Follow us

Ζώδια Μαρτίου: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον πρώτο μήνα της Άνοιξης; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

f-pisces

Τα φεγγάρια: Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στους Ιχθύες. Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στο Ζυγό.

Οι πλανήτες: Ερμής στους Ιχθύες από 05 εώς 21 Μαρτίου και στον Κριό από 22 Μαρτίου. Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 12. Άρης στον Τοξότη από τις 6.

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν έχεις σχέση, αυτόν το μήνα θα βρεθείς σε διλήμματα, αφού η έκλειψη Σελήνης στις 23 βγάζει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα. Μην οδηγείς τις καταστάσεις στα άκρα, καθώς ένας χωρισμός είναι πιθανό σενάριο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Όσο μεγαλύτερη είναι η ψυχική ένωση, τόσο περισσότερο θα κρατήσει η σχέση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι οικονομικές δυσκολίες σταδιακά υποχωρούν, ενώ ευκαιρίες παρουσιάζονται στην καριέρα. Ανάδειξε τα ταλέντα σου για να τραβήξεις την προσοχή των ανωτέρων. Η έκλειψη Ηλίου στις 9 προκαλεί σκαμπανεβάσματα και θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή, να γίνεις ο καθοδηγητής και η στήριξη του περιβάλλοντός σου.

ΤΙΡ: Προσοχή στην υγεία.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα θα χρειαστεί να είσαι ευέλικτη και ανεκτική με το σύντροφό σου, αφού θα αναγκαστεί να στρέψει την προσοχή του σε διάφορες υποχρεώσεις. Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν, αλλά είναι πιθανό να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα. Αν είσαι μόνη, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δείξε αξιοπιστία και υπευθυνότητα γιατί είναι πολύ πιθανό να σου εμπιστευτούν κάποια σοβαρά σχέδια, ενώ η σωστή κριτική είναι αναγκαία σε συζητήσεις και αποφάσεις. Θα χρειαστεί να ισορροπήσεις ανάγκες και προτεραιότητες αφού θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και ίσως χρειαστεί να κάνεις επαγγελματικά ταξίδια.

ΤΙΡ: Ανακάλυψε νέους τρόπους διαχείρισης του στρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Βρίσκεσαι σε φάση αλλαγών και η ερωτική σου διάθεση ξεχειλίζει. Είναι πιθανό να πάρεις ένα ρίσκο αυτόν το μήνα προσπαθώντας να ξεκινήσεις μια νέα πορεία. Αυτό μπορεί να σημαίνει καινούριες κοινές δραστηριότητες με το σύντροφο, την απόφαση για έναν απόγονο ή ακόμα και ένα ξεκαθάρισμα. Η έκλειψη Σελήνης στις 23 σου ζητά να μην παραμελείς τη σχέση σου. Νέες γνωριμίες ευνοούνται.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η έκλειψη Ηλίου στις 9 φέρνει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή. Είναι χρήσιμο να εξηγείς στους άλλους και να τους αφιερώνεις χρόνο, αλλά πρέπει επίσης να διεκδικείς δυναμικά όσα σου αξίζουν αν νιώθεις πως δε σε εκτιμούν.

ΤΙΡ: Πρόσωπα της οικογένειας σε βοηθούν και σε στηρίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Δεν έχεις χρόνο να αφιερωθείς στον έρωτα καθώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις σε εγκλωβίζουν. Είναι η στιγμή να σκεφτείς τις δικές σου ανάγκες, να απαιτήσεις το σεβασμό στα αισθήματά σου και να διεκδικήσεις ισορροπία στο δούναι και λαβείν – ο σύντροφός σου πρέπει να σεβαστεί τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Αν είσαι μόνη, ένα καινούριο πρόσωπο μπορεί να σε γοητέψει.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είναι ένας δυναμικός μήνας με πολλές ευκαιρίες και θα έχεις την ευκαιρία να είσαι η αρχηγός, αλλά και να πάρεις πρωτοβουλίες σε δύσκολες καταστάσεις. Θα υπάρχουν διαμάχες με ανώτερα πρόσωπα και θα δώσεις μάχες για να περάσεις τις απόψεις σου και να βρεις λύσεις. Χρειάζεται εξυπνάδα και στρατηγική για να προοδεύσεις.

ΤΙΡ: Ένα μακρινό ταξίδι θα σε αποσυμπιέσει.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η αγάπη είναι πολύ σημαντική τόσο όταν τη λαμβάνεις όσο και όταν την προσφέρεις. Δεν είναι η στιγμή να κρατάς μυστικά. Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός είναι απαραίτητα στοιχεία για να διατηρήσεις τη σχέση σου. Δείξε τα συναισθήματά σου έμπρακτα και όχι με λόγια, καθώς οι καταστάσεις θα είναι πολύπλοκες. Η έκλειψη Σελήνης στις 23 σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με άτομα που σε κατανοούν.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η έκλειψη Ηλίου στις 9 φέρνει οικονομικά προβλήματα, όμως έχεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις κάνοντας διαπραγματεύσεις. Φρόντισε να είσαι συνετή σε σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με χρήματα άλλων. Σταδιακά τα πράγματα βελτιώνονται.

ΤΙΡ: Παίρνεις μαθήματα ζωής χρήσιμα για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν είσαι σε σχέση, δεν αισθάνεσαι όσο καλά θα ήθελες, μπορεί και να υποφέρεις από την αυτοκριτική. Διαθέτεις υψηλά στάνταρ και πολλές φορές συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους ενώ δε θα έπρεπε. Μην επικεντρώνεσαι στα αρνητικά, βάλε τα όριά σου. Η έκλειψη Ηλίου στις 9 σε κάνει υπερευαίσθητη και φέρνει στην επιφάνεια την ανικανοποίητη πλευρά σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Νέοι δρόμοι ανοίγονται στην καριέρα σου. Αξιοποίησε τα ταλέντα σου και χειρίσου έξυπνα τις καταστάσεις. Προσπάθησε να κάνεις καλύτερες οικονομικές συμφωνίες και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην έκλειψη Σελήνης στις 23, καθώς θα σε παρασύρει σε αδέξιους χειρισμούς. Διάλεξε προσεκτικά τους συνεργάτες σου.

ΤΙΡ: Οι σχέσεις σου έχουν πολλά να σε διδάξουν για τον εαυτό σου, γι' αυτό μη δείχνεις αδιαφορία.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Σκέφτεσαι τις προσωπικές σου ανάγκες και πώς θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου, ενώ παίρνεις αποφάσεις για να προχωρήσεις σε ανώτερο επίπεδο. Μια σοβαρή δέσμευση είναι πιθανή με άτομο από τον επαγγελματικό χώρο. Η έκλειψη Σελήνης στις 23 σε κάνει ευαίσθητη αλλά και γοητευτική.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οργάνωσε με σοβαρότητα την εργασία σου ώστε να γίνεις πιο παραγωγική. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους, αλλά και για να σκεφτείς αν σε γεμίζει αυτό που κάνεις. Αν η απάντηση είναι αρνητική, ανάλαβε δράση και βρες τρόπο για να σε σέβονται περισσότερο. Μια αλλαγή σε θέση είναι πιθανή.

ΤΙΡ: Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να απαλλαγείς από βλαβερές συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει απρόσμενα με τη μορφή καταιγίδας. Η περιπετειώδης φύση σου φέρνει στο πλευρό σου ενδιαφέροντα άτομα που σε συναρπάζουν και σου ανοίγουν νέες ορίζοντες. Έρχονται θετικές αλλαγές, κάνεις όνειρα, έχεις φιλοδοξίες. Η έκλειψη Ηλίου στις 9 σου δημιουργεί την ανάγκη μιας ουσιαστικής δέσμευσης. Προσοχή σε τυχόν παραπλανήσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Υπάρχει δυναμική στην καριέρα. Κάποιες αλλαγές σου ανοίγουν πόρτες και σου δίνονται ευκαιρίες να αλλάξεις δουλειά ή να προωθηθείς στην ήδη υπάρχουσα. Άρπαξε κάθε ευκαιρία για να δείξεις τι αξίζεις. Είσαι έτοιμη για μεγαλύτερες ευθύνες αλλά και να ηγηθείς μιας ομάδας. Με την έκλειψη Σελήνης στις 23 μην μπερδέψεις οικονομικά με φιλίες.

ΤΙΡ: Βρες χρόνο για να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και να εκφραστείς ελεύθερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η ενεργητικότητά σου ευνοεί τους έρωτές σου. Είναι ένας καλός μήνας για να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου αλλά και για να διασκεδάσεις. Έχεις λιγότερο στρες και θέτεις τις προτεραιότητές σου, ενώ ο Άρης στο ζώδιό σου σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες στην προσωπική σου ζωή. Σχέσεις εξ αποστάσεως ευνοούνται.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είναι εξαιρετικός ο μήνας για να συλλέξεις πληροφορίες. Η επιτυχία είναι σίγουρη στον επαγγελματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα. Κάποια κοινωνικά γεγονότα ίσως σε επηρεάσουν και θα χρειαστεί να προσαρμοστείς. Από την άλλη, θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να ενδιαφερθείς για καινούριες ιδέες. Το εξωτερικό κρύβει ευκαιρίες και οι νέες εκπαιδεύσεις ευνοούνται.

ΤΙΡ: Ευνοϊκό διάστημα για ανακαίνιση του χώρου σου, την απόκτηση απογόνου ή την εργασία από το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα θα χρειαστεί να ακούς τους άλλους ουσιαστικά, να κατανοείς τις σκέψεις τους και ό,τι τους αφορά. Δεν είναι εύκολο ερωτικά αυτό το διάστημα, λόγω του στρες που σου δημιουργούν η δουλειά και τα οικονομικά θέματα. Δεν ξέρεις τι θέλεις από τους άλλους, γιατί δεν ξέρεις τι θέλεις εσύ και αυτό δημιουργεί σύγχυση. Διασκέδασε με το σύντροφό σου για να αποβάλεις το άγχος και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τρέχεις προς πάσα κατεύθυνση περισσότερο από ποτέ για να συλλέξεις πληροφορίες και να κάνεις συναντήσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο για να είσαι ξεκάθαρη και σίγουρη για όσα κάνεις. Ταξίδια της τελευταίας στιγμής ευνοούνται. Η έκλειψη Σελήνης στις 23 φέρνει φόρτο εργασίας και βάζει την οικογένεια σε δεύτερη μοίρα.

ΤΙΡ: Φρόντισε να προσαρμοστείς σε πληροφορίες και καταστάσεις που προκύπτουν ξαφνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν και ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και ξέρεις τι ζητάς, είσαι ανεξάρτητη και το «για πάντα» σε δυσκολεύει. Αυτόν το μήνα όμως ζεις την ευτυχία και απολαμβάνεις την αγάπη με το πρόσωπο που πραγματικά επιθυμείς.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η έκλειψη Ηλίου στις 9 σε καλεί να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Κάνε τον απολογισμό εσόδων-εξόδων, δες τι πρέπει να αλλάξεις και από τι πρέπει να απαλλαγείς ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Στον εργασιακό τομέα ανάλαβε πρωτοβουλίες για να ανέβεις επίπεδο. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και παίζεις ηγετικό ρόλο σε ομάδες.

ΤΙΡ: Και μπορείς και θα επιβιώσεις. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι σχέσεις σου αλλάζουν επίπεδο και η επικοινωνία βελτιώνεται. Πρέπει όμως να αγαπάς τον εαυτό σου για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι. Ξεκαθάρισε με διπλωματικό τρόπο τις καταστάσεις καθώς είναι εύκολο τώρα να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Είναι η στιγμή να διαπραγματευτείς και να κερδίσεις περισσότερα από τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που θέλεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αξιοποίησε τα ταλέντα σου και τόλμησε να προωθήσεις τις ιδέες σου. Η κατάσταση στα οικονομικά σου είναι ρευστή, γι' αυτό φρόντισε να αλλάξεις τη διαχείρισή τους παίρνοντας συμβουλές από ενημερωμένα πρόσωπα. Η οικονομική ανεξαρτησία είναι σημαντική για εσένα και θα βγεις κερδισμένη μέσα στη χρονιά διεκδικώντας την. Προσοχή στις εξαπατήσεις με την έκλειψη Σελήνης στις 23.

ΤΙΡ: Η ηλιακή έκλειψη στις 9 σου δίνει δύναμη να υλοποιήσεις τα νέα σου σχέδια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ