Follow us

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη, Λουκία Μιχαλά | Καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο

"Ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο"

Κώστας Σπυρόπουλος NDP

Με ένα μακροσκελές κείμενο στα προσωπικά τους social media, η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά θέλησαν να καταγγείλουν για σεξουαλική παρενόχληση τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Στο πλαίσιο των αποκαλύψεων των τελευταίων ημερών που θέλουν πολλούς συναδέλφους τους να προβαίνουν σε εξομολογήσεις ανάλογου χαρακτήρα, εξήγησαν πως το θάρρος άλλων γυναικών τους έδωσε τη δύναμη να κάνουν το ίδιο. Συγκεκριμένα έγραψαν:

"Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. " έγραψαν χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπότση

Loading...

Η ανάρτηση της Αγγελικής Λάμπρη

Loading...

Ο λογαριασμός της Λουκίας Μιχαλά είναι ιδιωτικός.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ