Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

Το μήνυμα ενδυνάμωσης προς τις γυναίκες για τη μητρότητα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Με μερικά instagram stories θέλησε να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαρία Ηλιάκη, μερικά 24ωρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Η παρουσιάστρια που βρίσκεται αυτόν τον καιρό στη Ζυρίχη με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, με την ίδια να μοιράζεται τα ευχάριστα νέα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο προφίλ της.

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης | Δες πώς είναι το σύγχρονο σπίτι που μένει το ζευγάρι στη Ζυρίχη

Ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα, ανακοίνωσε το επερχόμενο baby boom και έλαβε αμέσως χιλιάδες ευχές

Loading...

Το πρωί της Τρίτης, 16 Φεβορυαρίου λοιπό, θέλησε να απαντήσει σε όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης, λέγοντας μεταξύ άλλων στα stories της:

"Άργησα λίγο να ξυπνήσω, αλλά τώρα πια καταλαβαίνετε γιατί κοιμάμαι λίγο περισσότερο το πρωί. Οι καρδούλες είναι για να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες αυτές τις ευχές. Με έχετε πραγματικά σκλαβώσει. Όπως καταλάβατε, έφτασε και για μένα αυτή η ώρα. Να γίνω και εγώ μάνα. Παναγία μου να πάνε όλα καλά, να είμαι μια καλή μανούλα. Δε ξέρετε πόσο άγχος το έχω. Να ξέρετε δεν πρόκειται να σας πρήξω και πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη μου, να σας μιλάω συνέχεια για αυτό. Ξέρω ότι είναι κουραστικό.

Μαρία Ηλιάκη | Μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

Όμως θέλω να σταθώ σε πολλά μηνύματα που έχω λάβει και μου λέτε πως πήρατε ελπίδα, γιατί έχετε άγχος, γιατί είστε 35 plus, 40 plus και σας λένε όλοι πως είναι λίγο δύσκολο. Βλακείες. Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και δεν τους έδινα καμία σημασία. Είμαι πραγματικά πρόθυμη οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μου κάνετε για το συγκεκριμένο θέμα. Να μου στείλετε μήνυμα προσωπικό. Απαντάω σε όλους και έχω χρόνο αρκετό τώρα εδώ. Με πάρα πολύ μεγάλη χαρά θα σας απαντήσω".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ