Follow us

Προβλέψεις Ιανουάριος 2016: Τι επιφυλάσσει ο πρώτος μήνας του χρόνου;

Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

zodiasxesis

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ιδανικό διάστημα για να φτιάξεις τη σχέση σου σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα, καθώς η Αφροδίτη ως τις 24 βοηθά κι εσένα και το σύντροφό σου να εκφράζεστε πιο θερμά. Αν είσαι μόνη, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι αρκετές και θα αναζωογονηθείς βλέποντας γρήγορα τα αποτελέσματα. Προχώρησε σε μια δέσμευση στις 9, ενώ στις 13 κάποιος σου επιφυλάσσει μια έκπληξη.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο ανάδρομος Ερμής σε συμβουλεύει να ρίξεις τους ρυθμούς και να σκεφτείς με ηρεμία. Επωφελήσου από τις καθυστερήσεις για να κλείσεις παλιές υποθέσεις, καθώς η δράση δε θα φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
ΤΙΡ 2016: Είναι η χρονιά που θα προωθήσεις την καριέρα σου και θα βελτιώσεις τα οικονομικά σου.
ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η ερωτική σου ζωή θα είναι ήρεμη και αρμονική. Θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να βγεις από τη ρουτίνα. Χαλάρωσε και απόλαυσε ως τις 24 αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα, καθώς μετά τα πράγματα σοβαρεύουν. Προσέγγισε τα κοντινά σου πρόσωπα και τα πράγματα θα τακτοποιηθούν προς το τέλος του μήνα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ήλιος δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την πραγματοποίηση νέων σχεδίων. Η πρακτική σου πλευρά κυριαρχεί και αισθάνεσαι την ανάγκη να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Η Αφροδίτη σου δίνει χρόνο και ενέργεια για να δραστηριοποιηθείς στην επαγγελματική και την κοινωνική σου ζωή.
ΤΙΡ 2016: Είναι η χρονιά που θα ασχοληθείς με τον έρωτα και τα παιδιά. Αν είσαι μόνη, θα βρεις το ιδανικό ταίρι. Αν έχεις σχέση, είναι πιθανό να αποκτήσεις απόγονο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη και ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο του Τοξότη στις 8 δοκιμάζουν τη σταθερότητα της σχέσης σου: συνεχίζεις ή χωρίζεις! Αν δεν αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα, θα συσφίξεις περισσότερο τη σχέση με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, θα έχεις ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Μη διστάσεις να ακολουθήσεις το ένστικτό σου ή να δεσμευτείς.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ιανουάριος σου ζητά να είσαι αυστηρή, πειθαρχημένη και συγκεντρωμένη. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα σε βοηθήσουν να δεις αν οι κινήσεις σου συμβαδίζουν με τις σκέψεις σου, ενώ είναι η στιγμή να απελευθερωθείς από κάποιους περιορισμούς και να αποβάλεις τους φόβους σου. Ο Δίας θα φέρει νέες ιδέες, ιδανικές για να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή.
ΤΙΡ 2016: Το νέο χρόνο θα ρίξεις όλο σου το βάρος στην οικογένεια και τη σχέση σου. Κάποιες καταστάσεις θα σε ωριμάσουν και θα σε κάνουν σοφότερη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος, σε αντίθεση με το ζώδιό σου, επηρεάζει την ερωτική σου ζωή και πρέπει να διαχειριστείς τα θέματα που έχουν προκύψει. Η Αφροδίτη δε βοηθά τη διπλωματία. Κυριαρχούν συναισθηματικές εντάσεις, ιδίως αν ανέχεσαι καταστάσεις εδώ και μήνες. Ένας συμβιβασμός μπορεί να βρεθεί αν απαλλαγείς από κάποιες φοβίες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Άρης σου δίνει δυναμισμό, μαχητικότητα και πολλή ενέργεια για να αναμορφώσεις τα οικονομικά σου, να οργανώσεις εκ νέου τη ζωή σου και να κάνεις βαθιές αλλαγές. Προσπάθησε να υπερπηδήσεις τα εμπόδια και να λύσεις τα επαγγελματικά σου προβλήματα.
ΤΙΡ 2016: Θα σε απασχολήσουν η δουλειά και οι σχέσεις σου με το κοντινό περιβάλλον (αδέρφια, συγγενείς). Είναι ευκαιρία να τις ανανεώσεις.
ΛΕΩΝ
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα η σάλτσα είναι πικάντικη! Περιέχει πάθος, ζήλια, φλογερές επιθυμίες, τσακωμούς και επανένωση στο μαξιλάρι. Ο Άρης σε ενθαρρύνει να κάνεις ριζικές αλλαγές. Η ειλικρίνειά σου θα ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις, η διπλωματία θα χαρακτηρίζει τις εκφράσεις σου και η δικαιοσύνη θα κυριαρχεί στις ιδέες σου. Η Αφροδίτη ως τις 23 βοηθά θετικά την εξέλιξη της σχέσης σου.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Νιώθεις έντονα την ανάγκη να χαράξεις ένα νέο δρόμο. Θέλεις να βάλεις γερά θεμέλια στην εργασία σου, αλλά αντιμετωπίζεις κάποιες αντιζηλίες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις απότομα, καθώς τα πράγματα θα ηρεμήσουν από μόνα τους. Η Νέα Σελήνη σου θυμίζει τη σωστή οικονομική διαχείριση ώστε να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου.
ΤΙΡ 2016: Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν χάρη στις αυξημένες δραστηριότητές σου. Η καριέρα απασχολεί την καθημερινότητά σου και μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αλλαγές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη τείνει να σε απομακρύνει λίγο από την ερωτική σου ζωή αυτόν το μήνα. Δεν έχεις διάθεση για τρυφερότητα, είσαι περισσότερο πραγματίστρια και αναλύεις τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Θέτεις ερωτήσεις κι αυτό είναι καλό, αλλά μη φτάνεις στα άκρα, καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις γύρω στις 9. Ένα άλλο σενάριο, αν έχεις σχέση, είναι να αισθανθείς εγκαταλελειμμένη, γι’ αυτό φρόντισε να διεκδικήσεις την προσοχή του αγαπημένου σου.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Πρακτικά θέματα που αφορούν την καριέρα προωθούνται κι εσύ δε σταματάς πουθενά προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο Άρης σου δίνει πολλή ενέργεια για ουσιαστική δράση που μπορεί να προωθήσει τα ζητήματά σου. Είσαι αποτελεσματική και διακριτική, ενώ είναι κατάλληλη στιγμή να ζητήσεις προαγωγή ή αύξηση.
ΤΙΡ 2016: Με το Δία στο ζώδιό σου μέχρι το Σεπτέμβριο, να περιμένεις τύχη ή προστασία και επέκταση στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Προσοχή στην αύξηση του βάρους σου!
ΖΥΓΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος ως τις 20 φέρνει πολλές ευθύνες και σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα. Το να κατανοήσεις τις διαφορές σου από τους άλλους είναι το πρώτο θετικό βήμα προς την αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο η επικοινωνία σου θα βελτιωθεί. Η έννοια του μοιράσματος εμβαθύνει τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Εσύ που συνήθως είσαι αισιόδοξη θα έχεις την τάση να αποθαρρύνεσαι εύκολα. Γύρω στις 20 μην αφήσεις ελεύθερη την παρόρμησή σου να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Πάρε το χρόνο σου, χαλάρωσε και διασκέδασε.
ΤΙΡ 2016: Ψάξε να βρεις βαθιά μέσα σου τις μεγάλες επιθυμίες σου και άρχισε να τις πραγματοποιείς όταν μπει ο Δίας στο ζώδιό σου, το Σεπτέμβριο!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτός ο μήνας ως τις 20 είναι εποικοδομητικός για την ερωτική και την κοινωνική σου ζωή. Ξέρεις να διεκδικείς και τίποτα δε σε σταματά. Αν έχεις σχέση, θα ζήσεις έντονες στιγμές και καυτές νύχτες. Αν είσαι μόνη, οι γνωριμίες σου θα είναι παθιασμένες και δυναμικές. Προς το παρόν μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και η δράση ενισχύεται. Μιλάς ανοιχτά για όλα όσα σκέφτεσαι και αποδεικνύεις τις ικανότητές σου. Προσπαθείς να βελτιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση και να διεκδικήσεις όσα αξίζεις. Θα υπερπηδήσεις κάθε εμπόδιο και θα φτάσεις στην κορυφή.
ΤΙΡ 2016: Απαλλαγμένη από την παρουσία του Κρόνου, βάλε τέλος στις εντάσεις και απόλαυσε την ελευθερία σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 23 προσφέρει περιπέτειες, παρόλο που ο Κρόνος κάνει τα πάντα για να είσαι πειθαρχημένη και μοναχική. Προσπάθησε να λειτουργήσεις χρησιμοποιώντας τις επιρροές και των δύο πλανητών. Αν βρίσκεσαι σε μια ικανοποιητική σχέση, προχώρησε στις σωστές κινήσεις για να μεταμορφώσεις κάτι ανάλαφρο σε μια σοβαρή δέσμευση.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις στα σχέδιά σου ή ακόμα και οπισθοδρόμηση. Θα αντιμετωπίσεις αλλαγές στην εργασία και πρέπει να δεις κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες για να εξελιχθούν οι καταστάσεις. Ο Άρης φέρνει ραγδαίες λύσεις και βάζει τέλος σε εμπόδια ώστε να προχωρήσεις μπροστά.
ΤΙΡ 2016: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου αυτή τη χρονιά, εξοπλίσου με υπομονή, κάνε ένα βήμα πίσω, ανάλαβε τις ευθύνες σου και πάρε μαθήματα ζωής που θα σε ωριμάσουν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη δημιουργεί αμφιβολίες στην ερωτική σου ζωή. Μπαίνεις σε αμυντική θέση και έχεις ανάγκη από έμπρακτες αποδείξεις για να παραδοθείς. Με τη δυσπιστία και το φόβο όμως δεν πρόκειται να προχωρήσεις, οπότε κάνε υποχωρήσεις και μη χάνεις την υπομονή σου. Μη μένεις στάσιμη. Βγες, διασκέδασε, ζήσε!

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Έχεις ανάγκη να βυθιστείς στον κόσμο σου για να σκεφτείς ή να μελετήσεις αναλυτικά ένα θέμα που σε απασχολεί. Είναι καλό να συλλέγεις πληροφορίες, αλλά στο αποκορύφωμα της φιλοδοξίας σου ο Άρης σε σπρώχνει να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου με πειθαρχία και αυστηρότητα. Θα κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.
TIP 2016: Αυτή τη χρονιά ευνοούνται σπουδές, νομικά θέματα, συναλλαγές με το εξωτερικό, ταξίδια και σχέσεις με μακρινούς συγγενείς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτός ο μήνας είναι ήρεμος κι εσύ νιώθεις ισορροπημένη, ώριμη και βρίσκεις λύσεις. Αισθάνεσαι σταθερότητα και παίρνεις συναισθηματική επιβεβαίωση, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Ο Άρης δίνει πάθος στην ερωτική σου ζωή ώστε να προχωρήσεις παρακάτω.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν έχεις την αίσθηση ότι αποφασίζουν οι άλλοι για σένα, προσπάθησε να αναπτύξεις τα δικά σου πρωτοποριακά σχέδια. Ο ανάδρομος Ερμής σε προτρέπει να κάνεις το λογαριασμό σε σχέση με το παρελθόν, ενώ ο Άρης βάζει το ένστικτό σου να λειτουργήσει σε βάθος κι αυτό θα φέρει καλά οικονομικά αποτελέσματα.

ΤΙΡ 2016: Θα αισθανθείς ελεύθερη, γι’ αυτό φρόντισε να επωφεληθείς σε κάθε επίπεδο.
ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρχουν κάποιοι διαπληκτισμοί, αλλά δε θα είναι κάτι σοβαρό. Απλά ο ένας από τους δύο θα βλέπει τη ζωή πιο ανάλαφρα και θα θέλει να διασκεδάζει. Αν είσαι μόνη, η κατάσταση θα είναι ρευστή, γιατί βαθιά μέσα σου μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η αρχή της χρονιάς σού δίνει καλή ενέργεια για να αντιμετωπίσεις εργασιακά προβλήματα. Οι οικονομικές ανασφάλειες και οι προβληματικές καταστάσεις δε σε αγγίζουν, αφού τώρα θα πάρεις πρωτοβουλίες. Ο Άρης σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τα πάντα με θάρρος και ρεαλισμό. Ξεπερνάς τον εαυτό σου και επιβεβαιώνεσαι.
ΤΙΡ 2016: Με το Δία στο απέναντι ζώδιο της Παρθένου, θα σταθεροποιήσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η μπάλα είναι στο γήπεδό σου και σε καλή θέση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ