Follow us

Πώς φλερτάρουν τα ζώδια;

Τον γνώρισες μια μέρα τυχαία αλλά αμφιβάλλεις αν θα σου τηλεφωνήσει ή αν θα εξαφανιστεί. Σε φλέρταρε, σε ενθουσίασε, σε ανέβασε ψυχολογικά, σου έδωσε αυτοπεποίθηση αλλά φρόντισες να μάθεις το ζώδιό σου; Τι λάθη κάνουν τα ζώδια στο φλερτ.

The duty of love is to listen

Τον γνώρισες μια μέρα τυχαία αλλά αμφιβάλλεις αν θα σου τηλεφωνήσει ή αν θα εξαφανιστεί. Σε φλέρταρε, σε ενθουσίασε, σε ανέβασε ψυχολογικά, σου έδωσε αυτοπεποίθηση αλλά φρόντισες να μάθεις το ζώδιό σου; Τι λάθη κάνουν τα ζώδια στο φλερτ.

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι κυνηγός, αγαπάει το φλερτ. Είναι παρορμητικός, πιάνει κουβεντούλα και σε παρασύρει στο ερωτικό παιχνίδι. Βρίσκει εύκολα το κουμπί του άλλου, ξέρει να γοητεύει και αν δεν ενδώσεις από το πρώτο ραντεβού, θα κάνει τα πάντα για να σε πολιορκήσει. Δύσκολα θα αντισταθείς, σε παρασύρει με τον τρόπο του γιατί παίρνει πρωτοβουλίες και σε πείθει με τον ενδιαφέρον του. Το κακό του είναι ότι βιάζεται πολύ και από το Α θέλει αμέσως να φτάσει στο Ω. Ένας άντρας ξενερώνει με μια τέτοια προσέγγιση, μια γυναίκα μπορεί να θιχτεί. Πρέπει να μάθει να αφήνει το χρόνο να κυλάειγια να αναπτυχθεί οικειότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θέλει το χρόνο του, δεν καταλαβαίνεις αν φλερτάρει ή αν σε βλέπει φιλικά. Κινείται αργά, σταθερά και είναι αισθησιακός. Φλερτάρει μόνο αν είναι σίγουρος για τα συναισθήματά του. Σε παρατηρεί έντονα, σε κοιτάζει έντονα, βλέπει πως μιλάς, τις αντιδράσεις σου, την εμφάνισή σου. Θέλει να μάθει τα πάντα για σένα. Αν νιώσει σίγουρος, προχωρά με γρήγορα βήματα. Το κακό είναι πως έτσι χάνει πολύ χρόνο και μπορεί να χάσει εύκολα το παιχνίδι. Πρέπει να μάθει να κινείται πιο γρήγορα, δεν υπογράφει και κανένα συμβόλαιο….

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και φλερτάρει πολύ, έτσι ζει, τον ενδιαφέρει το ερωτικό παιχνίδι. Είναι άμεσος, ευθύς και γίνεται συμπαθητικός εξ’ αρχής. Εκδηλώνει γρήγορα το ενδιαφέρον του, είναι ευχάριστος, γελαστός στην παρέα. Η αυτοπεποίθησή του είναι στα ύψη, κάνει πολλές κολακείες. Καλό θα ήταν να τον παιδέψεις λίγο πριν ενδώσεις, δεν σε ήξερε και από χθες… θα πρέπει να μάθει να αφήνει χώρο στον άλλο να μιλήσει, να μάθει να ακούει τους άλλους και να μην τους πιάνει μονότερμα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ντροπαλός, ανασφαλής, διστακτικός στο φλερτ. Έχει άγχος, χάνει τα λόγια του, μην τα περιμένεις όλα από κείνον. Φαίνεται πως ενδιαφέρεται αλλά θα πρέπει να είναι σίγουρος πως θα βρει ανταπόκριση πριν κάνει το βήμα. Είναι στοργικός, ρομαντικός, τρυφερός, δεν κάνει υπερβολικά πράγματα για να κατακτήσει το άτομο που ποθεί. Προσπαθεί απλά να δει τις προθέσεις του, πως λειτουργεί και πως σκέφτεται. Έχει σοβαρές προθέσεις και μπορεί να σε βάλει σε ένα ερωτικό παιχνίδι βγαλμένο από τα παραμύθια, βιάζεται να περάσει χειροπέδες. Θα πρέπει όμως να μην το δείχνει από την αρχή αν το άλλο πρόσωπο δεν δηλώνει ερωτευμένο γιατί θα το χάσει το παιχνίδι. Δεν κεραυνοβολείται ο άλλος από την πρώτη μέρα…

ΛΕΩΝ

Το Λιοντάρι θέλει να είναι αρχηγός, να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Έχει θάρρος, τόλμη, πιάνει την κουβέντα και προχωράει άμεσα. Ξέρει να φλερτάρει, είναι περιποιητικός, γενναιόδωρος, θέλει να εντυπωσιάζει. Έχει αυτοπεποίθηση, δεν ντρέπεται, ξέρει να προσεγγίζει χρησιμοποιώντας τη γοητεία του. Το κακό είναι πως πολλές φορές γίνεται εγωκεντρικός και αυτό δεν αρέσει… θα πρέπει να βρει το μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι λογικός, πρακτικός και καθόλου αυθόρμητος. Δεν φλερτάρει αν δεν το σκεφτεί πρώτα. Κρύβει τα συναισθήματά του μέχρι να σιγουρευτεί. Εξετάζει το ταίρι του εξονυχιστικά, κοιτάζει πως ντύνεται, πως μιλάει, πως κινείται. Είναι διακριτικός, ευγενικός, δεν φέρνει τον άλλο σε δύσκολη θέση. Όταν πάρει θάρρος, γίνεται πιστός, αφοσιωμένος, δοτικός, σοβαρός, ικανοποιεί κάθε επιθυμία. Το κακό είναι ότι αργεί να εκφραστεί ερωτικά και ο άλλος μπορεί να μην τον περιμένει…θεωρώντας τον πολύ σοβαρό!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ευγενικός, κοινωνικός και αγαπάει το φλερτ. Είναι διακριτικός, χαμογελαστός, πιάνει την κουβέντα, φλερτάρει είτε για να προχωρήσει μια κατάσταση είτε για να περάσει ευχάριστα την ώρα του. Είναι αναποφάσιστος και μπορεί να σε μπερδέψει, δεν ξέρεις αν το ενδιαφέρον του είναι φιλικό ή ερωτικό. Όταν του αρέσει πραγματικά ένα πρόσωπο, βιάζεται να συμφωνήσει μαζί του σχεδόν σε όλα. Φυσικά και είναι ωραίο να ανακαλύπτεις πως ταιριάζεις απόλυτα με τον άλλο, ότι έχεις τα ίδια γούστα και τους ίδιους στόχους, όμως μην βάζεις και πολύ σάλτσα…. Περίμενε λίγο να σιγουρευτείς πως βρήκες την αδελφή ψυχή…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ερωτικός, παθιασμένος, ζει με ένταση την κάθε στιγμή και το φλερτ τον εξιτάρει. Είναι γοητευτικός, δείχνει με το βλέμμα του πως του έχεις ξυπνήσει ερωτικά συναισθήματα. Δείχνει τις προθέσεις του και προκαλεί. Ενθουσιάζεται και λέει πολλές φορές μεγάλα λόγια, είναι λίγο υπερβολικός. Στους άντρες Σκορπιούς αρέσουν οι γυναίκες με έντονη θηλυκότητα, που εκπέμπουν μυστήριο. Η γυναίκα Σκορπιός είναι ξεχωριστή, ερωτική, φλερτάρει. Κοιτάζει και κολλάνε τα μάτια της στο αντικείμενο του πόθου της σε σημείο να αισθάνεται άβολα ο άλλος. Καταλαβαίνει τα πάντα με την διαίσθησή της. Το κακό είναι ότι οι Σκορπιοί είναι δύσπιστοι, θέλουν να μάθουν τα πάντα με τρόπο ανακριτικό και αυτό είναι πολλές φορές ενοχλητικό…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ενθουσιώδης, ανάλαφρος, ευχάριστος, φλερτάρει. Τίποτα δεν τον σταματά όταν θέλει να κατακτήσει. Είναι ευθύς, ειλικρινής και σίγουρος για τον εαυτό του. Είναι αισιόδοξος, αγαπά την περιπέτεια και τις προκλήσεις. Είναι εξωστρεφής και καταλαβαίνεις αμέσως ότι φλερτάρει. Θέλει να μαθαίνει τα πάντα για τον άλλο, είναι περίεργος. Το κακό είναι ότι δεν δείχνει και να κόβει τις φλέβες του… αγαπά την ελευθερία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι συγκρατημένος, επιλεκτικός αλλά βαθιά ρομαντικός. Σκέφτεται και προγραμματίζει τις κινήσεις του για να πετύχει το στόχο του. Είναι επιφυλακτικός, καχύποπτος, αλλά παραδοσιακός. Εκείνος προσεγγίζει πρώτος μια γυναίκα και το κάνει διακριτικά. Κάνει έξυπνες ερωτήσεις και κομπλιμέντα. Αγαπά το σοβαρό φλερτ, είναι ιδιαίτερος, δεν θέλει να δίνει δικαιώματα για σχόλια. Το κακό είναι ότι επιδεικνύεται, μιλά για επαγγελματικά θέματα, είναι πολλές φορές απόμακρος και έτσι μπορεί στο τέλος να μείνει μόνος..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι πολύπλοκος, σύνθετος, δεν καταλαβαίνεις εύκολα αν φλερτάρει ή αν μιλάει φιλικά. Η επικοινωνία και η κοινωνικότητα τον χαρακτηρίζουν. Σε γενικές γραμμές φλερτάρει ακόμα κι αν είναι δεσμευμένος. Δεν ντρέπεται, δεν διστάζει, βρίσκει πάντα ένα θέμα για να συζητήσει. Προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει ενδιαφέρον, προσπαθεί να διεισδύσει στον εσωτερικό σου κόσμο. Πίσω από τα λόγια του, κρύβονται οι προθέσεις του. Το κακό είναι πως εκφράζει την ασυμβίβαστη και επαναστατική του πλευρά και ο άλλος μπορεί εύκολα να απομακρυνθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός, ανασφαλής, ντροπαλός, συγκρατημένος στο φλερτ, δεν δείχνει άμεσα τις επιθυμίες και τις προθέσεις του. Τον προδίδει το βλέμμα του. Τα μάτια του φλερτάρουν, κοιτάζουν με πάθος και σε επιβεβαιώνουν. Αν είναι σίγουρος πως τα λόγια του θα βρουν ανταπόκριση, θα σε πλησιάσει και θα γίνει γλυκός, τρυφερός, ρομαντικός. Οι καλοί του τρόποι θα σε κερδίσουν. Όταν ξεπεράσει τις ντροπές του, θα γίνει άκρως ερωτικός. Η ομίχλη είναι η γοητεία του και δεν ξέρεις αν θέλει ή δεν θέλει. Χρειάζεται προσοχή γιατί όταν θα ανακαλύψει ο ίδιος ότι θέλει, το πουλάκι θα έχει πετάξει…

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ