Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Ενοχλημένη με τον Αλέξη Κούγια - Έκλεισε το τηλέφωνο στην εκπομπή της

"Πώς δεν έχει παιδοφιλία η υπόθεση;"

Κατερίνα Καινούργιου NDP

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε" μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου ο Αλέξης Κούγιας. Ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, ρωτήθηκε φυσικά για την πολύκροτη υπόθεση.

Ωστόσο, οι ερωτήσεις της παρουσιάστριας φαίνεται πως ενόχλησαν τον γνωστό ποινικολόγο με αποτέλεσμα να κλείσει το τηλέφωνο. Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου αρχικά ρώτησε: "Παρακολουθώντας τις δηλώσεις σας είδα ότι είπατε πως αν αντιληφθείτε ότι η υπόθεση αυτή έχει μέσα παιδεραστία ή παιδοφιλία, δεν θα την υπερασπιστείτε. Αυτή την στιγμή όμως είστε συνήγορος."

Με εκείνον να απαντά μεταξύ άλλων λίγο πριν τελικά κλείσει το τηλέφωνο: "Είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα".

Φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής της: "Κύριε Κούγια σας παρακαλώ γιατί το κάνετε αυτό; Πάω να σας κάνω μια πολύ ευγενική ερώτηση και σας μιλάω με πολύ ευγενικό τρόπο, ούτε σας προσβάλλω ούτε τίποτα.

Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν. Μα πείτε μου. Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση που ρωτάει όλος ο κόσμος και μου κλείνει το τηλέφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο. Τι θέλει ο κύριος Κούγιας; Να βγαίνει και να τον βρίζω; Τελικά αυτό θέλει μάλλον".

Δημήτρης Μοθωναίος | Το μήνυμά του για την ανάρτηση του γιου του Αλέξη Κούγια

Δες όσα συνέβησαν στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ