Follow us

Παύλος Χαϊκάλης για καταγγελία Ηλιάνας Αραβή | "Ήμουν ερωτευμένος μαζί της - Ζητάω δημόσια συγγνώμη"

Η απάντηση του ηθοποιού.

Παύλος Χαϊκάλης NDP

Στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής ο Παύλος Χαϊκάλης προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που έγιναν σε βάρος του. Πρόκειται για όσα είπε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, της οποίας το πρωί του Σαββάτου προβλήθηκε στην ίδια εκπομπή η συνέντευξη. Χωρίς να τον κατονομάσει, αποκάλυψε ότι δέχθηκε παρενόχληση από καθηγητή της στη σχολή σε ηλικία 17,5 ετών.

Το παρασκήνιο της παραίτησης Λιγνάδη και η καταγγελία - σοκ νεαρού ηθοποιού

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: "Τον είδα να κάνει δηλώσεις για τις καταστάσεις και να υποστηρίζει τις γυναίκες και εκεί έγινα έξω φρενών. Έγινα έξω φρενών γιατί ξέρω τι μου έκανε εμένα ο συγκεκριμένος. Μιλάω για έναν ηθοποιό, πάρα πολύ γνωστό, κωμικό ηθοποιό. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή πρώτο έτος. Είχα έρθει στη ηλικία 17μιση ετών από την Κύπρο για να σπουδάσω. Με φλέρταρε διακριτικά στην αρχή. Δεν έδωσα σημασία, με πήγε σε μια οντισιόν για γνωστή σειρά που παιζόταν χρόνια μάλλον για να με καλοπιάσει. Στη σειρά δεν με πήραν και άρχισε να με φλερτάρει ακόμη πιο έντονα. Μέχρι που ένα πρωινό, με παίρνει τηλέφωνο, αυνανιζόταν και μου μιλούσε πρόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του στη συζήτηση, εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και ότι τον έχω σαν μπαμπά μου και μου είχαν κοπεί τα πόδια."

Δες όσα δήλωσε η Ηλιάνα Αραβή

Ο Παύλος Χαϊκάλης λοιπόν αποκάλυψε ότι αναγνώρισε τον εαυτό του πίσω από αυτές τις δηλώσεις, για αυτό και θέλησε να απαντήσει δημοσίως. Τονίζοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ παρενόχληση, είπε: "Το ήξερε το ενδιαφέρον μου ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Δεν το αποδέχθηκε. Της το έδειχνα με τον τρόπο μου. Εκείνη ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου, το απέφευγε με τρόπο. (...) Επειδή εγώ είμαι λοιπόν και αρσενικό παλιάς κοπής και ξέρω να φέρομαι σε μία γυναίκα, οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το "όχι", και με ενδιαφέρει, εγώ επιμένω, δεν τα παρατάω εύκολα. Σε όλη τη διάρκεια της σχολής δεν την είχα καταπιέσει. Δεν την είχα ασκήσει πίεση ποτέ. Δεν άσκησα βία απέναντί της, δεν την είχα προσβάλει ποτέ ούτε σαν άνθρωπο, ούτε σαν καλλιτέχνη ούτε σαν γυναίκα. (...) Μπορεί να ξέφυγα κάποια στιγμή και να την έφερα σε δύσκολη θέση. Από αυτή τη θέση ζητάω δημόσια συγγνώμη και σε εκείνη και στη μητέρα της και στον πατέρα της".

Δες αναλυτικά όσα είπε στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ