Follow us

Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλέξη | Έγιναν γονείς

Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο παρουσιαστής του Survivor.

Γιώργος Λιανός NDP

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιώργο Λιανό ο οποίος έγινε πατέρας για τέταρτη φορά. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή και είναι η πρώτη φορά ουσιαστικά που τοποθετείται για το γεγονός. Μάλιστα, όπως είναι λογικό, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα αφήνοντας για πολύ λίγο τις υποχρεώσεις του στον Άγιο Δομίνικο.

Την είδηση για τη γέννηση ενός υγιέστατου κοριτσιού αναμετέδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 1 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή Happy Day. Η ίδια εκπομπή μάλιστα, είχε αποκαλύψει πριν από ενάμιση μήνα πως ο παρουσιαστής του Survivor θα αποκτήσει το τέταρτο παιδί του.

Να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Λιανός έχει τρία παιδιά από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη, τον Κωνσταντίνο, τον Ιάσωνα και την Αριάνα. Το πρώην ζευγάρι είχε χωρίσει το 2017.

Όσο για το ποια είναι η σύντροφος του Γιώργου Λιανού;

Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Καραλέξη, που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του τραγουδιστή και παρουσιαστή τα τελευταία χρόνια. Χωρίς να έχει κάποια σχέση με τον χώρο της showbiz, έχει επιλέξει να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι δυο τους μετρούν μαζί λίγες επίσημες δημόσιες εμφανίσεις.

Για πρώτη φορά ο τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφία με την αγαπημένη του στον λογαριασμό του στο Instagram το 2018 από το Βιετνάμ, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μερικές φορές σε paparazzi στιγμιότυπα. Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έκαναν στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Σίφνο.

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ