Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η γυμναστική που κάνει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Γυμνάζεται στον κήπο της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, αφού περιμένει το δεύτερο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο. Η ηθοποιός που σχεδόν πριν από τρία χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Μάξιμο, απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της στο έπακρο χωρίς να σταματά τις αγαπημένες της δραστηριότητες.

Σταύρος Νιάρχος - Dasha Zukova | Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί

Έχοντας πια ολοκληρώσει τα γυρίσματά της για την κωμική σειρά του Alpha "Έλα στη θέση μου”, που συμμετείχε, είναι πλέον στο σπίτι της με την οικογένεια της το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της. Ούσα ιδιαίτερα ενεργή στον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μέρος της οποίας δεν παύει να είναι και η γυμναστική. Αξιοποιώντας τον καλό καιρό των τελευταίων ημερών, έκανε διατάσεις στον κήπο της κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

"Βγήκε ο ήλιος και βγήκα κι εγώ σαν τα μυρμηγκάκια να ξεσκουριάσω λίγο...όχι ότι αντέχω, στον 7ο μήνα πια, να κάνω και πολλά αλλά έστω λίγες διατασούλες. Εσείς μέλλουσες μανούλες, γυμνάζεστε? Έχετε αντοχές?" έγραψε στη λεζάντα της.

Ακολουθεί η σχετική φωτογραφία

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ