Follow us

Ζώδια Αυγούστου: Οι προβλέψεις του μήνα

Τι επιφυλάσσει ο Αύγουστος για όλα τα ζώδια;

f-leon

Tα φεγγάρια: Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 2, Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 18

Οι πλανήτες: Ο Ερμής στην Παρθένο (Ανάδρομος από τις 30/8), η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 6/8, ο Άρης στον Τοξότη από τις 3/8, ο Κρόνος σε ορθή πορεία από τις 13/8, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία

Κριός

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτός ο μήνας δεν επιφυλάσσει ερωτικές εκπλήξεις. Όλα κυλούν ομαλά με το σύντροφό σου, παρ’ ότι μπορεί να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου. Ωστόσο, η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, αφού η Νέα Σελήνη, στις 2, ευνοεί τη διασκέδαση και τις νέες γνωριμίες. Η Πανσέληνος, στις 18, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε φιλικά πρόσωπα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Διαθέτεις ενέργεια, υπάρχει κινητικότητα και κανείς δεν μπορεί να σε απομακρύνει από τους στόχους σου. Κάποιες καθυστερήσεις δεν πρέπει να σε απογοητεύουν. Η συνείδησή σου είναι το μεγαλύτερο ατού σου. Μετά τις 20 εστιάζεις την προσοχή σου όλο και περισσότερο στη δουλειά.

ΤΙΡ: Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια.

Ταύρος

ΕΡΩΤΑΣ: Οι σχέσεις σου εξελίσσονται ευχάριστα πάνω σε σταθερές βάσεις. Έχεις κάνει τα ξεκαθαρίσματά σου και είσαι έτοιμη να χαράξεις νέα πορεία στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, παίξε με τη γοητεία σου, τόσο στο φιλικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, για να ζήσεις δυνατές συγκινήσεις. Η Αφροδίτη, από τις 6, σε παρακινεί σ’ αυτές. Η Νέα Σελήνη, στις 2, σε φέρνει κοντά σε οικογενειακά πρόσωπα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είναι ένας ήρεμος μήνας, όπου θα έχεις περισσότερη ανάγκη να συζητήσεις παρά να δουλέψεις. Ο μαγνητισμός και η ευγλωττία σου τραβάνε τους σκεπτόμενους αλλά και τους πιο δύσκολους συνομιλητές. Η Πανσέληνος, στις 18, τονίζει τους επαγγελματικούς σου προβληματισμούς. Από τις 20 προσοχή στην οικονομική διαχείριση ή σε δάνεια και συναλλαγές γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.

ΤΙΡ: Απόλαυσε την ηρεμία.

Δίδυμοι

ΕΡΩΤΑΣ: Τα πράγματα θα είναι μέτρια στην αισθηματική σου ζωή, όχι τόσο γιατί θα κυριαρχούν διαμάχες και καβγάδες, αλλά γιατί θα αισθανθείς τις διαφορές που σας χωρίζουν με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, κάνε νέες γνωριμίες χωρίς να σε σταματούν ερωτήματα και αμφισβητήσεις. Οι επιθυμίες μπορεί να βρίσκουν αντιστάσεις. Χρησιμοποίησε την ευελιξία και τη διπλωματία σου για να αποφύγεις μια ρήξη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, περισσότερες ευθύνες και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Οι ανώτεροί σου αναγνωρίζουν την αξία σου και είναι στο χέρι σου να διεκδικήσεις την εξέλιξή σου. Υπερασπίσου τις ικανότητές σου, αλλά μείνε νόμιμη και ευθύς. Ρύθμισε οικογενειακά θέματα και κάνε τις διακοπές σου με οικεία πρόσωπα.

ΤΙΡ: Διατήρησε με κάθε τρόπο την ψυχική και τη σωματική σου υγεία.

Καρκίνος

ΕΡΩΤΑΣ: Είναι ένας σύνθετος μήνας για την ερωτική σου ζωή και θα χρειαστεί σωστή διαχείριση. Σταθεροποίησε τη σχέση σου, προσέγγισε πρόσωπα που έχουν απομακρυνθεί και η συναισθηματική σου ζωή θα ανθίσει. Αν είσαι μόνη, δε θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνική ώστε να συναντήσεις τον έρωτα. Βγες, διασκέδασε με φίλους για να ανέβει το ηθικό σου, πήγαινε διακοπές στα πάτρια εδάφη και μέσα από αυτά μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορεί να προκύψει.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ονειρεύεσαι τις διακοπές, τον ήλιο, τη θάλασσα, την ξεκούραση και θέλεις να ξεχάσεις τη δουλειά. Μην την αμελείς όμως, γιατί θα πληρώσεις το τίμημα. Οργανώσου, σκέψου την ατζέντα της επιστροφής, τις νέες δραστηριότητες και ευχήσου να μην προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις και χρειαστεί να συνδυάσεις τις διακοπές με την εργασία. Προσοχή σε παραπλανήσεις ή εξαπατήσεις.

ΤΙΡ: Μακριά από καταχρήσεις.

Λέων

ΕΡΩΤΑΣ: Είναι ένας ευχάριστος μήνας για την ερωτική σου ζωή. Με τον αγαπημένο σου μιλάτε για το μέλλον, καταστρώνετε σχέδια και περνάτε όμορφες ερωτικές στιγμές. Αν είσαι μόνη, είναι εύκολο να κάνεις μια νέα σχέση ή να δημιουργήσεις νέες φιλίες. «Ζήσε τη στιγμή, κάνε αλλαγές στην εμφάνιση ή στις συνήθειές σου». Αυτό είναι το σύνθημα της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σου στις 2.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η επαγγελματική σου ζωή κινείται σχετικά ήρεμα. Μπορεί να συναντήσεις κάποιες καθυστερήσεις, αλλά δε χρειάζεται να δυσανασχετείς, δεν έχεις κι άλλες επιλογές άλλωστε. Επιβάλλεται να διατηρηθεί η ηρεμία για να προχωρήσουν οι υποθέσεις σου. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σου όμως στρέφεται στα οικονομικά, που θα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Φαίνεται να βελτιώνονται, μπορεί να κάνεις και νέες επενδύσεις ή αγορές, όμως μπορεί και να σπαταλήσεις υπέρογκα ποσά.

ΤΙΡ: Σερφάρεις στα κύματα και όλα σου χαμογελούν.

Παρθένος

ΕΡΩΤΑΣ: Ζήσε, αγάπησε και μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Ο σύντροφός σου σου δίνει αυτά που έχεις ανάγκη και τα συναισθήματα δυναμώνουν. Αν είσαι μόνη, βγαίνεις από την εσωστρέφειά σου, ανοίγεσαι στους άλλους και μιλάς για τις ανάγκες σου. Γίνεσαι πιο κοινωνική και στα μέσα του μήνα μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία μέσα από κάποια έξοδό σου. Τα πράγματα αρχίζουν επιτέλους να εξελίσσονται.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι πόρτες στον επαγγελματικό τομέα ανοίγουν, βλέπεις το μέλλον σου διαφορετικά και σκέφτεσαι σοβαρά με την επιστροφή από τις διακοπές να κάνεις μια στροφή, αν ξέρεις πραγματικά τι θέλεις. Διεκδίκησε την εξέλιξή σου, το επικοινωνιακό σου ταλέντο βρίσκεται στα ύψη, όμως απόφυγε τις υπερβολές και τις αντιπαραθέσεις. Διατύπωσε τις απόψεις και τις ικανότητές σου με όμορφο τρόπο.

ΤΙΡ: Προσπάθησε να αποφύγεις μια οικογενειακή ρήξη.

Ζυγός

ΕΡΩΤΑΣ: Με εξαίρεση κάποιες ανατροπές, ο μήνας προβλέπεται θετικός. Ενδυναμώνεις τη σχέση σου και προσπαθείς να είσαι δίκαιη και αντικειμενική με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου. Όμως πάρε το χρόνο σου να γνωρίσεις τον άλλο καλύτερα, καθώς δε θα νιώθεις έτοιμη να ανοιχτείς, να διεκδικήσεις ή να επενδύσεις σε μια σχέση, παρόλο που η Πανσέληνος, στις 18, σε κάνει επικίνδυνα ερωτική.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η ατζέντα σου είναι γεμάτη. Όσο κουρασμένη κι αν είσαι, θα χρειαστεί να μείνεις επικεντρωμένη και να μη χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου. Για να αποφύγεις τις καθυστερήσεις, μη διστάσεις να ζητήσεις τη στήριξη του περιβάλλοντός σου. Μην παραπονιέσαι, απόβαλε την κακή σου διάθεση. Μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές πληθαίνουν.

ΤΙΡ: Μην παραμελείς την υγεία σου.

Σκορπιός

ΕΡΩΤΑΣ: Αναζητάς τον έρωτα, δείχνεις στο ταίρι σου πόσο το αγαπάς, είσαι δεκτική στις επιθυμίες του και του δείχνεις όλη την τρυφερότητα που διαθέτεις. Είναι ένας αρμονικός και τρυφερός μήνας. Αν είσαι μόνη, θα σου δοθούν αναπάντεχες ευκαιρίες. Γοητεύεις και τραβάς τους άλλους χάρη στο μαγνητισμό σου. Δε μένει παρά να ακούσεις την καρδιά σου και να διαλέξεις το πρόσωπο που έχεις ανάγκη για μια νέα αρχή. Ευνοούνται οι σχέσεις ή οι διακοπές με φιλικά πρόσωπα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Προσπάθησε να οργανωθείς και περίμενε να αποκατασταθούν τα πράγματα. Μην πηγαίνεις κόντρα σε τίποτα, δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι στην παρούσα φάση. Η συλλογική δράση ευνοείται. Η ταλαιπωρία σου θα είναι κυρίως στον οικονομικό τομέα, όπου η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη. Απόφυγε τις σπατάλες και πρόσεχε μην πέσεις θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης. Μην εμπιστεύεσαι άτομα που δε γνωρίζεις καλά.

ΤΙΡ: Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη.

Τοξότης

ΕΡΩΤΑΣ: Έχεις ανάγκη να περάσεις ερωτικές στιγμές για να βρεις τον εαυτό σου και να ενδυναμώσεις τη σχέση σου. Το ταίρι σου ενδέχεται να εκπλαγεί, καθώς δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο σε σχέση με το συνηθισμένο. Αν είσαι μόνη, θέλεις να γοητέψεις και κάνεις αναρίθμητες γνωριμίες. Θα χρειαστεί όμως να είσαι επιλεκτική. Επωφελήσου από όσα σου προσφέρει η ζωή, γιατί ένα απλό φλερτ μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο πάθος.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός ξεχειλίζουν, τίποτα δε σε σταματά, γίνεται ό,τι πεις. Εστίασε στις φιλοδοξίες σου για να δεις τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται. Η Νέα Σελήνη, στις 2, σου δίνει ευκαιρίες που πρέπει άμεσα να αρπάξεις. Συζητήσεις και επαφές με ανωτέρους ευνοούνται.

ΤΙΡ: Ασχολήσου με αγαπημένα πρόσωπα που με την Πανσέληνο, στις 18, σε έχουν ανάγκη.

Αιγόκερως

ΕΡΩΤΑΣ: Είσαι πιο ανοιχτή και επικοινωνιακή, θέλεις να πλησιάσεις το ταίρι σου. Το τελευταίο διάστημα δεν ήσουν ιδιαίτερα εκδηλωτική και ο σύντροφός σου το εισέπραξε αυτό. Κάλυψε τώρα τα κενά. Αν είσαι μόνη, στις αρχές του μήνα σε περιμένει μια έκπληξη, μια συνάντηση που θα σε κάνει να ξαναπιστέψεις στον έρωτα. Μη θέτεις ερωτήματα, ζήσε τη στιγμή. Προσοχή σε σχέσεις που δημιουργήθηκαν το τελευταίο δίμηνο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Επαγγελματικά υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα. Έχεις πολλή δουλειά και καθόλου χρόνο για ονειροπόληση. Ό,τι κι αν συμβεί, είσαι ευσυνείδητη και προσηλωμένη. Προχωράς μόνη και οι συνάδελφοί σου δεν το βλέπουν αυτό με καλό μάτι. Δούλεψε ομαδικά, επικοινώνησε και μην ξεχνάς τις ανθρώπινες επαφές.

ΤΙΡ: Ταξίδεψε στο εξωτερικό και άνοιξε τους ορίζοντές σου.

Υδροχόος

ΕΡΩΤΑΣ: Είναι ένας σύνθετος μήνας για την ερωτική σου ζωή, καθώς έχεις την τάση να προχωράς μόνη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει διαμάχες και, επειδή το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο το προηγούμενο διάστημα, δε θα βγει τίποτα θετικό. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και προσπάθησε να εδραιώσεις το δεσμό σου. Η Πανσέληνος, στις 18, σε βοηθά να πλησιάσεις αγαπημένα πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, η συμπεριφορά σου δε θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική για να προσεγγίσεις τους άλλους. Δεν είναι εύκολη η δημιουργία μιας νέας σχέσης. Πιο ευνοϊκές θα είναι οι τελευταίες μέρες του μήνα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Θέλεις να τα κάνεις όλα μόνη σου, γιατί πιστεύεις πως έχεις την καλύτερη μέθοδο και οργάνωση. Είσαι φιλόδοξη. Πιέζεσαι να τελειώσεις με τις λεπτομέρειες κι αυτό σε αγχώνει. Χρησιμοποίησε το ομαδικό σου πνεύμα για να εξελιχθείς. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται είτε μέσα από ένα δάνειο είτε από άλλα πρόσωπα.

ΤΙΡ: Μη σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου.

Ιχθύες

ΕΡΩΤΑΣ: Έχεις ανάγκη να αισθανθείς ότι σε αγαπούν και δε διστάζεις να δώσεις για να πάρεις. Η πορεία του γάμου σου μπορεί να σε απασχολεί ή να αισθάνεσαι ότι εξαρτάσαι απ’ αυτόν. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες, είτε φιλικές είτε ερωτικές. Θέλεις να περιβάλλεσαι από κόσμο και να ανακαλύπτεις νέα πρόσωπα. Βγαίνεις πολύ και συζητάς. Η προσωπικότητα και οι ιδέες σου γοητεύουν και μια αμοιβαία έλξη μπορεί να σε οδηγήσει στον έρωτα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα χρειαστεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να οργανωθείς, καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Προσπάθησε να βρεις ισορροπίες για να καταφέρεις να ξεκουραστείς. Απόφυγε τις εντάσεις και τις διαφωνίες με άτομα κύρους. Οι εξαπατήσεις καραδοκούν.

ΤΙΡ: Προσοχή στα ατυχήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ