Follow us

Πώς εξελίσσεται ο πρώτος μήνας της σχολικής χρονιάς για όλα τα ζώδια;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

It's a stack Πώς εξελίσσεται ο πρώτος μήνας της σχολικής χρονιάς knowledge

Το κουδούνι χτυπάει στις 11 Σεπτεμβρίου για νέους και παλιούς μαθητές. Τα ζώδια μας δίνουν κάποιες γενικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά των παιδιών, τη σχέση τους με τα μαθήματα και τους συμμαθητές τους.

Τα ζώδια της εβδομάδας | Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πώς εξελίσσεται ο πρώτος μήνας της σχολικής χρονιάς για όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Είσαι ένα ζωηρό παιδί που προκαλεί εύκολα φασαρίες και βγάζεις επιθετικότητα τόσο στους δασκάλους όσο και στους συμμαθητές σου. Δεν είσαι υπάκουη, κινείσαι πολύ, βαριέσαι εύκολα μέσα στην τάξη. Δεν κάθεσαι εύκολα να διαβάσεις, επαναστατείς, όμως είσαι ανταγωνιστική και θέλεις να έχεις καλούς βαθμούς. Αγαπάς πολύ τον αθλητισμό.

Αυτό το μήνα, αναγκάζεσαι να μπεις και πάλι σε ένα καθημερινό πρόγραμμα. Προσπαθείς να μπεις σε μια σειρά ως τα μέσα του μήνα ενώ από τις 15 και μετά, η επικοινωνία καλυτερεύει και δημιουργείς σχέσεις. Προσοχή καθώς κάποια πρόσωπα μπορεί να σε παρασύρουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι ένα ήσυχο παιδί που ακολουθεί τους κανόνες, την πειθαρχία, τα όρια. Αντιδράς με πείσμα όταν πιστεύεις πως σου κάνουν άδικα παρατηρήσεις. Λειτουργείς με πολύ αργούς ρυθμούς. Έχεις το δικό σου τρόπο να μελετάς και δεν μπορείς να προσαρμοστείς σε άλλες μεθόδους που σου επιβάλλουν. Είσαι επιμελής μαθήτρια όμως δύσκολα αριστεύεις. Είσαι ένα καλό και ευγενικό παιδί, κοινωνική, με λίγους και καλούς φίλους. Δάσκαλοι και συμμαθητές σε συμπαθούν.

Αυτό το μήνα, μέχρι τις 14, είσαι δημιουργική, διασκεδάζεις, κάνεις νέα πράγματα. Από τις 15, μπαίνεις ξανά στη ρουτίνα με πολλές υποχρεώσεις. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Πρόσεχε τις επιλογές φίλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσαρμόζεσαι εύκολα σε μια κατάσταση. Είσαι δημοφιλής και έχεις πολλούς φίλους. Ενδιαφέρεσαι λίγο αλλά για πολλά πράγματα. Είσαι έξυπνη και θα μπορούσες να είσαι η καλύτερη μαθήτρια, όμως βαριέσαι εύκολα και τα παρατάς. Δεν αντέχεις τα όρια και τις απαγορεύσεις και συνήθως ξεγλιστράς. Όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για σένα.

Μέχρι τα μέσα του μήνα είσαι αρκετά εσωστρεφής και αναζητάς την ασφάλεια. Μπορεί να αντιμετωπίζεις και οικογενειακά ζητήματα. Από τα μέσα του μήνα, το κλίμα αλλάζει και ξεκινάς με ενθουσιασμό τη νέα σχολική χρονιά. Προσοχή στις εντάσεις με τη μητέρα. Προσπάθησε να τηρείς τους κανόνες και πρόσεχε τα ατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι πολύ ντροπαλό και ευαίσθητο παιδί. Δένεσαι εύκολα με τους συμμαθητές και τους δασκάλους σου αλλά δεν θέλεις να καταπιέζεσαι ή να σου φέρονται αυστηρά γιατί εύκολα χάνεις το κουράγιο σου και τα παρατάς. Δεν κάνεις φασαρία, παραπονιέσαι πολλές φορές ή γίνεσαι οξύθυμη. Έχεις καλή μνήμη και αγαπάς την ιστορία.

Μέχρι τα μέσα του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες. Μετά γίνεσαι πιο εσωστρεφής και ντροπαλή. Πρόσεχε πως χειρίζεσαι το λόγο, μπορεί να βγάλεις επιθετικότητα. Προσοχή σε μετακινήσεις και κινητό. Να βλέπεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

ΛΕΩΝ

Είσαι πολύ κοινωνική, έχεις πολλές παρέες αλλά διαλέγεις τους πιο δημοφιλείς. Αγαπάς την αναγνώριση και την επιβράβευση, θέλεις να είσαι η καλύτερη μαθήτρια, θέλεις να είσαι το κέντρο της προσοχής, με καλό ή άσχημο τρόπο. Υποτιμάς κάποια παιδιά που φαίνονται ανάξιά σου. Πληγώνεσαι και παρεξηγείσαι εύκολα, δεν σου αρέσει να σε προσβάλλουν ειδικά μπροστά σε άλλους. Η αποτυχία σου πέφτει βαριά και κοιτάς πάντα τι μπορεί να σε αναδείξει.

Μέχρι τα μέσα του μήνα, αντιμετωπίζεις τα πάντα με δυσπιστία ενώ μετά τα μέσα του μήνα, το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο. Μιλάς περισσότερο και όλα κινούνται με καλύτερο τρόπο. Κάνεις μια πολύ καλή αρχή με τα μαθήματα στο σχολείο αλλά κουράζεσαι με τις πολλές υποχρεώσεις προς το τέλος του μήνα. Τα οικονομικά σε απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι ένα ήσυχο, πειθαρχημένο παιδί, με τάξη και ηθική. Μπορεί να μην είσαι η καλύτερη μαθήτρια, όμως αν αποφασίσεις να διαβάσεις, μπορεί να γίνεις άριστη. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για τη συμπεριφορά σου. Τα πας καλά με όλους καθώς ανέχεσαι τις άσχημες συμπεριφορές των άλλων. Αγχώνεσαι πολύ γιατί είσαι τελειομανής.

Μέχρι τα μέσα του μήνα, όλοι οι πλανήτες είναι στο ζώδιό σου. Είσαι πολύ επικοινωνιακή και δημοφιλής και κάνεις νέες γνωριμίες. Πρόσεξε όμως καθώς δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι όλους γιατί θα απογοητευτείς. Κάνε μια καλή αρχή τη νέα σχολική χρονιά με καθαρό μυαλό.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι δημοφιλής και πολύ συμπαθητικό παιδί. Είσαι κοινωνική και δεν αγαπάς τις φασαρίες και τα μπερδέματα, δεν θέλεις να δημιουργείς προβλήματα στο περιβάλλον σου. θέλεις να ευχαριστείς τους άλλους, δασκάλους και συμμαθητές και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια ακόμα και αν δεν είσαι η καλύτερη μαθήτρια. Προσπαθείς να συγκεντρώνεσαι στην τάξη για να μην διαβάζεις στο σπίτι γιατί βαριέσαι.

Μέχρι τα μέσα του μήνα, είσαι ιδιαίτερα ντροπαλή. Από τις 14, οι πλανήτες περνάνε στο ζώδιό σου, γοητεύεις, φλερτάρεις, επικοινωνείς καλύτερα και προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητά σου. Αγχώνεσαι και πελαγώνεις στην αρχή της σχολικής χρονιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι έξυπνη, περίεργη, δυναμική. Διαθέτεις θέληση, πειθαρχία και ακολουθείς κανόνες σύμφωνα με τη δική σου λογική. Αγαπάς τα μαθήματα που έχουν κάποιο ενδιαφέρον για σένα. Δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνική, είσαι εσωστρεφής και λιγομίλητη. Έχεις λίγους και καλούς φίλους. Κρατάς μέσα σου ότι σε πληγώνει και δεν μπορούν να σε καταλάβουν εύκολα γονείς και δάσκαλοι.

Μέχρι τα μέσα του μήνα, σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις νέες παρέες, να ανανεωθείς, να ασχοληθείς με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάνεις μια καλή αρχή τη νέα σχολική χρονιά. Προσοχή όμως σε εντάσεις με φιλικά πρόσωπα. Από τα μέσα του μήνα και μετά, είσαι πιο κλειστή και κρατάς μυστικά. Απόφυγε τα σχόλια και μην δίνεις αφορμές για κουτσομπολιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι πολύ έξυπνη, πολυμήχανη, κοινωνική και ζωηρή αλλά βαριέσαι εύκολα. Καταφέρνεις τους στόχους που βάζεις. Επαναστατείς σε κανόνες και απαγορεύσεις, αντιδράς και οι δάσκαλοι μπορεί να παραπονιούνται γι’αυτό. Θέλεις να ασχολείσαι με εξωσχολικές δραστηριότητες, με αθλητισμό καθώς βαριέσαι να διαβάζεις. Έχεις πολλούς φίλους, είσαι δημοφιλής και συχνά εμπλέκεσαι σε καβγάδες.

Μέχρι τις 14, υπάρχει κοινωνικότητα, ασχολείσαι με τις φιλοδοξίες και τις υποχρεώσεις σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά, κάνεις νέες γνωριμίες και αυξάνεις τον φιλικό σου κύκλο. Προσοχή σε εκρηκτικές συμπεριφορές. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες θολές καταστάσεις στο σπίτι ή μπορεί μια φιλία σου να δοκιμαστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι σκεπτόμενο και πολύ ώριμο παιδί. Υπακούεις σε κανόνες και όρια και δεν δημιουργείς προβλήματα σε δασκάλους και γονείς. Είσαι πολύ πειθαρχημένη και υπεύθυνη, έξυπνη και έχεις όλα τα προσόντα να αριστεύσεις. Θέλεις να προχωράς μπροστά και να σε επιβραβεύουν. Μπορεί κάποιες φορές να έχεις απότομη συμπεριφορά ή να είσαι μοναχική.

Η νέα σχολική χρονικά ξεκινά θετικά για σένα. Από τις 14, ωφελείσαι από τους καθηγητές και εστιάζεις στις φιλοδοξίες σου. Μπορεί κάποια μηνύματα να είναι μπερδεμένα και να μην είσαι αντικειμενική με άτομα που σε περιβάλλουν. Κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να σε πιέζουν, όμως βάζεις πρόγραμμα και προχωράς δυναμικά. Ασχολήσου με τον αθλητισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι πολύ έξυπνη και άμα παρακολουθείς στην τάξη, δεν χρειάζεται να διαβάζεις στο σπίτι ιδιαίτερα. Όμως δεν ακούς, δεν πειθαρχείς εύκολα, επαναστατείς, είσαι ατίθαση και ζωηρή αλλά αγαπητή στους άλλους. Είσαι δημοφιλής και φίλη με όλους. Θα μπορούσες να είσαι η πρόεδρος του σχολείου, να οργανώνεις εκδρομές αλλά και καταλήψεις.

Από τις 14 και μετά, είσαι κοινωνική, εξωστρεφής και ξεκινάς με αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά. Δίνεις βάρος σε αθλητισμό, φροντιστήριο και ξένες γλώσσες. Πρόσεχε τα οικονομικά με γονείς. Τα σχέδιά σου προχωρούν. Μην προχωράς γρήγορα τις σχέσεις σου γιατί μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι γλυκιά, πολύ ευαίσθητη, δεν αντέχεις τις πιέσεις, πληγώνεσαι εύκολα και νευριάζεις γρήγορα. Δεν έχεις καλή μνήμη και μπορεί να δυσκολεύεσαι στα μαθήματα. Είσαι ντροπαλή, κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν προσαρμόζεσαι εύκολα σε περιβάλλοντες χώρους. Είσαι αφηρημένη και δεν πιάνεις πράγματα στην παράδοση μέσα στην τάξη. Έχεις τη δική σου μέθοδο στο σχολείο, μπορεί να λες ψεματάκια και να φτιάχνεις φανταστικές ιστορίες.

Μέχρι τα μέσα του μήνα, ασχολείσαι με τα προσωπικά σου θέματα. Από τις 14, διευρύνεις τις επαφές σου και έχεις τάσεις φυγής από την καθημερινότητα. Είναι ακόμα καλοκαίρι και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς στο πρωινό ξύπνημα και το πρόγραμμά σου. Μπορεί να κάνεις κάποια λάθη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ