Follow us

Ζώδια Απριλίου: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

slide-krios

Τα φεγγάρια: Νέα Σελήνη στις 7 στον Κριό, Πανσέληνος στις 22 στον Σκορπιό

Οι Πλανήτες: Είσοδος του Ερμή στις 6 στον Ταύρο (ανάδρομος από τις 28/4), της Αφροδίτης στον Κριό, του Άρη στον Τοξότη (ανάδρομος από τις 17/4).

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Είναι ένας κοινωνικός μήνας κατά τον οποίο, αν είσαι μόνη, θα σου δοθεί η ευκαιρία να συναντήσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αν είσαι δεσμευμένη, ένα ταξίδι με το σύντροφό σου θα είναι άκρως αναζωογονητικό. Η Αφροδίτη, από τις 6 στο ζώδιό σου, εγκαινιάζει μια έντονη ερωτική περίοδο, όπου το πάθος θα είναι κυρίαρχο.

ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ: Η ικανότητα των γρήγορων αποφάσεων είναι το κλειδί για να προχωρήσεις επαγγελματικά. Είσαι δυνατή και αποφασιστική, αλλά φρόντισε να μείνεις μακριά από εντάσεις και διαφωνίες. Από τις 17 ο ανάδρομος Άρης και από τις 28 ο ανάδρομος Ερμής θα βάλουν σε αναμονή τα σχέδιά σου αλλά και τα οικονομικά σου θέματα.

TIP: Η Νέα Σελήνη στις 7 στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα μπορείς να βγεις κερδισμένη στον έρωτα ή να κερδίσεις ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον εντυπωσιάζοντας με το πνεύμα και την επιδεξιότητά σου. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 6, γίνεσαι ιδιαίτερα κοινωνική, αλλά η ανάγκη σου για διασκέδαση ίσως σε κάνει να φανείς λίγο ασταθής στα μάτια του συντρόφου σου. Με την Πανσέληνο στις 22 απόφυγε τις διαμάχες και επικεντρώσου στις ανάγκες του.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα χρειαστεί να αγωνιστείς για να αποδείξεις την αξία σου. Μπορεί να κληθείς να οργανώσεις ένα πλάνο ή να κάνεις συμφωνίες και να πρέπει να κινηθείς γρήγορα. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 28, θα φέρει αναθεωρήσεις και ανακλήσεις υποσχέσεων.

ΤΙΡ: Πέρασε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα στις αρχές του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πάρε-δώσε είναι το θέμα των σχέσεών σου και ίσως χρειαστεί να αποδείξεις την αγάπη σου. Μπορεί, πάλι, να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και να πρέπει να συγκρατηθείς ώστε να μην πεις λόγια για τα οποία θα μετανιώσεις.

Ο ανάδρομος Άρης, από τις 17, θα φέρει στην επιφάνεια παλιότερα προβλήματα. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και βρες τρόπους ισορροπίας, αφού η ανάγκη σου για ελευθερία θα είναι έντονη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Προσπάθησε να συνεργαστείς με διπλωματία, καθώς τα πράγματα μπορούν τώρα να μπουν στη θέση τους. Η Νέα Σελήνη στις 7 σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και φιλικά πρόσωπα στηρίζουν τις προσπάθειές σου. Απόφυγε εντάσεις και διαφωνίες, ειδικότερα προς τα τέλη του μήνα, όπου η επικοινωνία δυσκολεύει λόγω ανάδρομου Ερμή.

ΤΙΡ: Διανύεις έναν αντιφατικό και απαιτητικό μήνα. Η διασκέδαση θα σε αποσυμπιέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Απρίλιος είναι κοινωνικός μήνας και έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις χωρίς δεσμεύσεις. Η συμπεριφορά αυτή όμως ίσως οδηγήσει σε εντάσεις και παρεξηγήσεις αν έχεις σχέση. Έχεις ανάγκη να κάνεις πράγματα που είχες παραμελήσει λόγω άλλων υποχρεώσεων, να βγάλεις το παιδί από μέσα σου, να τονωθείς με το σεξ. Όλα αυτά εντείνονται με την Πανσέληνο στις 22, ενώ ένας νέος έρωτας είναι πιθανός αν είσαι μόνη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ομαδική δουλειά και διπλωματία είναι τα κλειδιά. Θα σου δοθεί η ευκαιρία για μια προαγωγή ή μια επιβράβευση από ανώτερα πρόσωπα. Όμως ο ανάδρομος Άρης, από τις 17, και ο ανάδρομος Ερμής, από τις 28, φέρνουν στην επιφάνεια λανθασμένες επιλογές και η επικοινωνία δυσχεραίνεται.

ΤΙΡ: Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν και εκτιμάς την αξία τους.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η αισιοδοξία σου βοηθά τις σχέσεις σου. Θέλεις να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα ή να ζήσεις δεύτερο μήνα του μέλιτος. Έχεις την ανάγκη να εξερευνήσεις νέους δρόμους και νέες δυνατότητες και διεκδικείς την ερωτική ευτυχία. Ευνοούνται οι γνωριμίες μέσα από το φιλικό κύκλο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτός ο μήνας φέρνει ευκαιρίες και πρόοδο. Ανάλαβε πρωτοβουλίες και δείξε πόσο δημιουργική και εφευρετική είσαι για να ανοίξουν οι πόρτες. Ο ανάδρομος Άρης, από τις 17, μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε σχέδια και ο ανάδρομος Ερμής, από τις 28, να δημιουργήσει επικοινωνιακό κομφούζιο.

ΤΙΡ: Η Νέα Σελήνη στις 7 σε καλεί να ταξιδέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα είσαι ρομαντική, συμπονετική, ελαστική και ο έρωτας κυλάει αβίαστα. Όσο βρίσκεσαι με το σύντροφό σου, τόσο περισσότερο τον εκτιμάς. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στην οικογενειακή σου ζωή στα μέσα του μήνα. Αναμενόμενες κάποιες καθυστερήσεις με τον ανάδρομο Άρη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δίνεις καλή εντύπωση σε ανώτερα πρόσωπα αναλαμβάνοντας οργανωτικό ρόλο και ευθύνες. Μια οικονομική στήριξη ή μια κληρονομιά είναι πιθανή. Επίσης, μπορείς να διαπραγματευτείς μια καλύτερη οικονομική συμφωνία ή να πάρεις μια αύξηση. Δραστηριοποιήσου στις αρχές του μήνα και προς το τέλος του παίξε εκ του ασφαλούς, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις.

ΤΙΡ: Οι συνθήκες δε σου επιτρέπουν να εκτονωθείς, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Διαθέτεις πολλή ενέργεια και στηρίζεις πρακτικά και ηθικά το σύντροφό σου. Η λίμπιντο βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και είσαι έτοιμη για νέες ερωτικές δραστηριότητες. Κάνεις νέες σχέσεις και αναζητάς την περιπέτεια. Απόφυγε όμως τις υπερβολές και άφησε τους ανθρώπους να σε αγαπήσουν γι’ αυτό που είσαι.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτόν το μήνα θέλεις να δημιουργήσεις ομάδες με ενθουσιασμό και να κάνεις κάτι διαφορετικό που θα σε οδηγήσει στην κορυφή. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με συνεργάτες για οικονομικούς λόγους και να σου πάρει χρόνο να βρεις λύσεις. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρη και να συμβουλευτείς τα κατάλληλα πρόσωπα. Οργανώσου σωστά, καθώς η Πανσέληνος στις 22 μπορεί να σε παρασύρει σε επιπόλαιους οικονομικούς χειρισμούς.

ΤΙΡ: Καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν. Μείνε ψύχραιμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Είσαι δυναμική, παθιασμένη και ερωτευμένη. Είσαι όμως και νευρική και απρόθυμη να υποχωρήσεις σε πιθανές εντάσεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 22 βγάζει στην επιφάνεια όλες τις παραμελημένες λόγω άλλων υποχρεώσεων επιθυμίες σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Χρειάζεται προσοχή, καθώς η αισιοδοξία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια λανθασμένη επιλογή, κυρίως στα οικονομικά. Χρησιμοποίησε τις ιδέες και την αρχηγική σου πλευρά για να σχεδιάσεις πλάνα και συνεργάσου καλύτερα με τους άλλους.

Αν είσαι άνεργη, η Νέα Σελήνη στις 7 φέρνει μια νέα εργασία.

ΤΙΡ: Μην αφήνεις την επαγγελματική σου ζωή να επηρεάσει τα προσωπικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Προσπαθείς να βρεις τον εαυτό σου κι αυτό δεν ευνοεί τη δημιουργία μιας νέας σχέσης. Είσαι αινιγματική και στέλνεις μπερδεμένα μηνύματα δημιουργώντας ένα κλίμα ασυνεννοησίας και σύγχυσης. Φρόντισε να ξεπεράσεις την ανασφάλειά σου, για να μην απομακρυνθείς από τις πραγματικές σου ανάγκες. Η Πανσέληνος στις 22 δημιουργεί την ανάγκη της απομόνωσης.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι έντονοι ρυθμοί πέφτουν και τα πράγματα εξελίσσονται από μόνα τους. Ο Άρης, από τις 17 ανάδρομος στο ζώδιό σου, σου ζητά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Μείνε μακριά από καταστάσεις που σε αγχώνουν και ασχολήσου με όσα σε γεμίζουν και σε ικανοποιούν.

ΤΙΡ: Η διάθεσή σου αρχίζει να γίνεται ανοιξιάτικη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα ασχολείσαι με την οικογενειακή ζωή και τα παιδιά σου ή ανακαλύπτεις το παιδί μέσα σου. Η Νέα Σελήνη στις 7 φέρνει αλλαγές. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή η άφιξη ενός απογόνου είναι πιθανή. Ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες που επιβεβαιώνουν ποια είσαι και τι αγαπάς στη ζωή. Αυτό θα βοηθήσει και τις σχέσεις σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Επιβάλλεται να καλλιεργήσεις καλές σχέσεις με συνεργάτες. Παζάρια και διαπραγματεύσεις θα γίνονται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα κι εσύ πρέπει να είσαι δημιουργική, με νέες ιδέες και σχέδια, για να αποφύγεις διαμάχες. Θα δουλέψεις σκληρά, όμως θα βρεθούν λύσεις στα προβλήματά σου. Απόφυγε το παρασκήνιο και τη μυστική δράση. Η Πανσέληνος στις 22 σου προσφέρει ευχάριστες εμπειρίες μέσα σε ομάδες.

ΤΙΡ: Προσοχή στην υγεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τη Νέα Σελήνη στις 7 βελτιώνεις τις σχέσεις σου με άτομα του περιβάλλοντός σου. Κυριαρχεί το πάθος στην ερωτική σου ζωή, αλλά προτιμάς να περνάς όμορφες στιγμές στο σπίτι. Αν είσαι μόνη, θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη μιας δέσμευσης και θα αναπτύξεις έτσι την κοινωνική σου ζωή.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα θέλεις να ταξιδέψεις για να προωθήσεις τη δουλειά σου, ενώ το δεύτερο οργανώνεσαι και γίνεσαι πιο παραγωγική. Είναι ένας καλός μήνας για επενδύσεις. Επίσης, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις του παρελθόντος και να απαλλαγείς από βάρη. Με την Πανσέληνο στις 22 μη χάσεις την ψυχραιμία σου.

ΤΙΡ: Οι φιλικές σχέσεις δοκιμάζονται.

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτό το διάστημα θα αναγκαστείς να κάνεις κάποιες δύσκολες συζητήσεις ώστε να βάλεις τα πράγματα σε σειρά και να βεβαιωθείς ότι ο σύντροφός σου σε σέβεται. Η αγάπη είναι υπέροχη, αλλά και ο σεβασμός απαραίτητος. Επιδιώκεις την ισορροπία, φίλοι και οικογένεια είναι σημαντικοί παράγοντες για σένα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις κάποιον από το παρελθόν και να προχωρήσεις σε επιπλέον εξερευνήσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι σχέσεις με άτομα κύρους θα δοκιμαστούν και θα δυσκολευτείς να πάρεις αποφάσεις. Υπερασπίσου την εργασία σου και μη χάνεις την πίστη στον εαυτό σου. Με τον ανάδρομο Άρη, από τις 17, δυσκολεύεσαι να εξωτερικευτείς και συσσωρεύεις ένταση.

ΤΙΡ: Η Πανσέληνος στις 22 σε κάνει να ονειρεύεσαι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ