Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Απαντά πρώτη φορά αν είναι έγκυος

Η παρουσιάστρια απαντά στις φήμες

Κατερίνα Καινούργιου NDP

Τη δική της απάντηση έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που τη θέλει έγκυο στο πρώτο της παιδί. Μέσα από την εκπομπή της "Ευτυχείτε" και με αφορμή τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να γίνεται μαμά σε μερικούς μήνες, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε το πρωί της Τρίτης πως όχι, δεν είναι έγκυος.

"Όταν μια γυναίκα πει κάποιος στην "κατάστασή της”, όταν μια γυναίκα μπορεί να έχει πρηστεί, όταν μια γυναίκα είναι στα 35-36, μπορεί να μην νιώσει πολύ καλά, που έγινε πριν ένα μήνα, οι λόγοι δεν είναι μόνο εγκυμοσύνη. Μπορεί να ναι κάποια θεραπεία, μπορεί να ναι ορμόνες, μπορεί να ναι κάτι ορμονικό, μπορεί να είναι κάποια άλλη οποιαδήποτε διαδικασία ή μπορεί πολύ απλά να είναι στις δύσκολες ημέρες του μήνα.

Δεν είμαι έγκυος για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Απλά δεν μου αρέσει το να απολογούμαι γιατί μπορεί σε κάποιο καιρό, μπορεί τώρα, μπορεί λίγο πιο μετά, μπορεί σε χρόνια, μπορεί και ποτέ να μείνω έγκυος. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αν είμαι ή δεν είμαι και να παίζουμε με όλο αυτό. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα. Αν μείνω έγκυος ή αν είμαι μελλοντικά θα φανεί, θέλει έναν ιδιαίτερο χειρισμό, είναι πολύ λεπτό το θέμα."

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ