Ζώδια Απριλίου: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια Απριλίου: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τα φεγγάρια: Νέα Σελήνη στις 7 στον Κριό, Πανσέληνος στις 22 στον Σκορπιό
Οι Πλανήτες: Είσοδος του Ερμή στις 6 στον Ταύρο (ανάδρομος από τις 28/4), της Αφροδίτης στον Κριό, του Άρη στον Τοξότη (ανάδρομος από τις 17/4).
ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Είναι ένας κοινωνικός μήνας κατά τον οποίο, αν είσαι μόνη, θα σου δοθεί η ευκαιρία να συναντήσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αν είσαι δεσμευμένη, ένα ταξίδι με το σύντροφό σου θα είναι άκρως αναζωογονητικό. Η Αφροδίτη, από τις 6 στο ζώδιό σου, εγκαινιάζει μια έντονη ερωτική περίοδο, όπου το πάθος θα είναι κυρίαρχο.
ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ: Η ικανότητα των γρήγορων αποφάσεων είναι το κλειδί για να προχωρήσεις επαγγελματικά. Είσαι δυνατή και αποφασιστική, αλλά φρόντισε να μείνεις μακριά από εντάσεις και διαφωνίες. Από τις 17 ο ανάδρομος Άρης και από τις 28 ο ανάδρομος Ερμής θα βάλουν σε αναμονή τα σχέδιά σου αλλά και τα οικονομικά σου θέματα.
TIP: Η Νέα Σελήνη στις 7 στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές.
ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα μπορείς να βγεις κερδισμένη στον έρωτα ή να κερδίσεις ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον εντυπωσιάζοντας με το πνεύμα και την επιδεξιότητά σου. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 6, γίνεσαι ιδιαίτερα κοινωνική, αλλά η ανάγκη σου για διασκέδαση ίσως σε κάνει να φανείς λίγο ασταθής στα μάτια του συντρόφου σου. Με την Πανσέληνο στις 22 απόφυγε τις διαμάχες και επικεντρώσου στις ανάγκες του.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα χρειαστεί να αγωνιστείς για να αποδείξεις την αξία σου. Μπορεί να κληθείς να οργανώσεις ένα πλάνο ή να κάνεις συμφωνίες και να πρέπει να κινηθείς γρήγορα. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 28, θα φέρει αναθεωρήσεις και ανακλήσεις υποσχέσεων.
ΤΙΡ: Πέρασε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα στις αρχές του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΩΤΑΣ: Το πάρε-δώσε είναι το θέμα των σχέσεών σου και ίσως χρειαστεί να αποδείξεις την αγάπη σου. Μπορεί, πάλι, να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και να πρέπει να συγκρατηθείς ώστε να μην πεις λόγια για τα οποία θα μετανιώσεις.
Ο ανάδρομος Άρης, από τις 17, θα φέρει στην επιφάνεια παλιότερα προβλήματα. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και βρες τρόπους ισορροπίας, αφού η ανάγκη σου για ελευθερία θα είναι έντονη.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Προσπάθησε να συνεργαστείς με διπλωματία, καθώς τα πράγματα μπορούν τώρα να μπουν στη θέση τους. Η Νέα Σελήνη στις 7 σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και φιλικά πρόσωπα στηρίζουν τις προσπάθειές σου. Απόφυγε εντάσεις και διαφωνίες, ειδικότερα προς τα τέλη του μήνα, όπου η επικοινωνία δυσκολεύει λόγω ανάδρομου Ερμή.
ΤΙΡ: Διανύεις έναν αντιφατικό και απαιτητικό μήνα. Η διασκέδαση θα σε αποσυμπιέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Απρίλιος είναι κοινωνικός μήνας και έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις χωρίς δεσμεύσεις. Η συμπεριφορά αυτή όμως ίσως οδηγήσει σε εντάσεις και παρεξηγήσεις αν έχεις σχέση. Έχεις ανάγκη να κάνεις πράγματα που είχες παραμελήσει λόγω άλλων υποχρεώσεων, να βγάλεις το παιδί από μέσα σου, να τονωθείς με το σεξ. Όλα αυτά εντείνονται με την Πανσέληνο στις 22, ενώ ένας νέος έρωτας είναι πιθανός αν είσαι μόνη.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ομαδική δουλειά και διπλωματία είναι τα κλειδιά. Θα σου δοθεί η ευκαιρία για μια προαγωγή ή μια επιβράβευση από ανώτερα πρόσωπα. Όμως ο ανάδρομος Άρης, από τις 17, και ο ανάδρομος Ερμής, από τις 28, φέρνουν στην επιφάνεια λανθασμένες επιλογές και η επικοινωνία δυσχεραίνεται.
ΤΙΡ: Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν και εκτιμάς την αξία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ