Follow us

Ζώδια Μαρτίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

Τι επιφυλάσσεται για όλα τα ζώδια;

martios

Ιχθύες

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πάθος εντείνεται, η μονοτονία εξαφανίζεται, ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Θα περάσεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι μόνη, ένα ώριμο πρόσωπο φαίνεται να σου ταράζει τη ζωή. Απόλαυσε τη ζεστασιά, τον ενθουσιασμό, το πάθος, τη σταθερότητα. Η γοητεία σου κορυφώνεται.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι ιδέες σου ξεκαθαρίζουν και οι επιλογές σου είναι σωστές. Ο Ερμής, έως τις 13, βοηθά τις υπογραφές συμβολαίων, σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες. Μην ξοδεύεις χρήματα που δεν έχουν μπει ακόμη στην τσέπη σου. Φρόντισε για μελλοντικές επενδύσεις.

ΤΙΡ: Χρησιμοποίησε τη φαντασία, το ένστικτο και το επικοινωνιακό σου χάρισμα.

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΙΣ 28. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΣΤΙΣ 12.

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 14/3, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 4/3), ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 10/3, ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ (ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ).

Κριός

21 ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και μπαίνεις σε μια φάση προβληματισμού ή μπορεί να νοσταλγήσεις μια παλιά σχέση. Απόφυγε τις εντάσεις με το σύντροφό σου, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη. Αν είσαι μόνη, μια αισθησιακή γνωριμία θα σε αναστατώσει, αλλά θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική στα λόγια σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μη βιαστείς να κάνεις σοβαρές δεσμεύσεις, γιατί στην πορεία μπορεί να υπάρξουν πολλές διαφωνίες. Επωφελήσου από την εξωστρέφεια, την καλή επικοινωνία και την κοινωνικότητα που σου προσφέρουν Ήλιος και Ερμής στο ζώδιό σου, για να πάρεις σωστές πρωτοβουλίες. Από τις 10, προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς θα έχεις την τάση να ξοδεύεις περισσότερα απ’ όσα αντέχεις.

ΤΙΡ: Η Nέα Σελήνη στις 28 στο ζώδιό σου σε καλεί σε νέα ξεκινήματα.

Ταύρος

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-21 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι διαθέσεις σου έχουν σκαμπανεβάσματα. Η Πανσέληνος στις 12 βγάζει στην επιφάνεια την ερωτική σου πλευρά, αλλά δεν εκφράζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο ή να γοητευτείς από ένα πρόσωπο που κινείται πολύ κοντά σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με τον Άρη στο ζώδιό σου, από τις 10, διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν και βγαίνεις από μια περίοδο εσωστρέφειας και παρασκηνίων. Όμως μείνε με τα πόδια στη γη και μην ενθουσιάζεσαι. Κάποια μπλοκαρίσματα μπορεί να σε φρενάρουν και να σε απογοητεύσουν. Οικονομικά, η τύχη είναι στο πλευρό σου, αλλά μην υπολογίζεις στο εύκολο χρήμα.

ΤΙΡ: Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη και ενδιαφέρουσα.

Δίδυμοι

22 ΜΑΪΟΥ-21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου εκφράζοντας την τρυφερότητά σου και λύνοντας κάθε διαφωνία. Η ευγένεια και η υπομονή σου θα φέρουν την ευτυχία. Αν είσαι μόνη, ισορροπείς ανάμεσα στην παρόρμηση και την ανάγκη σου για σταθεροποίηση. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου στο τέλος του μήνα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Βρίσκεσαι σε μια σύγχυση όσον αφορά την καριέρα σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 4, θα φέρει ανατροπές και παρεξηγήσεις. Έχεις την ανάγκη αλλαγών για να τονωθείς. Μπορείς να εξελιχθείς, να τροποποιήσεις τις μεθόδους εργασίας σου ή να αλλάξεις κατεύθυνση. Μη ρισκάρεις οικονομικά.

ΤΙΡ: Η Πανσέληνος στις 12 αυξάνει τις υποχρεώσεις σου.

Καρκίνος

22 ΙΟΥΝΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η αντίθεση Δία-Ουρανού μπορεί να διογκώσει το χάσμα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Αν η σχέση σου είναι αρμονική, μπορείς να πας ένα βήμα παρακάτω, να μεγαλώσεις την οικογένειά σου ή να κάνεις με το ταίρι σου κοινά σχέδια. Αν είσαι μόνη, γοητεύεις, προκαλείς και διαβάζεις τις σκέψεις των άλλων. Είσαι ρομαντική και δεν αποκλείεται να ερωτευτείς.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 4, δυσκολεύει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Αν δουλεύεις ομαδικά, θα αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις. Οι δεύτεροι ρόλοι δε σου ταιριάζουν. Η Νέα Σελήνη στις 28 σε καλεί να περιορίσεις την εριστική σου διάθεση και να αντιμετωπίσεις με θάρρος κάθε πρόκληση. Ισορρόπησε έσοδα-έξοδα.

ΤΙΡ: Φιλικά πρόσωπα σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση.

Λέων

23 ΙΟΥΛΙΟΥ-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 4, ρίχνει τους τόνους στην ερωτική σου ζωή. Ξεκινούν συζητήσεις για την πορεία και το μέλλον της σχέσης σου. Απόφυγε όμως τον παρορμητισμό και τις πρόχειρες αποφάσεις. Γίνε πιο ρομαντική, ο έρωτας δεν είναι συμβόλαιο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στις 28 σε προτρέπει σε νέα ξεκινήματα, σπουδές, πνευματικές εργασίες και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Πατάς στη γη και είσαι δημιουργική και αισιόδοξη. Ανώτερα πρόσωπα σε εκτιμούν. Κινήσου με αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία και πάρε σωστές πρωτοβουλίες. Απόφυγε το ρίσκο και προσπάθησε να ισορροπήσεις το budget σου.

ΤΙΡ: Φιλόδοξα σχέδια υλοποιούνται.

Παρθένος

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο ρομαντισμός σου χτυπάει κόκκινο. Είσαι σε φόρμα, αν και η επικοινωνία είναι δύσκολη. Αν είσαι μόνη, ένα δυνατό συναίσθημα μπορεί να σε παρασύρει σε μια ερωτική δίνη. Προσοχή στις αυταπάτες, καθώς μπορεί να μπεις σε μια σχέση νεφελώδη, διφορούμενη ή να συναντήσεις ένα πρόσωπο δεσμευμένο και τα πράγματα να είναι πολύπλοκα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Εκπαιδεύσου, ανακάλυψε νέες στρατηγικές και κάνε θυσίες σήμερα για να πετύχεις αύριο. Προσοχή στους οικονομικούς σου χειρισμούς, καθώς μπορεί να αποτελέσουν αιτία εντάσεων με σύντροφο και οικογένεια. Μην ξοδεύεις για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου και μην παίρνεις αποφάσεις για χρέη δανείων, ασφαλειών, δημοσίου.

ΤΙΡ: Ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, σκέφτεσαι αισιόδοξα και τολμηρά.

Ζυγός

24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 4, φέρνει στην επιφάνεια εκκρεμότητες της προσωπικής σου ζωής. Μην αφήνεις οικεία πρόσωπα να εμπλέκονται σ’ αυτήν. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις πιο στέρεες βάσεις. Αν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο ευαίσθητο και καλλιεργημένο θα φέρει αρμονία στη ζωή σου. Ένας γάμος ευνοείται.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο λόγος και η πειθώ σου ισχυροποιούνται. Ευκαιρίες ανάπτυξης θα παρουσιαστούν, μην τις αμελήσεις. Κάνε επενδύσεις και μην ξοδεύεις για την ευχαρίστησή σου. Διαχειρίσου σωστά τα έσοδά σου και προσπάθησε να ισορροπήσεις το budget σου.

ΤΙΡ: Προσοχή σε άγχος και υγεία.

Σκορπιός

24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Είναι ιδανική περίοδος για τον έρωτα. Θα βρεις την ισορροπία στη σχέση σου αν βρεις πρώτα τη δική σου. Προσοχή με τον Άρη, από τις 10 στο απέναντι ζώδιο, που φέρνει εντάσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο που κατανοεί τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η ομαδική εργασία ευνοείται. Θέλεις να φτάσεις στην κορυφή και κανείς δεν μπορεί να φρενάρει την πρόοδό σου. Όμως πρόσεχε, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 4, φέρνει εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Κυριαρχούν καχυποψία, ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις. Απόφυγε τα έξοδα και προσπάθησε να αποταμιεύσεις.

ΤΙΡ: Κάνε συζητήσεις και φλέρταρε το πρώτο δεκαπενθήμερο.

Τοξότης

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 4, μπερδεύει την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να νιώσεις απογοητευμένη από μια σχέση, να νοσταλγήσεις μια παλαιότερη ή να θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια. Βεβαιώσου πως το ταίρι σου θέλει μόνο εσένα. Αν είσαι μόνη, το πάθος μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα πρόσωπο που δεν είναι σε θέση να σου προσφέρει ηρεμία και σταθερότητα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Πρόσεχε τον παρορμητισμό σου για να μην παρεξηγηθείς από ανώτερα πρόσωπα ή συναδέλφους. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις για να προοδεύσεις σταδιακά. Κάνε σημαντικές επενδύσεις και απόφυγε να ξοδεύεις άσκοπα.

ΤΙΡ: Μην επενδύεις συναισθηματικά, το τοπίο είναι θολό.

Αιγόκερως

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Μην πιστεύεις συναισθήματα και μεγάλα λόγια οικείων προσώπων με την ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 4. Υπάρχει κίνδυνος σύγχυσης και παρεξηγήσεων. Κάποια γνωριμία μπορεί να χρειαστεί να την κρατήσεις μυστική, γιατί θα προκαλέσει σχόλια και ζήλια. Ένας γάμος, ένας απόγονος ή μια σημαντική αλλαγή μπορεί να αποφασιστούν.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μπορεί να ακολουθήσεις κάποιον εκπαιδευτικό κύκλο για να τελειοποιηθείς και αυτό θα απαιτήσει θάρρος και θυσίες, όμως έτσι θα πραγματοποιήσεις όσα επιθυμείς. Απρόβλεπτα έξοδα ακινήτων είναι στο πρόγραμμα. Ζήτα τη βοήθεια αγαπημένων προσώπων αν δυσκολεύεσαι. Μη ρισκάρεις και κάνε σωστή διαχείριση χρημάτων.

ΤΙΡ: Προσπάθησε να βάλεις σε σειρά τις προτεραιότητές σου.

Υδροχόος

21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 4, φέρνει παραλείψεις και παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου. Αν και η επικοινωνία είναι άριστη, δεν αρκεί για να γεφυρώσεις το χάσμα με αγαπημένα πρόσωπα. Τα συναισθήματά σου είναι πιο σταθερά, αλλά δεν τα δείχνεις. Αν είσαι μόνη, εφευρετική όπως πάντα, θα πειραματιστείς χωρίς να μιλάς για πίστη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Προσπάθησε να διαλύσεις τα εμπόδια που προέρχονται από συναδέλφους ή συνεργάτες για να φτάσεις τους στόχους σου. Βρες τις ισορροπίες ανάμεσα στο θάρρος και στη σύνεση, την επέκταση και την εδραίωση. Κάνε σημαντικά σχέδια ή άλλαξε επαγγελματική κατεύθυνση. Βάλε τάξη στα οικονομικά σου και μην ψάχνεις την εύκολη λύση.

ΤΙΡ: Είσαι δυναμική και σε καλή φόρμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ