Προβλέψεις 2019 | Οι γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι ετήσιες προβλέψεις για τη χρονιά που έρχεται

Προβλέψεις 2019 | Οι γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αλληλεγγύη, παγκοσμιοποίηση, υπερσύνδεση… η εποχή του Υδροχόου γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνουν δυσκολίες και θα πρέπει να γίνουν θυσίες. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην ουσία. Από το Μάρτιο, ο Ουρανός στον Ταύρο θα μας θυμίσει: η υπερβολική κατανάλωση τελείωσε! Θα πρέπει να σεβαστούμε τη Γη, να μην την μολύνουμε, να μην την λεηλατούμε. Αναπνέουμε….ο Δίας στον Τοξότη θα μας οπλίσει με εμπιστοσύνη και αισιοδοξία και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς μεταφέρει ζωτικότητα, έρωτα και συμπόνια. Τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) βρίσκονται στο επίκεντρο.

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) θα είναι τα πιο δυναμικά. Καλώς ήρθατε στο 2019, η χρονιά της καλής ενέργειας.

Προβλέψεις 2019 | Οι γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ : ΝΕΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ

Τι τόνωση, τι ζωτικότητα! Με τον Άρη στο ζώδιό σου Ιανουάριο, Φεβρουάριο, ξεκινάς τη χρονιά δυναμικά (προσοχή μη βιάζεσαι πολύ μέσα Φεβρουαρίου). Προχωράς τις δραστηριότητές σου με τον Δία, τον ενθουσιώδη, με τη σιγουριά ότι κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σε σταματήσει (εκτός από τα μέσα Ιουνίου και τα μέσα Σεπτεμβρίου). Μαζί του, μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, θα θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, το πεδίο των γνώσεων, να ταξιδέψεις, να εξερευνήσεις νέες ηπείρους ή να ενδιαφερθείς περισσότερο για τη φιλοσοφία, την πνευματικότητα. Η ματιά σου στον κόσμο αλλάζει, τα παλιά πιστεύω σου δεν είναι πια επίκαιρα. Με Κρόνο και Πλούτωνα (αν είσαι γεννημένη το 2ο δεκαήμερο), η καριέρα σου θα πάρει μια νέα κατεύθυνση. Μπορείς να σκαρφαλώσεις νέες κορυφές, να λάβεις τιμητικές διακρίσεις, νέες ευθύνες. Με τον Ουρανό (αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο), οι αξίες σου αλλάζουν, η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία επιβεβαιώνεται, τα οικονομικά σου μεταμορφώνονται, είτε με απώλειες είτε με απρόσμενες επιστροφές χρημάτων.

Έρωτας: Με ακολουθεί η τρέλα (Ιανουάριο), αισθάνομαι σαν μια σταρ (Απρίλιο, Μάιο), καυτές νύχτες (Ιούλιο, Αύγουστο), απόλαυση και φιληδονία (Οκτώβριο, Νοέμβριο).

ΤΙΡ: Κανένα εμπόδιο δεν με σταματά (Ιανουάριο, Φεβρουάριο), κανένα όριο στα έξοδα (Μάιος, Ιούνιος), αποδράσεις (Νοέμβριος), επιτυχία (Δεκέμβριος).

ΤΑΥΡΟΣ : ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ

Μετά από 84 χρόνια απουσίας και μια σύντομη εισβολή στο ζώδιο σου τον περασμένο Μάιο, ο Ουρανός έρχεται για να μείνει στις 6 Μαρτίου. Πολλά πράγματα στη ζωή σου θα αλλάξουν τα επόμενα 8 χρόνια. Κάνε όνειρα, σπάσε τα τείχη αν αισθάνεσαι εγκλωβισμένη, πες αντίο στο παρελθόν, ζήσε νέες εμπειρίες, λάνσαρε νέα σχέδια διότι αν δεν το κάνεις, θα σε αναγκάσει εκείνος και αυτό δεν θα είναι και πολύ εύκολο. Ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την άποψή σου για τα πράγματα αλλά 3 πλανήτες είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Ο Κρόνος θα διευρύνει την σκέψη σου για τον κόσμο για να σε προετοιμάσει για τη μεγάλη στροφή: κάνεις νέες μελέτες, εκπαιδεύσεις, ταξιδεύεις… και όλα αυτά είναι βοηθητικά. Ο Πλούτωνας κατεδαφίζει τις πεποιθήσεις σου, την απροθυμία σου, τα παλιά πιστεύω σου για να τα αντικαταστήσει με νέα ιδανικά ζωής. Ο Δίας θα σε κάνει να ταξιδέψεις εσωτερικά για να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να μεταμορφωθείς. Οι φίλοι σου, οι ομάδες μέσα στις οποίες εξελίσσεσαι είναι πολύτιμα και θα σε συνοδέψουν στη μεταμόρφωσή σου.

Έρωτας: Παθιασμένες νύχτες (Ιανουάριο, Φεβρουάριο), λάμπεις (Μάιο, Ιούνιο), είσαι πολύ επιθυμητή (από Αύγουστο ως Οκτώβριο).

ΤΙΡ: Έχεις φτερά (Ιανουάριο), συνεργάζεσαι (μέσα Φεβρουαρίου), τα οικονομικά σου χαμογελούν (Ιούνιο, Ιούλιο), πιάνεις την καλή (τέλος Αυγούστου), κληρονομιές;(Νοέμβριο).

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΜΕ ΑΛΛΟΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ο Δίας σου επέτρεψε τα τελευταία 10 χρόνια να επιβεβαιώσεις την προσωπικότητά σου και να εκφράσεις όλο τον πλούτο της δημιουργικότητάς σου. Σε καλεί τώρα να προχωρήσεις με άλλον, να συνεργαστείς για να πας ακόμα πιο μακριά. Αυτό γίνεται εδώ και τρία χρόνια, ο Κρόνος σε προετοίμασε. Ένας γάμος, μια συνεργασία θα μπορούσαν αυτή τη χρονιά να πραγματοποιηθούν ή να εδραιωθούν, μπορείς να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Όμως, μη βιάζεσαι σε τίποτα. Ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την άποψή σου για τα πράγματα μέχρι το Σεπτέμβριο, προχώρα με αργά βήματα. Ο Κρόνος, ευτυχώς, θα είναι εδώ για να φρενάρει τις υπερβολές του Δία και ο Πλούτωνας για να σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά μέσα σου. Μέσα από αυτούς, θα αναρωτηθείς για τη ζωή σου, την πορεία που θέλεις να της δώσεις, την εξέλιξή σου τα τελευταία 18 χρόνια και τι θα μπορούσες ακόμα να αλλάξεις για να την κάνεις πιο ανάλαφρη. Ο Ουρανός θα σε βοηθήσει να μην κρύβεσαι πια από τον ίδιο σου τον εαυτό τόσο πολύ, να ξεπεράσεις το παρελθόν, να το αντιμετωπίσεις για να προχωρήσεις ελεύθερα σε νέους ορίζοντες.

Έρωτας: Παθιασμένες στιγμές (Φεβρουάριο, Μάρτιο), πολύ τρυφερές (Μάιο, Ιούνιο), ολοκληρωμένες επιθυμίες τέλος Αυγούστου, χαρά και ευτυχία από Σεπτέμβριο ως Νοέμβριο.

ΤΙΡ: Μια νέα φιλία (μέσα Φεβρουαρίου), περισσότερα χρήματα για να ξοδέψεις (Ιούνιο, Ιούλιο), η τύχη σου χαμογελά μέσα Αυγούστου, ένα απρόσμενο ταξίδι (Δεκέμβριο).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΔΡΑΣΗ, ΝΑΙ …. ΜΕ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ

Απαγορεύεται να βαρεθείς αυτή τη χρονιά! Η χαρά και η ευτυχία θα έρθουν από την δουλειά σου που θα δώσει μια ουσία, ένα σκοπό στη ζωή σου. Διεύρυνε τις δραστηριότητές σου με τον Δία. Βρες νέες ευκαιρίες και πήγαινε προς τα κει που δεν έχεις ακόμα τολμήσει. Προσοχή! Η τόνωσή του, η ζωτικότητά του μπορούν γρήγορα να σε κάψουν. Προσπάθησε να χαλαρώνεις, να κάνεις σπορ, θεραπείες για να καλμάρεις τις ορμές του διότι, αν δεν προφυλαχτείς, η θολούρα του Ποσειδώνα μπορεί μέχρι το Σεπτέμβριο να σε οδηγήσει σε αυταπάτες. Να είσαι με τον Κρόνο πιο προσεκτική στις ανάγκες του συντρόφου σου. Μπορεί να μην έχει τους ίδιους στόχους με σένα, τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα στη ζωή. Κάνε παραχωρήσεις, κάνε θυσίες για να μπορέσεις να βρεις την αρμονία. Κατανόησε με τον Πλούτωνα ότι ο άλλος είναι ο καθρέπτης σου και αν τον τράβηξες είναι γιατί έχεις πράγματα να μάθεις από αυτόν. Κάνε με τον Ουρανό νέα σχέδια, δημιούργησε νέες φιλίες. Το βλέμμα σου για τη ζωή μπορεί να αλλάξει.

Έρωτας: Αγκαλιές (Ιανουάριο), εκπλήξεις (μέσα Φεβρουαρίου), είσαι η πιο όμορφη (Ιούλιο), βρίσκεσαι στον 7ο ουρανό (τέλη Αυγούστου και από Οκτώβριο ως Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Πετάς στην καριέρα (Ιανουάριο, Φεβρουάριο), συναρπαστικά σχέδια μέσα Φεβρουαρίου, δυναμική η έκλειψη στις 2 Ιουλίου, οικογενειακή αρμονία (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο).

ΛΕΩΝ: ΕΡΩΤΑΣ, ΕΡΩΤΑΣ, ΠΟΣΟ Σ’ΑΓΑΠΩ…

Κάνεις focus στους έρωτές σου με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, αυτή τη χρονιά! Μαζί του, έχεις μεγαλύτερη ανάγκη τις βιταμίνες. Μεταδοτική αισιοδοξία, καλή διάθεση και σίγουρη ζωτικότητα. Με τα μεγάλα ροζ γυαλιά στη μύτη, θέλεις να βγαίνεις και να διασκεδάζεις, να αγαπάς και να αγαπιέσαι, να δίνεις ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου. Ο Έρωτας σε έλκει όπως το φως την πεταλούδα, θα είναι στα πόδια σου και αν είσαι μόνη μπορεί να συναντήσεις (ή να κρατήσεις) τον χαριτωμένο πρίγκιπα που ονειρευόσουν. Αυτό δεν θα σε εμποδίσει με τον Κρόνο να δουλέψεις σκληρά και να αναλάβεις νέες ευθύνες και με τον Πλούτωνα να δώσεις μια νέα κατεύθυνση στις δραστηριότητές σου αν αυτές σε βαραίνουν. Αν δεν βγαίνεις από τη ρουτίνα σου μπορεί να δεις με τον Ουρανό τη ζωή σου να αλλάζει εντελώς (αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο). Η στροφή θα είναι βίαιη, απρόσμενη αν είχες μέσα σου την επιθυμία της αλλαγής και δεν την πραγματοποιούσες. Τι σημασία έχει! Μόλις γίνει, θα νιώσεις ένα τεράστιο και νέο αίσθημα ελευθερίας και δεν θα λυπηθείς!

Έρωτας: Ο Έρωτας θα σε παθιάσει (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, μέσα Ιουνίου, μέσα Σεπτεμβρίου). Θα λάμπεις (Ιούλιο, Αύγουστο), παθιασμένες νύχτες (μέσα Αυγούστου), έντονες στιγμές (Νοέμβριο).

ΤΙΡ: Τονωτικά ταξίδια (Ιανουάριο, Φεβρουάριο), μεγάλη τόνωση (Ιούνιο, Ιούλιο, αρχές Σεπτεμβρίου). Αλλάζεις διακόσμηση (Δεκέμβριο).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Τρεις πλανήτες σε φιλικά ζώδια θα σου δώσουν αυτή τη χρονιά την ευκαιρία να αγαπήσεις, να δημιουργήσεις και να αναζωογονηθείς. Ο Κρόνος θα ευνοήσει τις καλές σχέσεις με τα παιδιά σου, μια δέσμευση πιο σοβαρή με τον αγαπημένο σου ή μια ρήξη σε μια σχέση. Ο Ουρανός θα σε εκπλήξει, θα σε τονώσει, θα σε βοηθήσει να ανέβεις δίνοντάς σου νέες γνώσεις. Νιώθοντας έλξη για το άγνωστο, θα θέλεις να ταξιδέψεις, να ανοιχτείς σε νέα ενδιαφέροντα (νέες τεχνολογίες, φιλοσοφία, πνευματικότητα…). Η μάθηση θα σου δώσει ένα αίσθημα ελευθερίας. Θα σου αρέσει! Με τον Πλούτωνα, η χρονιά σου θα είναι έντονη, η δημιουργικότητά σου μεγάλη. Το πάθος μπορεί να σε ταξιδέψει αλλά μην εξιδανικεύεις πολύ αυτούς που συναντάς, τα γυαλιά σου μπορεί να είναι θολωμένα από τον Ποσειδώνα. Ευτυχώς με τον Δία, θα μπορέσεις να βάλεις άγκυρα, να κάνεις το σπίτι σου ένα τόπο ηρεμίας όπου θα αισθάνεσαι ασφαλής. Μετακόμιση, αγορά ή πώληση ακινήτου; Είναι η σωστή χρονιά!

Έρωτας: Θα σε κάνει να σπάσεις (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο), δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί (Αύγουστο, Σεπτέμβριο), θα σε ολοκληρώσει (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Προοπτικές ανοιγμάτων ζωής (Μάιο, Ιούνιο), φώτα στην καριέρα σου και μεγάλα σχέδια (Ιούνιο, Ιούλιο), εμπνευσμένη δημιουργικότητα (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network