Ζώδια: Πανσέληνος στον Λέοντα στις 7 Φεβρουαρίου

Ανάδρομος Άρης και ανάδρομος Κρόνος συμπίπτουν με την πανσέληνο στο λέοντα (δυστυχώς)… Πώς θα επηρεάσει αυτός ο συνδυασμός κάθε ζώδιο;

Ζώδια: Πανσέληνος στον Λέοντα στις 7 Φεβρουαρίου


Η πανσέληνος στον Λέοντα ευνοεί ενέργειες που αφορούν το καλό του συνόλου. Επειδή συμπίπτει με την ανάδρομη κίνηση του Άρη και το ξεκίνημα του ανάδρομου Κρόνου, καλό θα ήταν να αποφύγετε νέα ξεκινήματα. Προσεκτικά θα πρέπει να κινηθεί το 2ο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων. Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;


ΚΡΙΟΣ

Απόλαυσε τον έρωτα αυτό το διάστημα, σου λέει η πανσέληνος στον Λέοντα χωρίς να ελπίζεις σε κάτι σταθερό. Τα προβλήματα δεν έχουν τελειώσει. Η δημιουργικότητά σου είναι σε πτώση. Μην κάνεις σχέδια που δεν μπορούν να εφαρμοστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στον Λέοντα θα προκαλέσει προβλήματα στο σπίτι, την οικογένεια, τα περιουσιακά. Θα χρειαστεί να βρεθούν λύσεις ριζοσπαστικές και μόνιμες ακόμα και αν αυτό απαιτεί να απομακρυνθείς λίγο από την οικογενειακή σου εστία. Σκέψου αλλά μην δράσεις ακόμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η πανσέληνος στον Λέοντα σε καλεί να είσαι προσεχτική στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις συμφωνίες, τις υπογραφές. Μην αποφασίζεις ακόμα τίποτα. Προσοχή απαιτούν και οι σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την πανσέληνο στον Λέοντα θα αισθανθείς ανασφάλεια. Εντάσεις και διαφωνίες είναι στο πρόγραμμα. Μην βάζεις σε κίνδυνο σταθερές σχέσεις και οτιδήποτε έχει μεγάλη αξία για εσένα για ένα αβέβαιο μέλλον. Προσοχή σε συνεργασίες και υγεία. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου λόγω υπερβολών.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στο ζώδιό σου θα φέρει εντάσεις και διαφωνίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην κάνεις εσύ την αρχή του κακού για να μην χάσεις από δίπλα σου σημαντικούς ανθρώπους. Γίνε καλύτερα πιο δημιουργική. Μην συγχωρείς όμως και άτομα που δεν το αξίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην επιστρέφεις σε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, σου λέει η πανσέληνος στον Λέοντα. Δεν έχεις τίποτα να κερδίσεις. Ξεπέρασέ το ακόμα και αν χρειαστείς τη βοήθεια ειδικών. Χαλάρωσε, σκέψου, αντιμετώπισε με ψυχραιμία τα γεγονότα. Προσοχή και σε υγεία, εργασία.

ΖΥΓΟΣ
Με την πανσέληνο στον Λέοντα θα έχεις πολλές νέες ιδέες, στόχους και κινητικότητα. Φίλοι και σύντροφοι θα σε στηρίξουν. Μην γυρνάς στο παρελθόν. Τα καλύτερα έρχονται. Σχέσεις που δεν αξίζουν, μπορεί και να τελειώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος στον Λέοντα θα προκαλέσει προβλήματα σε εργασία και καριέρα. Εντάσεις και διαφωνίες είναι στο πρόγραμμα. Προσοχή σε λόγια με άτομα κύρους και εξουσίας. Μην βάζεις σε κίνδυνο ότι έχεις χτίσει. Μην παραμελείς επίσης το σύντροφο και την οικογένειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στον Λέοντα ευνοεί συζητήσεις, ταξίδια, επαφές, νέα σχέδια. Θα έχεις νέες προτάσεις και ευκαιρίες για μια νέα συμφωνία. Φλερτ, έρωτας και νέες γνωριμίες ευνοούνται. Απέφυγε τσακωμούς που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος στον Λέοντα θα δυσκολέψει ερωτικές σχέσεις και οικονομικά. Μην παραμελείς τον σύντροφό σου λόγω υποχρεώσεων. Προσοχή σε απώλειες χρημάτων λόγω κακών χειρισμών. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Μείνε ψύχραιμη, χωρίς ζήλιες και υπερβολικές απαιτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος στον Λέοντα θα φέρει προβλήματα σε ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες. Αν τα πράγματα δεν προχωράνε όπως θέλεις, μην φτάνεις στα άκρα. Αν οι εντάσεις και οι διαφωνίες έχουν φτάσει στο απροχώρητο, θα οδηγηθείς σε χωρισμό. Κάνε ένα βήμα πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ
Η πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει πολλή δουλειά και άγχος. Άσε και τους άλλους να σε βοηθήσουν. Προσοχή και στην υγεία σου. Ξεκουράσου, κάνε λίγο γυμναστική, γιόγκα, μια καλύτερη διατροφή. Οργανώσου για να έχεις περισσότερο χρόνο για σχέσεις και διασκέδαση.

Διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ