Follow us

Ερωτικές εξελίξεις Μάϊου | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων;

Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων και η επικοινωνία γίνεται δυνατή.

Χρύσα Συκά
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ
Couple Love Spring iStock

Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων και η επικοινωνία γίνεται δυνατή.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Πολλά χρόνια τώρα, οι πλανήτες σε φέρνουν αιφνίδια αντιμέτωπη με αλλαγές συναισθηματικές που μπορεί και να μην σε βρίσκουν ψυχολογικά έτοιμη. Αναστάτωση μπορεί να υπάρξει αυτό το μήνα σε όλες τις σχέσεις σου. Μείνε ψύχραιμη και προσπάθησε να κατανοήσεις γιατί κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και οικογενειακά θέματα σε ζορίζουν λόγω του Άρη. Νέες φιλίες μπορεί να μπουν στη ζωή σου και να σε βγάλουν από αδιέξοδες καταστάσεις. Ο Δίας, από τα μέσα του μήνα, σε αναγκάζει να κάνεις μια ενδοσκόπηση. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη. Η έκλειψη Σελήνης/Πανσέληνος στις 26 σε βάζει σε θετική, αισιόδοξη διάθεση, δεν χάνεις τις ελπίδες σου για το μέλλον. Τυχερές ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σου και θα έχουν διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Παίρνεις πρωτοβουλίες και προσπαθείς πολύ για να έχεις μια υγιή σχέση με το ταίρι σου. θέλεις να είναι όλα τακτοποιημένα και ξεκάθαρα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να έχεις επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν. Με την έκλειψη Σελήνης/Πανσέληνο στις 26 έρχεσαι αντιμέτωπη με όσα θέλεις και φαντάζεσαι για την αισθηματική σου ζωή. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε κάνει επαναστατική, απρόβλεπτη, αυθόρμητη και μπορεί να σε παρασύρει σε σκαμπανεβάσματα και ρίσκα. Ο Δίας, από τα μέσα του μήνα, σε κάνει πιο τρυφερή και πιο κοινωνική. Έρχεσαι κοντά με φίλους, παίρνεις αγάπη και ωφελείσαι. Κάνε νέα ξεκινήματα με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 11.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας αυτός αναστατώνει ευχάριστα την αισθηματική σου ζωή. Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύουν την επικοινωνία, την ερωτική συμπεριφορά και την περιπέτεια αν είσαι μόνη. Έρωτας, χαρά και καλή διάθεση κυριαρχούν. Μπορείς να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις και τα σχέδιά σου, να κατασταλάξεις σε μια σχέση αν και οι παρανοήσεις προς το τέλος του μήνα δεν θα λείπουν. Αν υπάρχουν διλήμματα, πρόσεχε μην παραπλανηθείς. Οι ελεύθεροι αυτό το μήνα γίνονται πιο τολμηροί και οι έχοντες σχέση πιο ουσιαστικοί. Η έκλειψη Σελήνης /Πανσέληνος στις 26 στο απέναντι ζώδιο φέρνει συνέπειες στα λάθη που έχεις κάνει, η ελευθερία κινήσεων περιορίζεται. Δες τα καλώς και τα κακώς κείμενα μιας σχέσης και διόρθωσέ τα. Μπορεί να οριοθετήσεις εκ νέου τη σχέση σου ή μπορεί να οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Προσοχή σε καταστάσεις που πρέπει να μείνουν κρυφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάνεις πολλές συζητήσεις για την αισθηματική σου ζωή αυτό το μήνα. Μπορεί το ταίρι σου να μην μπορεί να σε ακολουθήσει στις συναισθηματικές σου ανασφάλειες ή μπορεί να μην σε στηρίζει. Μήπως το κάνει για να στηριχτείς μόνη σου στα πόδια σου; Διαφορές και παρεξηγήσεις θα λυθούν. Η έκλειψη Σελήνης/Πανσέληνος στις 26 θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο τολμηρή, πιο διεκδικητική όσον αφορά τον άνθρωπο που θέλεις να κατακτήσεις. Ότι συμβεί τώρα, θα έχει διάρκεια, προσοχή σε υγεία. Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει δυναμική και θαρραλέα. Αντίθετα, ο ανάδρομος Ερμής, από τις 29, σε κλείνει στον κόσμο σου, είσαι εσωστρεφής και απομονώνεσαι. Απόφυγε μυστικές συναντήσεις και εκμυστηρεύσεις σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεσαι. Νέες φιλίες και νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου με την νέα Σελήνη στις 11.

ΛΕΩΝ

Είναι ένας ενδιαφέρον μήνας για τα αισθηματικά σου. Υπάρχει ένας ενθουσιασμός για νέες γνωριμίες αν είσαι μόνη. Ταλαιπωρίες του παρελθόντος εξαφανίζονται γιατί πιστεύεις πως ότι γίνεται είναι για να βρεθείς κάπου καλύτερα. Πρακτικά ζητήματα της σχέσης σου μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αυτό το μήνα. Μην είσαι απόλυτη και απόμακρη, δώσε περιθώρια συνδιαλλαγής με το ταίρι σου. Ότι συμβεί πάνω στην έκλειψη Σελήνης/Πανσέληνο στις 26 θα έχει μεγάλη διάρκεια, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία. Ο Άρης σου δημιουργεί ανασφάλεια και μια αίσθηση ανικανοποίητου, τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Ερμής και Αφροδίτη προσπαθούν να σε κάνουν πιο εξωστρεφή, απαλλάσσεσαι από συμπλέγματα που σε κρατούσαν δέσμια. Ο Κρόνος, στο απέναντι ζώδιο και ανάδρομος, μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι βαλτωμένη στη σχέση σου. θα δώσει τέλος σε τοξικές καταστάσεις και σχέσεις που δεν υπάρχει περίπτωση να βελτιωθούν ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις την αισθηματική σου ζωή. Είσαι υπομονετική και μεθοδική και αυτό είναι καλό στη διαχείριση των αισθηματικών σου υποθέσεων. Ερμής και Αφροδίτη σε κάνουν ευθύ και άμεση. Ο Άρης σε κάνει φιλική ή μπορεί να βοηθάς φίλους. Μην φτάνεις τα πράγματα στα άκρα. Δες το ενδεχόμενο μήπως το ταίρι σου είναι μπλοκαρισμένο από τις υποχρεώσεις του. Ο Ποσειδώνας σε κάνει να πλάθεις στο μυαλό σου έναν κόσμο ονειρικό και ουτοπικό αλλά και ρομαντικό. Ένα φλερτ μπορεί να είναι μόνο μια πρόσκαιρη περιπέτεια, δες το στενά. Πέρνα όμορφες στιγμές και ξεκουράσου με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, θα νιώσεις χαρά και πληρότητα. Ο Δίας, από τα μέσα του μήνα στο απέναντι ζώδιο, φέρνει καλοτυχία σε σχέσεις, όμως μην ονειροβατείς.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας αυτός φέρνει αναστάτωση στην αισθηματική σου ζωή, κάποια γεγονότα προκαλούν τις αντιδράσεις σου. Η Αφροδίτη σε ανεβάζει ψυχολογικά και σε βάζει σε καλοκαιρινή διάθεση, έχεις ανοιχτούς ορίζοντες, όμως πρέπει να βάλεις όρια και να τηρείς κανόνες. Πρόσεχε σε ποιο βαθμό αφήνεις τους άλλους να εμπλέκονται στις υποθέσεις σου. Ο Άρης σε τσιτώνει, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, οι τακτοποιήσεις της αισθηματικής σου ζωής καθυστερούν. Πάρε το χρόνο σου για να μαζέψεις στοιχεία στα χέρια σου πριν πάρεις τις τελικές αποφάσεις. Η έκλειψη Σελήνης/Πανσέληνος στις 26 σε επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά, έρχονται χαρμόσυνες εξελίξεις, μπαίνεις σε παιχνιδιάρικη διάθεση και ξεσηκώνεσαι για περιπέτειες, νιώθεις νέα. Βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και σε νιώθουν. Είσαι χαρούμενη και ανεβαίνεις ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακολούθησε τις σταθερές σου, μείνε χαλαρή και μην πανικοβάλλεσαι γιατί δεν εξελίσσονται όλα σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Οικογενειακές εντάσεις είναι πιθανές. Τα γεγονότα είναι δύσκολα, τα απρόοπτα περισσότερα και η ανασφάλεια μεγάλη. Αν ετοιμάζεσαι για γάμο ή περιμένεις απόγονο, ασχολείσαι με την προετοιμασία ευχάριστων γεγονότων. Αν είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι. Τα συναισθήματά σου δοκιμάζονται, εξετάζονται οι προθέσεις σου πριν σου δοθεί η ευκαιρία που περιμένεις. Ο Δίας, από τα μέσα του μήνα, βελτιώνει την αισθηματική σου ζωή, βλέπεις τα πράγματα θετικά. Κάνεις την προεργασία για κάτι που θέλεις πολύ και αυτό μπορεί να είναι ένας ξαφνικός μεγάλος έρωτας. Ο Ουρανός στο απέναντι ζώδιο φέρνει ανατροπές στην προσωπική σου ζωή. Επαναστατείς εύκολα και δεν προσαρμόζεσαι σε νέες συνθήκες. Έρχονται τα πάνω κάτω στις σχέσεις σου. Βάζεις όμως στόχους και αποφεύγεις τους σκοπέλους. Ερμής και Αφροδίτη ανεβάζουν την σεξουαλική σου διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αισθηματικές εξελίξεις επηρεάζονται από τα ζητούμενα της ικανοποίησης. Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την αισθηματική σου ζωή και να λύσεις κάποια ανοιχτά ζητήματα. Ερμής και Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ευνοούν θέματα καρδιάς, κάνουν τα μαγικά τους στις σχέσεις σου. Ο Άρης ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη και μπορούμε να μιλήσουμε για έντονα ερωτικές καταστάσεις και συναισθήματα πέρα από τα συνηθισμένα. Νιώθεις πως κάποια πράγματα τα ζεις για πρώτη φορά. Η έκλειψη Σελήνης/Πανσέληνος στις 26 στο ζώδιό σου σε επηρεάζει, οι προβολείς πέφτουν πάνω σου και μεγεθύνουν τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Κατοχύρωσε τα κεκτημένα σου και μην κάνεις αλλαγές μόνο και μόνο για να δεις μέχρι που φτάνει η εύνοιά σου. Δημιουργείς σχέσεις εξάρτησης με το ταίρι σου και νιώθεις πως δεν μπορείς να κάνεις βήμα χωρίς αυτό, χωρίς την έγκρισή του. Αν είσαι μόνη, θα κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, σε απασχολούν θέματα συντροφικότητας. Με τον Δία, από τα μέσα του μήνα, ζεις δυνατές καταστάσεις στην οικογένεια, μπορεί να μετακομίσεις ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ο Ποσειδώνας δημιουργεί ασάφειες και ψευδαισθήσεις, οι σκέψεις δεν είναι πάντα καθαρές και ρεαλιστικές, προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισθηματική σου ζωή εξελίσσεται και θα πρέπει να είσαι ήρεμη για να παίξεις σωστά το ρόλο σου αλλά και του συντρόφου σου που μπορεί να δυσκολεύεται να σε παρακολουθήσει. Θα καταφέρεις να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου, η υπομονή σου ανταμείβεται. Ο Ποσειδώνας σε κάνει ρομαντική και τρυφερή, έχεις έμπνευση και δημιουργικότητα, μπορεί να εδραιώσεις μια σχέση ή να δημιουργήσεις μια νέα σημαδιακή σχέση. Σχέσεις που ξεκινάνε τώρα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Η νέα Σελήνη στις 11 είναι ερωτική και απογειώνει το συναίσθημα, η διάθεση για έρωτα και χαρά είναι φλογερή. Ο Άρης, στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις που δεν ελέγχονται πάντα. Μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου και μέσα από αυτές τις διαφωνίες, να προκύψει κάτι καλό για τη σχέση σας. Με τον Δία, από τα μέσα του μήνα, επεκτείνεται ο κύκλος γνωριμιών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υποστήριξε τον εαυτό σου και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις αποφάσεις και τις ενέργειές σου. Ξεκαθάρισε μέσα σου τι σε κάνει ευτυχισμένη σε μια σχέση, δες ρεαλιστικά τους ανθρώπους γύρω σου και μετά κάνε τα παράπονά σου σε οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί. Ερμής και Αφροδίτη σε κάνουν τολμηρή και σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο γύρω σου. Διασκεδάζεις και έρχεσαι σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, ξεφεύγεις από οτιδήποτε σε βαραίνει. Κατασταλάζεις και ξέρεις τι επιδιώκεις έστω και μέσα από πιέσεις. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου και σε ανάδρομη πορεία σου λέει πως οι επιτυχίες έρχονται με οργάνωση, συνέπεια, πειθαρχία και όπου δεν υπάρχουν αυτά, το οικοδόμημα γκρεμίζεται. Ο Δίας στο ζώδιό σου, ως τα μέσα του μήνα, φέρνει κάποιες ευκολίες και ελευθερίες. Από τα μέσα του μήνα περνάει στους Ιχθύες και μέχρι τον Αύγουστο που θα ξαναγυρίσει στο ζώδιό σου θα πρέπει να κάνεις μια στάση να δεις τα λάθη σου, τις αποφάσεις πρέπει να πάρεις για να αφήσεις κάποια πράγματα πίσω σου για πάντα. Μια νέα αρχή θα γίνει στη ζωή σου. Η νέα Σελήνη στις 11 λέει πως αυτή θα γίνει στον τομέα σπίτι και οικογένεια. Ερμής και Αφροδίτη μιλούν για χαρούμενες αλλαγές, γεμάτες θετικά συναισθήματα, μπορεί να έχουν να κάνουν και με τα παιδιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το μήνα επιδιώκεις τη χαρά και την ανανέωση με το ταίρι σου. Είσαι πιο τολμηρή και αισιόδοξη αν και οι υποχρεώσεις σου σε πρακτικά ζητήματα είναι πολλές. Η έκλειψη Σελήνης/Πανσέληνος στις 26 είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά και θα καθορίσει τις εξελίξεις. Μην εκτίθεσαι και μην δείχνεις τις ευαισθησίες σου. Ο Δίας, από τα μέσα του μήνα ως και το τέλος Ιουλίου στο ζώδιό σου, θα σου δώσει μια πρόγευση γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν την επόμενη χρονιά. Θα κάνεις σχέδια για το μέλλον, θα έχεις κάποιες ευκολίες αλλά θα πρέπει να αποφύγεις την αλαζονεία και την υπεραισιοδοξία. Μπορείς να οραματιστείς και να προετοιμάσεις τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου θα μπορούσε να φέρει έρωτα, ρομαντισμό αλλά και ένα ειδύλλιο. Μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική ιστορία ή να μπει ρομαντισμός σε μια υπάρχουσα σχέση που έχει βαλτώσει. Ζήσε το ρομάντζο αλλά πρόσεχε τις εξαπατήσεις στο τέλος του μήνα. Ο Άρης σου δίνει αυτοπεποίθηση και αισθησιασμό, τολμάς και διεκδικείς στον έρωτα. Με Ερμή και Αφροδίτη, το σπίτι και η οικογένεια σε απασχολούν και στο τέλος του μήνα θα υπάρχει ασυνεννοησία.

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;