Follow us

Σπύρος Δημητρίου | Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή αφήνει αιχμές για την αποχώρησή του από το YFSF

"Αν διαπιστώσω ότι έχει αδικηθεί θα κινηθούμε νομικά".

Σπύρος Δημητρίου NDP

Στην εκπομπή "Ευτυχείτε" μίλησε ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου το πρωί της Τρίτης 9 Μαρτίου, αναφορικά με την υπόθεση του πελάτη του και γνωστού τραγουδιστή που κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία.

Αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που αποχώρησε από το YFSF, κατέστησε σαφές ότι δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά αν διαπιστώσει οποιαδήποτε αδικία σε βάρος του πελάτη του. Ακόμη, δήλωσε πως θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας μερικές λεπτομέρειες για την εν λόγω υπόθεση που θα ανατρέψουν τα δεδομένα.

Ο Κώστας Δόξας απαντά στις κατηγορίες της πρώην συζύγου του

"Για λόγους ακατανόητους το κανάλι με τη συμπεριφορά του είναι σαν να συντάσσεται με την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του κυρίου …. χωρίς να έχει ψάξει την άλλη πλευρά. Η σύμβαση του κυρίου (….) με το συγκεκριμένο show είναι ακόμα σε ισχύ, δεν έχει λήξει απλά από όσο καταλαβαίνω εξαναγκάστηκε σε μια οικειοθελή αποχώρηση.

Αυτό βεβαίως νομικά θα ερευνηθεί σε βάθος προκειμένου να δω τι ενέργειες θα κάνω για να αποκατασταθεί είτε η επαγγελματική του δραστηριότητα ή μια τυχόν αποζημίωσή του. Αυτό πάντως το περιστατικό έτσι δεν θα μείνει.

Δε σημαίνει τίποτα ότι ίσως εξαναγκάζεται να δηλώσει τέτοια πράγματα. Προφανώς έγινε κάποια συνεννόηση, το θέμα είναι αν αυτή η συνεννόηση είναι νόμιμη. Αν διαπιστώσω ότι έχει αδικηθεί θα κινηθούμε νομικά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν εξεταστεί το ζήτημα από τη δικαιοσύνη κανονικά δε μπορούν να επιβάλλονται τέτοιου είδους ποινές σε ανθρώπους ούτε διασυρμοί ούτε τίποτα. Αν δεν ήταν σοκαριστικές οι εικόνες δε θα ήμουν εδώ και δε θα χρειαζόταν υπεράσπιση. Πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά, τα στοιχεία είναι πάρα πολλά. Συγκεντρώνονται ακόμα και αν συνεχίσετε να την παρακολουθείτε να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε”.

Ακολοθεί το σχετικό απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ