Follow us

Γιώργος Κιμούλης – Παύλος Χαϊκάλης | Συνεδρίασε το Πειθαρχικό του ΣΕΗ για τους ηθοποιούς (vid)

Όλες οι εξελίξεις.

Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Κιμούλης NDP

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του πειθαρχικού του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Παύλο Χαϊκάλη, σύμφωνα με όσα ακούσαμε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" το πρωί της Πέμπτης, 18 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου, αποφασίστηκε ότι οι ίδιοι ή οι δικηγόροι τους θα κληθούν στο ΣΕΗ την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να παραλάβουν τον φάκελο με τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος τους από τους καταγγέλλοντες συναδέλφους τους.

Εκτός Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ο Γιώργος Κιμούλης | Η επίσημη ανακοίνωση

Όσον αφορά τις καταγγελίες που έγιναν για γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τη Λένα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, οι υποθέσεις έχουν πια γίνει επτά. Αυτό σημαίνει ότι εκτός των προαναφερθέντων κυριών, ακόμη τέσσερις γυναίκες έχουν καταγγείλει επισήμως σε δικηγόρο το ίδιο πρόσωπο και έχουν απευθυνθεί στο Σωματείο ώστε να σχηματιστεί φάκελος.

Τέλος, για την περίπτωση του γνωστού σκηνοθέτη - ηθοποιού που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά, οι καταγγελίες ανέρχονται πια στις 19 σύμφωνα πάλι με τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Παναγιώτης Μπουγιούρης | Η απάντηση του γνωστού σκηνοθέτη στις καταγγελίες του

Ακολουθεί αναλυτικά το ρεπορτάζ από το "Ευτυχείτε":

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ