Follow us

Προβλέψεις 2019 | Οι γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι ετήσιες προβλέψεις για τη χρονιά που έρχεται

Happy New Year 2019. Shiny Typography with light bulbs

Αλληλεγγύη, παγκοσμιοποίηση, υπερσύνδεση… η εποχή του Υδροχόου γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνουν δυσκολίες και θα πρέπει να γίνουν θυσίες. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην ουσία. Από το Μάρτιο, ο Ουρανός στον Ταύρο θα μας θυμίσει: η υπερβολική κατανάλωση τελείωσε! Θα πρέπει να σεβαστούμε τη Γη, να μην την μολύνουμε, να μην την λεηλατούμε. Αναπνέουμε….ο Δίας στον Τοξότη θα μας οπλίσει με εμπιστοσύνη και αισιοδοξία και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς μεταφέρει ζωτικότητα, έρωτα και συμπόνια. Τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) βρίσκονται στο επίκεντρο.

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) θα είναι τα πιο δυναμικά. Καλώς ήρθατε στο 2019, η χρονιά της καλής ενέργειας.

Προβλέψεις 2019 | Οι γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ : ΝΕΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ

Τι τόνωση, τι ζωτικότητα! Με τον Άρη στο ζώδιό σου Ιανουάριο, Φεβρουάριο, ξεκινάς τη χρονιά δυναμικά (προσοχή μη βιάζεσαι πολύ μέσα Φεβρουαρίου). Προχωράς τις δραστηριότητές σου με τον Δία, τον ενθουσιώδη, με τη σιγουριά ότι κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σε σταματήσει (εκτός από τα μέσα Ιουνίου και τα μέσα Σεπτεμβρίου). Μαζί του, μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, θα θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, το πεδίο των γνώσεων, να ταξιδέψεις, να εξερευνήσεις νέες ηπείρους ή να ενδιαφερθείς περισσότερο για τη φιλοσοφία, την πνευματικότητα. Η ματιά σου στον κόσμο αλλάζει, τα παλιά πιστεύω σου δεν είναι πια επίκαιρα. Με Κρόνο και Πλούτωνα (αν είσαι γεννημένη το 2ο δεκαήμερο), η καριέρα σου θα πάρει μια νέα κατεύθυνση. Μπορείς να σκαρφαλώσεις νέες κορυφές, να λάβεις τιμητικές διακρίσεις, νέες ευθύνες. Με τον Ουρανό (αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο), οι αξίες σου αλλάζουν, η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία επιβεβαιώνεται, τα οικονομικά σου μεταμορφώνονται, είτε με απώλειες είτε με απρόσμενες επιστροφές χρημάτων.

Έρωτας: Με ακολουθεί η τρέλα (Ιανουάριο), αισθάνομαι σαν μια σταρ (Απρίλιο, Μάιο), καυτές νύχτες (Ιούλιο, Αύγουστο), απόλαυση και φιληδονία (Οκτώβριο, Νοέμβριο).

ΤΙΡ: Κανένα εμπόδιο δεν με σταματά (Ιανουάριο, Φεβρουάριο), κανένα όριο στα έξοδα (Μάιος, Ιούνιος), αποδράσεις (Νοέμβριος), επιτυχία (Δεκέμβριος).

ΤΑΥΡΟΣ : ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ

Μετά από 84 χρόνια απουσίας και μια σύντομη εισβολή στο ζώδιο σου τον περασμένο Μάιο, ο Ουρανός έρχεται για να μείνει στις 6 Μαρτίου. Πολλά πράγματα στη ζωή σου θα αλλάξουν τα επόμενα 8 χρόνια. Κάνε όνειρα, σπάσε τα τείχη αν αισθάνεσαι εγκλωβισμένη, πες αντίο στο παρελθόν, ζήσε νέες εμπειρίες, λάνσαρε νέα σχέδια διότι αν δεν το κάνεις, θα σε αναγκάσει εκείνος και αυτό δεν θα είναι και πολύ εύκολο. Ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την άποψή σου για τα πράγματα αλλά 3 πλανήτες είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Ο Κρόνος θα διευρύνει την σκέψη σου για τον κόσμο για να σε προετοιμάσει για τη μεγάλη στροφή: κάνεις νέες μελέτες, εκπαιδεύσεις, ταξιδεύεις… και όλα αυτά είναι βοηθητικά. Ο Πλούτωνας κατεδαφίζει τις πεποιθήσεις σου, την απροθυμία σου, τα παλιά πιστεύω σου για να τα αντικαταστήσει με νέα ιδανικά ζωής. Ο Δίας θα σε κάνει να ταξιδέψεις εσωτερικά για να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να μεταμορφωθείς. Οι φίλοι σου, οι ομάδες μέσα στις οποίες εξελίσσεσαι είναι πολύτιμα και θα σε συνοδέψουν στη μεταμόρφωσή σου.

Έρωτας: Παθιασμένες νύχτες (Ιανουάριο, Φεβρουάριο), λάμπεις (Μάιο, Ιούνιο), είσαι πολύ επιθυμητή (από Αύγουστο ως Οκτώβριο).

ΤΙΡ: Έχεις φτερά (Ιανουάριο), συνεργάζεσαι (μέσα Φεβρουαρίου), τα οικονομικά σου χαμογελούν (Ιούνιο, Ιούλιο), πιάνεις την καλή (τέλος Αυγούστου), κληρονομιές;(Νοέμβριο).

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΜΕ ΑΛΛΟΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ο Δίας σου επέτρεψε τα τελευταία 10 χρόνια να επιβεβαιώσεις την προσωπικότητά σου και να εκφράσεις όλο τον πλούτο της δημιουργικότητάς σου. Σε καλεί τώρα να προχωρήσεις με άλλον, να συνεργαστείς για να πας ακόμα πιο μακριά. Αυτό γίνεται εδώ και τρία χρόνια, ο Κρόνος σε προετοίμασε. Ένας γάμος, μια συνεργασία θα μπορούσαν αυτή τη χρονιά να πραγματοποιηθούν ή να εδραιωθούν, μπορείς να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Όμως, μη βιάζεσαι σε τίποτα. Ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την άποψή σου για τα πράγματα μέχρι το Σεπτέμβριο, προχώρα με αργά βήματα. Ο Κρόνος, ευτυχώς, θα είναι εδώ για να φρενάρει τις υπερβολές του Δία και ο Πλούτωνας για να σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά μέσα σου. Μέσα από αυτούς, θα αναρωτηθείς για τη ζωή σου, την πορεία που θέλεις να της δώσεις, την εξέλιξή σου τα τελευταία 18 χρόνια και τι θα μπορούσες ακόμα να αλλάξεις για να την κάνεις πιο ανάλαφρη. Ο Ουρανός θα σε βοηθήσει να μην κρύβεσαι πια από τον ίδιο σου τον εαυτό τόσο πολύ, να ξεπεράσεις το παρελθόν, να το αντιμετωπίσεις για να προχωρήσεις ελεύθερα σε νέους ορίζοντες.

Έρωτας: Παθιασμένες στιγμές (Φεβρουάριο, Μάρτιο), πολύ τρυφερές (Μάιο, Ιούνιο), ολοκληρωμένες επιθυμίες τέλος Αυγούστου, χαρά και ευτυχία από Σεπτέμβριο ως Νοέμβριο.

ΤΙΡ: Μια νέα φιλία (μέσα Φεβρουαρίου), περισσότερα χρήματα για να ξοδέψεις (Ιούνιο, Ιούλιο), η τύχη σου χαμογελά μέσα Αυγούστου, ένα απρόσμενο ταξίδι (Δεκέμβριο).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΔΡΑΣΗ, ΝΑΙ …. ΜΕ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ

Απαγορεύεται να βαρεθείς αυτή τη χρονιά! Η χαρά και η ευτυχία θα έρθουν από την δουλειά σου που θα δώσει μια ουσία, ένα σκοπό στη ζωή σου. Διεύρυνε τις δραστηριότητές σου με τον Δία. Βρες νέες ευκαιρίες και πήγαινε προς τα κει που δεν έχεις ακόμα τολμήσει. Προσοχή! Η τόνωσή του, η ζωτικότητά του μπορούν γρήγορα να σε κάψουν. Προσπάθησε να χαλαρώνεις, να κάνεις σπορ, θεραπείες για να καλμάρεις τις ορμές του διότι, αν δεν προφυλαχτείς, η θολούρα του Ποσειδώνα μπορεί μέχρι το Σεπτέμβριο να σε οδηγήσει σε αυταπάτες. Να είσαι με τον Κρόνο πιο προσεκτική στις ανάγκες του συντρόφου σου. Μπορεί να μην έχει τους ίδιους στόχους με σένα, τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα στη ζωή. Κάνε παραχωρήσεις, κάνε θυσίες για να μπορέσεις να βρεις την αρμονία. Κατανόησε με τον Πλούτωνα ότι ο άλλος είναι ο καθρέπτης σου και αν τον τράβηξες είναι γιατί έχεις πράγματα να μάθεις από αυτόν. Κάνε με τον Ουρανό νέα σχέδια, δημιούργησε νέες φιλίες. Το βλέμμα σου για τη ζωή μπορεί να αλλάξει.

Έρωτας: Αγκαλιές (Ιανουάριο), εκπλήξεις (μέσα Φεβρουαρίου), είσαι η πιο όμορφη (Ιούλιο), βρίσκεσαι στον 7ο ουρανό (τέλη Αυγούστου και από Οκτώβριο ως Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Πετάς στην καριέρα (Ιανουάριο, Φεβρουάριο), συναρπαστικά σχέδια μέσα Φεβρουαρίου, δυναμική η έκλειψη στις 2 Ιουλίου, οικογενειακή αρμονία (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο).

ΛΕΩΝ: ΕΡΩΤΑΣ, ΕΡΩΤΑΣ, ΠΟΣΟ Σ’ΑΓΑΠΩ…

Κάνεις focus στους έρωτές σου με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, αυτή τη χρονιά! Μαζί του, έχεις μεγαλύτερη ανάγκη τις βιταμίνες. Μεταδοτική αισιοδοξία, καλή διάθεση και σίγουρη ζωτικότητα. Με τα μεγάλα ροζ γυαλιά στη μύτη, θέλεις να βγαίνεις και να διασκεδάζεις, να αγαπάς και να αγαπιέσαι, να δίνεις ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου. Ο Έρωτας σε έλκει όπως το φως την πεταλούδα, θα είναι στα πόδια σου και αν είσαι μόνη μπορεί να συναντήσεις (ή να κρατήσεις) τον χαριτωμένο πρίγκιπα που ονειρευόσουν. Αυτό δεν θα σε εμποδίσει με τον Κρόνο να δουλέψεις σκληρά και να αναλάβεις νέες ευθύνες και με τον Πλούτωνα να δώσεις μια νέα κατεύθυνση στις δραστηριότητές σου αν αυτές σε βαραίνουν. Αν δεν βγαίνεις από τη ρουτίνα σου μπορεί να δεις με τον Ουρανό τη ζωή σου να αλλάζει εντελώς (αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο). Η στροφή θα είναι βίαιη, απρόσμενη αν είχες μέσα σου την επιθυμία της αλλαγής και δεν την πραγματοποιούσες. Τι σημασία έχει! Μόλις γίνει, θα νιώσεις ένα τεράστιο και νέο αίσθημα ελευθερίας και δεν θα λυπηθείς!

Έρωτας: Ο Έρωτας θα σε παθιάσει (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, μέσα Ιουνίου, μέσα Σεπτεμβρίου). Θα λάμπεις (Ιούλιο, Αύγουστο), παθιασμένες νύχτες (μέσα Αυγούστου), έντονες στιγμές (Νοέμβριο).

ΤΙΡ: Τονωτικά ταξίδια (Ιανουάριο, Φεβρουάριο), μεγάλη τόνωση (Ιούνιο, Ιούλιο, αρχές Σεπτεμβρίου). Αλλάζεις διακόσμηση (Δεκέμβριο).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Τρεις πλανήτες σε φιλικά ζώδια θα σου δώσουν αυτή τη χρονιά την ευκαιρία να αγαπήσεις, να δημιουργήσεις και να αναζωογονηθείς. Ο Κρόνος θα ευνοήσει τις καλές σχέσεις με τα παιδιά σου, μια δέσμευση πιο σοβαρή με τον αγαπημένο σου ή μια ρήξη σε μια σχέση. Ο Ουρανός θα σε εκπλήξει, θα σε τονώσει, θα σε βοηθήσει να ανέβεις δίνοντάς σου νέες γνώσεις. Νιώθοντας έλξη για το άγνωστο, θα θέλεις να ταξιδέψεις, να ανοιχτείς σε νέα ενδιαφέροντα (νέες τεχνολογίες, φιλοσοφία, πνευματικότητα…). Η μάθηση θα σου δώσει ένα αίσθημα ελευθερίας. Θα σου αρέσει! Με τον Πλούτωνα, η χρονιά σου θα είναι έντονη, η δημιουργικότητά σου μεγάλη. Το πάθος μπορεί να σε ταξιδέψει αλλά μην εξιδανικεύεις πολύ αυτούς που συναντάς, τα γυαλιά σου μπορεί να είναι θολωμένα από τον Ποσειδώνα. Ευτυχώς με τον Δία, θα μπορέσεις να βάλεις άγκυρα, να κάνεις το σπίτι σου ένα τόπο ηρεμίας όπου θα αισθάνεσαι ασφαλής. Μετακόμιση, αγορά ή πώληση ακινήτου; Είναι η σωστή χρονιά!

Έρωτας: Θα σε κάνει να σπάσεις (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο), δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί (Αύγουστο, Σεπτέμβριο), θα σε ολοκληρώσει (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Προοπτικές ανοιγμάτων ζωής (Μάιο, Ιούνιο), φώτα στην καριέρα σου και μεγάλα σχέδια (Ιούνιο, Ιούλιο), εμπνευσμένη δημιουργικότητα (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΖΥΓΟΣ: ΦΟΡΤΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Τέλος τα όρια και οι περιορισμοί! Με τον Ουρανό, αυτή τη χρονιά (αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο), μια σελίδα θα γυρίσει, μια νέα ζωή θα αρχίσει ή οι ανάγκες ελευθερίας και ανεξαρτησίας σου μπορεί να επιβεβαιωθούν. Για να προετοιμαστείς, άσε τον Κρόνο να σε επαναπροσανατολίσει και κάνε την οικογενειακή σου εστία τον καλύτερο τόπο ηρεμίας, την άγκυρά σου. Είναι η στιγμή να δεις πιο σοβαρά νέες τακτοποιήσεις, είτε αυτό είναι μετακόμιση είτε είναι αγοραπωλησία ακινήτου. Ο Κρόνος είναι εδώ για να τα οργανώσει όλα. Αρχηγός του χρόνου, θα μπορούσε επίσης να φέρει μια γέννηση ή την αναχώρηση ενός ηλικιωμένου γονέα. Σε συνεργασία με τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσει να απαλλαχτείς από προβλήματα της παιδικής σου ηλικίας (ή γενεών) που δεν έχουν ρυθμιστεί, να κάνεις ειρήνη με το παρελθόν, να πλησιάσεις ένα γονέα από τον οποίο ήσουν απομακρυσμένη. Ο Δίας, από την πλευρά του, θα ευνοήσει καλές σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και τους γείτονες και ο Ποσειδώνας θα σου δώσει την ανάγκη να είσαι πιο χρήσιμη και να βοηθάς περισσότερο τους διπλανούς σου. Προχώρα χαρούμενα, το μέλλον θα είναι ανάλαφρο!

Έρωτας: Ανάλαφροι έρωτες (Μάρτιο), ζεστή καρδιά και παθιασμένες νύχτες (Μάιο, Ιούνιο), θα σε βρει την πιο όμορφη (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο) και την πιο συναρπαστική (Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Απρόσμενο συμβόλαιο (Φεβρουάριο), ανθισμένη καριέρα (Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο), μεγάλη τόνωση (Οκτώβριο, Νοέμβριο), οικογενειακή ζεστασιά (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Με τον Ουρανό, όλα θα μπορούσαν ξαφνικά να αλλάξουν στις σχέσεις (προσωπικές και επαγγελματικές) που έχουν φθαρεί ή δεν είναι ικανοποιητικές. Ρήξη, νέα γνωριμία, συνειδητοποίηση των κρυμμένων επιθυμιών σου… ένα νέο αίσθημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας θα σε κυριεύσει αλλά πρόσεχε τον Ποσειδώνα. Μπορεί να σε κάνει να εξιδανικεύσεις πολύ τον αγαπημένο σου. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις καλύτερες σχέσεις. Ο πρώτος, με τα έντονα ερωτήματά του και ο δεύτερος, δομώντας τον τρόπο σκέψης σου και βοηθώντας σε να κατανοήσεις καλύτερα πως επικοινωνείς τα συναισθήματά σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, πως δέχεσαι ότι η άποψή σου μπορεί να είναι διαφορετική από τη δική τους. Σε προσωπικό επίπεδο, σκέψου τι σου είναι απαραίτητο για να αισθανθείς ασφαλής και τις αξίες (υλικές, πνευματικές) που έχεις στην καρδιά διότι ο Δίας, αυτή τη χρονιά θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς και να αυξήσεις τα αγαθά που διαθέτεις. Είναι η στιγμή να επενδύσεις και κυρίως να ευχαριστηθείς αλλά χωρίς υπερβολές.

Έρωτας: Πάρε πρωτοβουλίες (Ιανουάριο), θα είναι πολύ τρυφερός (Μάρτιο, Απρίλιο) και δεν θα έχει μάτια παρά μόνο για σένα (Οκτώβριο, Νοέμβριο).

ΤΙΡ: Οι δουλειές προχωρούν (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Απρίλιο, Μάιο), συναρπαστική στροφή (μέσα Φεβρουαρίου), επιτυχία και συμβόλαια (Αύγουστο, Σεπτέμβριο), τι τόνωση (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

Ουάου! Μετά από 12 χρόνια απουσίας, ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιό σου αυτή τη χρονιά. Μαζί του όλα είναι δυνατά, όλα είναι όμορφα, όλα είναι μεγάλα. Άνοιξε τα φτερά σου, ένας νέος κύκλος ξεκινά! Σκέψου τι σε δελεάζει, τις υποχρεώσεις, τους περιορισμούς από τους οποίους θέλεις να αποδράσεις για να είσαι ελεύθερη να προχωρήσεις όπως θέλεις. Έχεις ένα ταλέντο, κρυφά χαρίσματα; Είναι η στιγμή να τα αποκαλύψεις. Είναι επίσης, με τον Κρόνο, η στιγμή να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου, να έχεις ένα budget που θα μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα, να αντιμετωπίσεις σωστά τα προβλήματα που συναντάς, να αποφασίσεις να επενδύσεις (να αγοράσεις το σπίτι που ο Ποσειδώνας σε κάνει να ονειρεύεσαι). Θα μπορέσεις επίσης να αδειάσεις το λογαριασμό σου για να ριχτείς σε νέα συναρπαστικά σχέδια, ο Ουρανός, θα μπορούσε (αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο) να σε ενθαρρύνει να οριοθετήσεις εκ νέου τις δραστηριότητές σου για να νιώσεις μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Μάθε κυρίως με τον Πλούτωνα ότι η ασφάλεια που ψάχνεις κρύβεται μέσα σου και στην ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις τα εμπόδια που συναντάς.

Έρωτας: Ο Έρωτας είναι παρόν (Ιανουάριο, Φεβρουάριο), έτοιμος για κάθε τρέλα (Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο), αυξημένη γοητεία (Νοέμβριος).

ΤΙΡ: Ένα δώρο, μια αύξηση (Φεβρουάριος, Μάρτιος), ευνοικές συνεργασίες (Απρίλιος, Μάιος), ανθισμένη καριέρα (Αύγουστος, Σεπτέμβριος), τονωτική ομαδική εργασία (Οκτώβριος, Νοέμβριος).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Ο χρόνος επιταχύνεται. Τρεις εκλείψεις στο ζώδιό σου, Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας σε προετοιμάζουν για τη μεγάλη πλανητική συνάντηση του 2020 στο ζώδιό σου. Άφησέ τους να σε μάθουν πόσο εποικοδομητική και τονωτική θα είναι. Με τον Πλούτωνα, τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα. Θα μπορείς να εισχωρήσεις βαθιά μέσα σου, να απαλλαχτείς από παλιά σχήματα του παρελθόντος που εμποδίζουν την προσωπικότητά σου να μεταμορφωθεί και να ανακαλύψεις μέσα σου τον κρυμμένο πλούτο για να αναζωογονηθείς. Ο Ουρανός θα σε βοηθήσει ταρακουνώντας τις συνήθειές σου, ξυπνώντας τη δημιουργικότητά σου (για το 1ο δεκαήμερο κυρίως) σπρώχνοντάς σε στην καινοτομία, παίρνεις ρίσκα για να είσαι αύριο μια άλλη, πιο ελεύθερη. Αναρωτήσου με τον Κρόνο για το μέλλον σου που ζητά να αναγεννηθεί και με ποια μέσα μπορείς να το καταφέρεις. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε πνίγει (περιορισμούς, υποχρεώσεις, πρέπει…) για να απελευθερωθείς και να προχωρήσεις ανάλαφρη στην μεγάλη αναγέννηση του 2020.

Έρωτας: Μεθυστικό διάστημα (Φεβρουάριος, Μάρτιος), ανανέωση στο φως του φεγγαριού (Μάιος, Ιούνιος), τροπικές νύχτες (Αύγουστος, Σεπτέμβριος), αλλάζεις εμφάνιση (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Φίλοι που σε φροντίζουν (Ιανουάριο), νέο σπίτι-μετακόμιση (Ιανουάριος, Φεβρουάριος), η ζωή κινείται και είναι ωραία (Ιούλιος, Αύγουστος), ανεβαίνεις σε νέες κορυφές (Οκτώβριο, Νοέμβριο).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟ;

Τα όνειρά σου θα οδηγήσουν τα βήματά σου αυτή τη χρονιά. Άφησέ τα να μεγαλώσουν με τον Δία που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα πάντα για να τα πραγματοποιήσεις ως το τέλος της χρονιάς. Μίλα για τις φιλοδοξίες σου, δεσμεύσου, υπερασπίσου τες. Κάνε κάτι για τον κόσμο, για την ειρήνη. Καλλιέργησε τις φιλίες σου, θα βοηθηθείς από αυτές. Ταξίδεψε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για να διευρύνεις τις γνώσεις σου, κάνε νέες εμπλουτισμένες γνωριμίες αλλά φρόντισε κιόλας για την ηρεμία σου και την απομόνωσή σου για να σκεφτείς με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα τα 25 τελευταία χρόνια, τις αποτυχίες σου, τις επιτυχίες σου, αυτά που θα ήθελες ή όχι να συνεχίσεις και τη νέα κατεύθυνση που θα ήθελες να δώσεις στη ζωή σου. Κάνε γιόγκα, διαλογισμό για να είσαι σε μεγαλύτερη επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο διότι αυτός ξέρει προς τα πού πρέπει να πας. Ο Ουρανός, ο πλανήτης σου, μπορεί να επισπεύσει τα πράγματα (αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο) ταρακουνώντας τα θεμέλια πάνω στα οποία έχεις χτίσει τη ζωή σου. Αλλαγή κατοικίας, οικογενειακές αλλαγές, αλλαγή επαγγέλματος, μαζί του όλα είναι πιθανά και συχνά έρχονται σαν έκπληξη, ξαγνικά!

Έρωτας: Απολαμβάνεις τη ζωή (Μάρτιο), τρυφερό σκίρτημα (Ιούνιο, Ιούλιο), ανεβαίνεις στον 7ο ουρανό (Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο).

ΤΙΡ: Να είσαι χαρούμενη! Ευχάριστα οικονομικά (Μάρτιο, Απρίλιο), η φύση σε αναζωογονεί (Μάιο, Ιούνιο), η δουλειά σου αρέσει (Ιούλιο), Αφροδίτη και Άρης σε οδηγούν στην επιτυχία (από Οκτώβριο ως Δεκέμβριο).

ΙΧΘΥΕΣ: ΣΕΡΦΑΡΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΥΜΑ

Βάλε τη ρουτίνα και τις συνήθειές σου στο ντουλάπι! Άσε τον Ουρανό να φέρει ένα νέο, φρέσκο αέρα στη ζωή σου αυτή τη χρονιά (αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο). Νέες συναντήσεις, νέες ιδέες…όλα θα γίνουν πιο συναρπαστικά, πιο ενδιαφέροντα αλλά με τον Ποσειδώνα, που διασχίζει το ζώδιό σου, δεν θα ξέρεις πολύ καλά (ούτε οι άλλοι) που βρίσκεσαι. Δεν είναι εύκολο αυτό για τις σχέσεις σου! Εμπλεκόμενη περισσότερο σε ομάδες μέσα στις οποίες εξελίσσεσαι, μέσα στην ομάδα που δουλεύεις, θα μπορέσεις με τον Κρόνο να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να ανοίγεσαι περισσότερο στους άλλους και να σέβεσαι τις ανάγκες ελευθερίας τους. Με τον Πλούτωνα, ότι σε κινητοποιούσε χθες, δεν θα σου αρέσει πια σήμερα. Οι στόχοι σου δεν θα είναι πια οι ίδιοι, οι φιλίες σου θα ανανεωθούν επιτρέποντάς σου να εξελιχτείς διαφορετικά. Θα μεταμορφωθείς, θα αναζωογονηθείς. Με τον Δία, λάμπει και ανθίζει η καριέρα σου! θα σου δοθούν σημαντικές ευθύνες αλλά από τις 3 Δεκέμβρη, η προτεραιότητα θα δοθεί στις φιλίες σου και στις ομάδες που υπερασπίζονται τις ίδιες με σένα ιδέες.

Έρωτας: Ανάπαυση στα μπράτσα του (Μάρτιο, Απρίλιο), η ευτυχία σου πάει πολύ (Ιούλιο), ερωτικές στιγμές (Σεπτέμβριος), αυξημένη λίμπιντο (Οκτώβριος, Νοέμβριος).

ΤΙΡ: Ταξίδι για δυο (Ιανουάριος), αγορές την άνοιξη (Απρίλιος, Μάιος), τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ