπικές δραστηριότητες. Τα οφέλη των αλλαγών θα είναι μακροπρόθεσμα. Μπορεί να ζητήσεις βοήθεια από συναδέλφους ή μπορεί να είναι κουραστική η καθημερινότητά σου και να μη μπορείς να χαλαρώσεις. Μπορείς επίσης να ασχοληθείς τώρα με την διατροφή σου και να απαλλαχτείς από βλαβερές συνήθειες. Ανέλπιστα βρίσκεις λύσεις σε θέματα υγείας και εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να ασχοληθείς με τα παιδιά σου ή με δημιουργικά σχέδια. Είσαι η ψυχή της παρέας. Με ότι και αν ασχοληθείς, θα το απολαύσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί αυτό το διάστημα να γνωρίσεις ένα μεγάλο έρωτα. Είσαι ιδιαίτερα ρομαντική και συναισθηματική, αναπτερώνεται το ηθικό σου ερωτικά. Μπορεί να αναγνωριστεί ένα έργο σου. Βγες έξω και απόλαυσε τη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί αυτό το διάστημα να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένειά σου αλλά και με τον καλλωπισμό του σπιτιού σου, μπορεί να τελειώσεις κάτι στο σπίτι που είχες ξεκινήσει. Μπορεί να κάνεις μια ανακαίνιση ή επισκευή ή να αγοράζεις έπιπλα. Μπορεί να επαναστατήσεις χωρίς αιτία. Διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια είναι πιθανά. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή ή μια συγκατοίκηση. Θέλεις να αισθανθείς πιο άνετα με οικεία πρόσωπα, μην ασχολείσαι με το παρελθόν, ασχολήσου με τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες φέρνει έντονη κινητικότητα. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες που θα αλλάξουν την ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Νέες προοπτικές ανοίγονται. Μπορεί να κάνεις μια νέα και σημαντική γνωριμία. Είσαι πρωτοπόρος και τολμάς σε κάθε επίπεδο. Κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα ενώ βρίσκεσαι σε σύγχυση. Κάποιες κουραστικές υποχρεώσεις μπορεί να παρουσιαστούν και να νιώσεις πίεση για να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου. Ένα κοντινό ταξίδι μπορεί να συναντήσει εμπόδια. Μπορεί να απομακρυνθείς από πρόσωπα που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, απόφυγε τις προσβολές και την αυστηρή κριτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να βρεις νέες πηγές εσόδων, να αυξήσεις τα εισοδήματά σου μέσα από αγοραπωλησίες ή συμφωνίες εκεί που δεν το περιμένεις. Κάνε ένα προυπολογισμό για να πετύχεις τους οικονομικούς στόχους σου. Μπορεί να βρεις μια πηγή χρηματοδότησης. Δες λεπτομερώς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται και απόφυγε σημαντικές αγορές. Μπορείς επίσης αυτό το διάστημα να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Απόφυγε τη ζήλεια και την ανασφάλεια. Απόφυγε επίσης τα αρνητικά συναισθήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Προσπαθείς να δεις τα υπέρ και τα κατά, να απαλλαχτείς από καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια και να βάλεις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Μπορείς αυτό το διάστημα να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Μια νέα σοβαρή σχέση μπορεί να δημιουργηθεί. Μπορεί να γνωρίσεις ξαφνικά ένα πρόσωπο που θα γίνει το ταίρι σου. Είσαι πολύ ευαίσθητη και συμπονετική. Πρόσεχε τον εγωισμό σου και τις ανταγωνιστικές σου τάσεις. Κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν, ανάδειξε τα ταλέντα σου, πρόβαλλε τον εαυτό σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ