Follow us

Phoebe Dynevor | Η Daphne του Bridgerton σε νέο ρόλο ως μοντέλο

Η 25χρονη ηθοποιός βγάζει για λίγο τους κορσέδες και ποζάρει με κομμάτια από τη νέα συλλογή του brand Self-Portrait.

Phoebe Dynevor Splash News/Ideal Image

Με 82 εκατομμύρια νοικοκυριά να έχουν ήδη παρακολουθήσει το Bridgerton στο Netflix, είναι απολύτως ασφαλές να πούμε ότι οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι από τα πιο hot πρόσωπα των ημερών. Φυσικά, αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον κόσμο της μόδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το luxury label Self-Portrait με έδρα το Λονδίνο που έσπευσε να προσεγγίσει την Phoebe Dynevor που υποδύεται την Daphne Bridgerton και να της προτείνει να πρωταγωνιστήσει στη νέα του καμπάνια για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

Αφού μάς έδωσε μια πρόγευση μέσα από το λογαριασμό στο instagram, όπου όμως το πρόσωπο της ηθοποιού δεν ήταν εμφανές, το brand αποκάλυψε τη συνεργασία με μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Loading...

Η καμπάνια, την οποία επιμελήθηκε ο φωτογράφος Nigel Shafran, είναι σε χαλαρό στυλ και οι λήψεις έχουν τραβηχτεί στους εσωτερικούς χώρους ενός σπιτιού -ενδεχομένως και για να παραπέμπουν στις συνθήκες της καθημερινότητάς μας αυτή την περίοδο.

Loading...

Η Phoebe Dynevor ποζάρει σχεδόν χωρίς μακιγιάζ και με τα καστανά μαλλιά της να πέφτουν χαλαρά στους ώμους της, εκπέμποντας μια αίσθηση cool κομψότητας.

Μια από αυτές τις λήψεις δημοσίευσε και η ίδια στο λογαριασμό της, σχολιάζοντας στο caption πόσο ενθουσιασμένη είναι που συμμετέχει στην καμπάνια.

Loading...


Παράλληλα, η Phoebe ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, μέσα από τον 2ο κύκλο του Bridgerton, στον οποίο όμως τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν θα έχει η ίδια αλλά η Simone Ashley που θα υποδυθεί το αντικείμενο του πόθου του Anthony Brisgerton.

Κεντρική φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ