Ζώδια: Νέα σελήνη στους Ιχθείς από τις 22 Φεβρουαρίου

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η νέα σελήνη;

Ζώδια: Νέα σελήνη στους Ιχθείς από τις 22 Φεβρουαρίου

Η νέα Σελήνη θα είναι ρομαντική και πνευματική. Ωστόσο, δεν θα λείψει και η επιθετικότητα. Επηρεάζει τους Διδύμους, τους Τοξότες, τους Παρθένους και τους Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου. Πώς θα επηρεάσει όμως όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Ιχθείς σε καλεί να ηρεμήσεις και να σκεφτείς. Να βρεις νέες δημιουργικές ιδέες και να προχωρήσεις μπροστά. Δες τις δυνατότητές σου, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και ο επαγγελματικός τομέας θα απογειωθεί. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα φέρει πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά αλλά θα βελτιώσει και το επίπεδο της ζωής σου. Οι φίλοι σου θα είναι στο πλευρό σου σε οτιδήποτε επιχειρήσεις. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να ξεκινήσεις νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου θα ευνοηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα ευνοήσει την καριέρα σου και τα επαγγελματικά σου σχέδια και θα σου δώσει τη δύναμη και την αντοχή για να πετύχεις. Η κοινωνική σου αναγνώριση είναι πολύ κοντά. Υπάρχουν άνθρωποι σπουδαίοι, με κύρος, που θα σε βοηθήσουν και άνθρωποι φύλακες-άγγελοι στο πλευρό σου που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πορεία της ζωής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σου δώσει μια μεγάλη δόση θετικής ενέργειας. Όλοι οι πλανήτες θα είναι στο πλευρό σου για να σε κάνουν πιο αισιόδοξη και δημιουργική. Ευνοούνται συμφωνίες, ταξίδια, ΜΜΕ, επαφές με εξωτερικό και το Δημόσιο τομέα.

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη στους Ιχθείς επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου και κάθε είδους χρηματοδοτήσεις. Δες ξεκάθαρα τα σημερινά οικονομικά δεδομένα και προχώρα σε οτιδήποτε (σύνταξη, εφάπαξ, χρηματοδότηση κλπ). Η ενέργειά σου είναι καταπληκτική. Όλα θα αποκτήσουν μια νέα δυναμική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Ιχθείς σου δίνει όλη της τη θετική ενέργεια για να προχωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα δεις με πιο καθαρή ματιά τις καταστάσεις και το μέλλον και θα αποφασίσεις, αν είναι απαραίτητο, νέα ξεκινήματα με καινούργια πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σου δώσει νέες ιδέες και δημιουργικότητα. Θα βοηθήσει το καλό βήμα των δραστηριοτήτων σου. Προσοχή σε συνεργάτες και στην υγεία. Αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα, χρησιμοποίησε εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα φέρει νέες γνωριμίες. Λίγη προσοχή στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και τις σχέσεις σου με τα παιδιά. Αν επιθυμείς έναν απόγονο, είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα επηρεάσει το σπίτι και την οικογένεια. Προσοχή σε σχέσεις με συγγενείς και γονείς. Ο  Ποσειδώνας, που έχει σχέση με το νερό, θα επηρεάσει τον τομέα των ακινήτων. Γι αυτό, καλό θα είναι, αν υπάρχουν ήδη κάποια μικροπροβλήματα, πχ μούχλες, υγρασίες, διαρροές, να προχωρήσετε στην επισκευή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα αυξήσει τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σου. Θα αναλύεις όλες τις πληροφορίες, θα μαθαίνεις νέα πράγματα, θα ταξιδέψεις, θα ξεκινήσεις να γράφεις. Ένα νέο πρόγραμμα θα ακολουθήσεις στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα αυξήσει το εισόδημά σου. Νέες ευκαιρίες, νέα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο. Κάποιος θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο επιθυμητό για εσένα αποτέλεσμα. Η ενέργειά σου είναι στα ύψη.

ΙΧΘΕΙΣ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου δώσει θετική ενέργεια και ευκαιρίες ανασυγκρότησης. Νέα σχέδια θα παρουσιαστούν σε όλους τους τομείς της ζωής σου και θα οδηγήσουν στην επιτυχία σχέσεις και εργασία.

Διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ