Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το ενθαρρυντικό μήνυμα μετά από τρία χρόνια προσπάθειας να μείνει έγκυος

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα, που διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Η 32χρονη influencer και ο Σάκης Τανιμανίδης θα αποκτήσουν τον Ιούνιο τα πρώτα τους παιδιά, καθώς περιμένουν δίδυμα κορίτσια. Λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά και ούσα πολύ ενεργή στα social media, αφιέρωσε χρόνο στη διοργάνωση ενός Q&A στο Instagram.

Χριστίνα Μπόμπα | Δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία από το νοσοκομείο και μίλησε για το πρόβλημα υγείας

Όταν follower της επεσήμανε ότι προσπαθεί 10 χρόνια να κάνει παιδί, εκείνη απάντησε:

"Αυτή η φωτο είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας και μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι τόσο εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε και όταν έρθει τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο που σου ήρθε! Στέλνουμε από καρδιάς τις ευχές μας σε όλους σας".

Χριστίνα Μπόμπα | Το ενθαρρυντικό μήνυμα μετά από τρία χρόνια προσπάθειας να μείνει έγκυος

Ενώ εν συνεχεία, αποκάλυψε και το πρόβλημα με τις συχνές ναυτίες που αντιμετώπισε στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της: "Είχα στον δεύτερο μήνα πολλές ναυτίες και όλα μου μύριζαν πολύ έντονα. Κοιμόμουν μυρίζοντας ένα κεράκι που μου άρεσε η μυρωδιά του για να μην ανακατεύομαι. Ευτυχώς στον τρίτο μου πέρασε".

Χριστίνα Μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ