Follow us

Παναγιώτα Βλαντή | "Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε και τις Μπότση - Λάμπρη - Μιχαλά"

Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού.

Παναγιώτα Βλαντή NDP

Στο "Πάμε Δανάη" βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, 25 Φεβρουαρίου η Τζένη Μπότση. Όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε από τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καββατζίκη και για τα περιστατικά παρενοχλήσεων στον χώρο του θεάματος, με την ηθοποιό να αναφέρεται στην παρενόχληση που υπέστη η ίδια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, πρόκειται για τον ίδιο σκηνοθέτη και ηθοποιό που καταγγέλουν και οι συνάδελφοί της Τζένη Μπότση, Δανάη Μιχαλά και Αγγελική Λάμπρη.

Τζένη Μπότση | Συγκλονίζει με τις νέες περιγραφές για το περιστατικό παρενόχλησης

Συγκεκριμένα, είπε: "Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης, έχω κάνει ανάρτηση στα social. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση, τη Λουκία Μιχαλά και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Το λέγαμε στον χώρο μας, όχι ανοιχτά βέβαια.

Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί, έπρεπε να πάρω κάποιο χρόνο. Μου ήταν δύσκολο να το πω στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου.

Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μη ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε άλλους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, θέλουμε απλώς να απομονωθούν.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Έχουμε οικογένειες, φίλους, κάποιες κυρίες έχουν παιδιά, συζύγους και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Υπάρχει πόνος, θυμός, θλίψη και πιο πολύ ανακούφιση γιατί τώρα αυτό έχει πάρει έναν δρόμο. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Πρέπει να μιλάμε όπου νιώθουμε ασφάλεια και να πολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο. Ο χώρος μας έχει πολύ φως. Πρέπει να αγωνιστούμε για να λάμψει και η έντιμη πλευρά της δουλειάς μας. Γιατί για λίγους, δεν πρέπει να σβήσει το φως του θεάτρου. Είναι λίγοι και είμαστε χιλιάδες.

Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, αργείς να καταλάβεις... Έγινε στο πλαίσιο οντιστιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Ντροπή, πολλή ντροπή. Ακόμα και τώρα που να το πω στους δικούς μου ένιωθα ντροπή.

Τέλος, αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, είπε: "Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, όχι μόνο εγώ, οι περισσότεροι- αν όχι όλοι, έχουμε θέμα. Έχω σοκαριστεί. Γνωρίζαμε τις προτιμήσεις του αλλά στο σημείο αυτό που ακούμε τώρα, όχι. Έχω ανατριχιάσει. Τα τελευταία χρόνια ακουγόταν λίγο πολύ κάτι παραπάνω. Αλλά ποτέ δεν πάει το μυαλό σου".

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ